Ulkomaat

Trump hyväksyi vaaleihin se­kaan­tu­mi­ses­ta rankaisemisen

Ulkomaat 12.9.2018 20:55 | Päivitetty 12.9.2018 21:14
STT

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump allekirjoitti keskiviikkona presidentin asetuksen, joka mahdollistaa ulkomaalaisten rankaisemisen Yhdysvaltojen vaaleihin sekaantumisesta. Asetus muuttaa rangaistavaksi sekä vaalijärjestelmien hakkeroinnin että valheiden levittämisen verkossa ja median välityksellä.

Trump allekirjoitti asetuksen vajaat kaksi viikkoa ennen kongressin välivaaleja.

Yhdysvaltain kansallisen tiedustelun johtajan Dan Coatsin mukaan on nähty viitteitä siitä, että Venäjän lisäksi useat muutkin maat pyrkivät vaikuttamaan vaalitulokseen.

Yhdysvallat on syyttänyt Venäjää sotkeentumisesta kahden vuoden takaisiin presidentinvaaleihin, joissa Trump valittiin tehtäväänsä.

MAINOS

Kommentoi

Äärimmäisen tärkeä ja strateginen liike Trumpilta. Aivan kohta Mueller julkistaa oman raporttinsa ja sen jälkeen mikään ei ole enää kuten ennen. Eipä sillä, että mikään olisi ollut ennallaan viimeiseen kahteen vuoteen kiitos Trumpin joka tuhoaa väsymättä tuota globaalia eliittiä. Te ette tule edes uskomaan ketä syytettyjen penkille talutetaan sekaantumisesta vaaleihin. Ja kun siitä shokista selviätte, niin paljastuu mihin kaikkeen muuhun nämä samat sekä monet muut ovat syyllistyneet. Nimiä en sano sillä se selviää pala kerrallaan aivan kohta. Ennen kuin lokakuu on lopussa, niin kovat nimet on isketty tiskiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

miten syntyvyys nousuun

105 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Eläkekatto voidaan toteuttaa esimerkiksi progressiivisen verotuksen kautta, jossa yli 1500€ eläkkeitä aletaan verottaa r... Lue lisää...
y

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.11.

Fingerpori

21.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image