Ulkomaat

IS: Suo­ma­lais­mis­si sanoo Trumpin kourineen häntä vuonna 2006

Donald Trump on ollut viime ajat kourimissyytösten kourissa. KUVA: CRISTOBAL HERRERA / EPA
Ulkomaat 27.10.2016 8:50
STT, Kaleva

Vuoden 2006 Miss Suomi Ninni Laaksonen kertoo Ilta-Sanomille Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin kourineen häntä New Yorkissa heinäkuussa 2006. Laaksonen oli tuolloin osallistumassa Late Show with David Letterman -ohjelman kuvauksiin kolmen muun Miss Universum -kilpailijan kanssa.

- Ennen ohjelmaan menoa meistä (Trumpista ja misseistä) otettiin kuvia rakennuksen ulkopuolella. Trump seisoi aivan minussa kiinni ja puristi minua yhtäkkiä pepusta. Hän otti kädellään ihan reilusti takapuolestani kiinni, Laaksonen kertoo lehdelle.

Laaksosen mukaan Trump myös piti missejä polvesta kiinni puhuessaan näille. Useat naiset ovat viime viikkoina kertoneet julkisuudessa Trumpin seksuaalisesta ahdistelusta.

Linkki juttuun

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kyseessä näyttää olevan jättimäinen loanheittokampanja, ja mikäs sen helpompi kuin syyttää vanhaa playboyta ahdistelusta. Yleensä sana sanaa vastaan ja kokemus ahdistelluksi tulemisesta on vielä niin henkilökohtainen asia, että se minkä toinen kokee ahdistavaksi, saattaa toiselle olla vielä normaalia.

Mietitäänpä vaikka tuollaista samaan kuvaan asettautumista: Kuvaaja sanoo että menkääpäs lähemmäs toisianne ja kuvattavat menevät. Henkilö x laittaa kätensä henkilön y hartialle, kuten monissa kuvissa on tapana. Vaikka tilanteessa ei tapahdu yhtään mitään kummempaa, niin jälkeenpäin henkilö y saatta sanoa kokeneensa tilanteessa ahdistusta ja henkilökohtaista koskemattomuuttaan loukatun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yleisestiottaen kommenteissa huokuu vasemmistolainen kaiku, kaikkine fobioineen. Kuinkahan moni näistäkään ihmisistä on oikeasti perehtynyt vaaleihin muutein kuin STT:n välittämien "uutisten" kautta? Veikkaan, että aika harva. No tyhjät tynnyrit kumisevat, koirat haukkuu ja karavaani kulkee vanhojen stallareiden itkiessä samaa vanhaa virttään,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se että juttu tulee julki nyt johtuu siitä, että Trump suorassa presidenttiväittelyssä väitti että ei ole koskaan klähminyt ketään. Toistakymmentä naista väittää kuitenkin toisin ja toisin kuin Trump jotkut väittävät, yhtään näistä naisista ei ole osoitettu valehtelijaksi ja ainoastaan yhden kohdalla on esitetty edes perusteltuja epäilyjä.

Trump on siis valehdellut äänestäjille päin näköä. Tämä on erityisen raskauttavaa Trumpille kun koko hänen kampanjansa oleellisin sisältö on väittää vastaehdokasta valehtelijaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se on niin, että väitteen esittäjän tulee todistaa väitteensä.

Oma väitteesi on silkkaa valhetta, yksi naisista on Clintonin vaalitoimiston työntekijä, yksi väitti Trumpin kourineen lentokoneen ykkösluokassa koko koneen nähden (kukaan koneessa ei vain nähnyt), ja yksi väitti kourinnan tapahtuneen Trumpin palvelijan ollessa viereisessä huoneessa (ajoin samassakin) ja tämän vaimon ollessa myös viereisessä huoneessa, yksi on pornotähtönen, pari katkeraa missiä, mitä näitä nyt on.

Kaikki päättivät tulla julkisuuteen parhaimmillaan jopa 30 vuotta tapahtumien jälkeen... joko valkenee mihin tämä keskustelu johtaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Useammat on jo osoitettu valheeksi ja kyllä Trump haastaa heidät oikeuteen kampanjan jälkeen.
Oletteko huomanneet lehdistö on hiljentynyt asian suhteen koska herjaukset ovat perättömiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin. Useat naiset ovat kertoneet, mutta useat ovat myös jääneet kiinni valehtelusta. Trump on luvannut viedä jokaisen valesyytöksen oikeuteen presidenttikisan jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kummallista, että kyseinen entinen missi tulee asiansa kanssa julkisuuteen vasta nyt kymmenen vuotta myöhemmin. Joku voisi nähdä hänen ulostulossaan pientä tarkoitushakuisuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, minäkin olen aina pitänyt kummallisena sitä, että osakkeenomistajat valitsevat ajankohdan, jolloin myyvät tai ostavat osakkeita. Mielestäni heidän pitäisi ostaa osakkeita silloin, kun ovat kalliimman puoleisia ja myydä silloin, kun ne ovat pohjalla. Sama juttu metsänomistajien osalta: Miksi ihmeessä myydä puuta silloin, kun kysyntä on suurta ja hinnat ylhäällä, eikä silloin, kun ei ole kysyntää ja hinta on alhaalla? Sitäkin passaa ihmetellä, että miksi kauppiaat myyvät kesävaatteita keväällä ennen kesää, eivätkä esimerkiksi syksyllä, kun pakkaset kolkuttelevat ovella. Miksi jäätelökioskit kärrätään paikoilleen ja avataan touko-kesäkuussa, eikä esimerkiksi tammikuussa?

Aivan kuin näillä kaikilla ryhmillä olisi jotakin tarkoitushakuisuutta toimissaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jep, jep, kyseessä on amerikkalaisten Rebublikaanien presidenttiehdokkaasta, eli oikeiston ehdokas käyttäytyy noin! Parempaa ei varmaan löytynyt, vaan paras on ehdolla!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kymmenen vuotta vanha juttu, oikeasti..jos tämä missi on tuota pitänyt sisällään koko tuon ajan olisi voinut jatkaa sisällään pitämistä. Tai sitten hakee vain julkisuutta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Trump on Amerikassa uskovaisten ja arvokonservatiivien ehdokkaana. Näitä pitäisi kiinnostaa, jos oikeasti kunnioittaisivat niitä arvoja mitä väittävät kunnioittavansa. Se taas kenestä tulee USAn presidentti näyttää kiinnostavan aika montaakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Trump on kaikkien meidän talvisten presidentti ja henkilö joka voi parantaa USA:n heikkoa tilaa vähän joka asiassa.
Hillary jatkaisi samaa nykyistä Obama linjaa ja viimeiset 30 vuotta hallituksessa hän on ollut täysin aikaansaamaton vähän joka asiassa. .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

288 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko olet maksanut veroja palkastasi?

En ole tarkkaan laskenut, mutta noin miljoona euroa. Parisataatuhatta ajattelin vielä maksaa ennen kuin orava loikkaa py... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image