Ulkomaat

Löfven turhautunut, ettei iskusta epäiltyä saatu karkotettua maasta

Ulkomaat 9.4.2017 17:48
STT

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven on turhautunut, ettei Tukholman terrori-iskusta epäiltyä 39-vuotiasta miestä kyetty karkottamaan maasta.

Epäilty tekijä oli hakenut oleskelulupaa Ruotsista, mutta hänen hakemuksensa oli hylätty heinäkuussa 2016. Viime joulukuussa hänelle annettiin neljä viikkoa aikaa poistua maasta, ja lopulta helmikuussa hänet etsintäkuulutettiin.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Sosiaalidemokratian ihanuutta, ei vika, vaan ominaisuus. Hitsaamalla tai opiskelijapolitikoimalla ei välttämättä oikeasti pätevöidy maata johtamaan, vaikka halu, himo ja usko omaan kaikkivoipaisuuteen olisi kuinka kova.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Päättäjien kyvyttömyyden vuoksi tulee meilläkin kärsimään ja kuolemaan moni. Vapaaehtoiseen valtaanhakeutumiseen pitäisi kuulua vastuu, jotta kyvyttömimmät eivät vallanhimossaan niihin tehtäviin hakeutuisi, mihin kompetenssi ei riitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turhautunut? Onko Suomessa ministerit ja viranomaiset yhtä turhautuneita kuin suurin osa kansalaisista. Melkein 80 % on sitä mieltä että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden on poistuttava maasta. Miksi järjestelmä ei meilläkään toimi niin kuin lait edellyttävät?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa eräs puoluejohtaja turhautuu, jos karkotukset onnistuvat.

Kyseinen puolue on nostanut tulevaisuuden vaaliteemakseen.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se tulevaisuus ei näytä kovin valoisalta. On hienoa että ihmisillä ja puolueilla on hienoja ihanteita solidaarisuudesta ja maahantulijoiden suhteen. Valitettavasti maailma ei ole mikään ruusutarha kuten Tukholmassa nähtiin ja harhakuvitelmat haihtuvat. Tukholman tekijä kertoi ajaneensa vääräuskoisten päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

9:28
Tulivatko helteet jäädäkseen? Pekka Pouta vastaa
9:23
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja
9:00
Työllisyysasteen nousu hiipui, työttömyys väheni hieman – Kevään aikana työllisyyden kasvua nähtiin enää hyvin vähän
8:40
Britannian uusi pääministeri selviää tänään – tulos kerrotaan alkuiltapäivästä Suomen aikaa
8:35
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
7:49
Elokuvallisia albumeita ja mystinen M - Oulun Musiikkivideofestivaalien koko ohjelmisto on julkaistu
7:19
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
72
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
38
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
15
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
14
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu
12
Lokkisiimat pyritään saamaan Kauppurienkadulla valmiiksi ennen Qstock-viikonloppua – "Nyt on positiivisen odottava fiilis"
11
Pakollisella ruotsilla on pitkä historia ylioppilaskokeissa – Henriksson: "Kouluja käydään, että opitaan jotain. Silloin kaikki ei voi olla vapaaehtoista"
7
Britannia haluaa eurooppalaiset joukot turvaamaan merenkulkua Hormuzinsalmella

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image