Ulkomaat

TV4: Yksi mysteeri Tukholman vesiltä ratkesi - mustapukuinen hiippari oli kalamies-Ove

Ulkomaat 21.10.2014 9:19
Kaleva

Tukholman edustan saaristossa on jahdattu jo viidettä päivää mahdollista sukellusvenettä. Sitä ei ole löytynyt, mutta yksi mysteeri on nyt ratkennut.

Sunnununtaina viranomaiset saivat vinkin mustapukuisesta hiipparista Sandön lähistön rantavedessä.

Agentista, mustiin pukeutuneesta vakoojasta saati ninjasta ei ollut kysymys, vaan kalamies-Ovesta, tavallisesta harrastajakalastajasta.

Ruotsin TV4:n haastattelussa Ove sanoo tunnistavansa lehtikuvista itsensä. Esimerkiksi Expresennissä kuva oli levitetty yli aukeaman ja kuva mustapukuisesta henkilöstö ympyröity punaisella.

"En ole vakooja, olen eläkeläinen."

Oven kalansaalis jäi tällä kertaa olemattomaksi. Ehkä sukellusvene pelotti kalat pois?

Kalamies-Ovesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

TV4:n uutinen kalamies-Ovesta:

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Olen kyllä ollut vähän huolissani ruotsalaisten maanpuolustusosaamisen suhteen mutta kyllä epäilykset pikkuhiljaa hälvenee... Ei maksa vaivaa ainakaan yhteistä puolustusta suunnitella, tulos meille vain kaksinkertaiset vastuut ja tosi yksinkertaiset hyödyt (lähinnä läpikulku).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä pettymys! Eikö se nyt ollutkaan Spetznas? Onko nyt varma, ettei Owe ole venäläinen? Kauanko tätä farssia jatketaan? Myöntäis myt hallitus ne laivaston haluamat määrärahat, niin saadaan tämä leikki loppumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä koko saaristolaistapahtuma on pelkkää disinformaatiota, jolla pyritään pelottelemaan kansalaisia, jotta tulisimme NATO-myönteisimmiksi. Totaalista farssia. Ei voi muuta sanoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Episodi alkaa muistuttamaan Palmen murhan käsittelyä Ruotsin mediassa. Jatkuvasti uusia "paljastuksia" jotka lopulta osoittativat disinformaatioksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

112
Polttoainetta 100 litraa tunnissa ja noin 4000 katsojaa – Tractor Pullingin SM-sarjan viides osakilpailu pidettiin Tyrnävällä
66
IS: Tuomas Enbuske kertoo, miksi kolaroi sähkötolppaan Sievissä
58
Puheenaihe: Onko Suomi kallis matkailumaa suomalaisille? Matkailu- ja ravintolapalvelujen edusmies Timo Lappi: Alkoholin verotus suomalaisissa ravintoloissa on EU-maiden kireintä
46
Miksi ihmiset nousivat henkilöautosta keskellä tietä? – Poliisi kertoo tänään lisää Luumäen kolarista, jossa kaksi jäi rekan alle ja kuoli
37
HS: Venäjä pohti Karjalan palauttamista Suomelle vuonna 1991 – "Venäjän mukaan alueellisia ongelmia oli niin Krimillä kuin Karjalassakin"
36
Vain kuningatar Elisabet saa syödä joutsenia Britanniassa – hovi pitää tiukasti kiinni hullunkurisista perinteistään
21
Pakkausjätteen kierrätyksessä huimia eroja kunnittain vertailtuna – Oulussa muovia ei ole pakko kerätä erikseen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ei varmaankaan löydy.. Jos Teuvon varassa on yhteiskunnan ja eduskunnan päätökset niin sama lähteä ruotsiin. Miehellä o... Lue lisää...
Vanhus48

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image