Ulkomaat

Ihmiset raivostuivat Åhlénsin suun­nit­te­le­mas­ta alen­nus­myyn­nis­tä

Kuorma-auto törmäsi Åhlensin seinään perjantaina iltapäivällä. KUVA: JONAS EKSTROMER / EPA
Ulkomaat 8.4.2017 23:35 | Päivitetty 8.4.2017 23:58
STT

Tukholman keskustassa sijaitseva Åhlénsin tavaratalo on joutunut ihmisten hampaisiin. Tavaratalo ilmoitti lauantaina, että se aikoo myydä alennuksella savusta vaurioituneita tavaroita.

Kuorma-auto ajoi perjantaina ensin väkijoukkoon Drottninggatanilla ja rysähti lopulta sisään Åhlénsin näyteikkunasta. Törmäyksen jälkeen auto syttyi tuleen.

Alennusilmoituksen jälkeen Åhlénsin Facebook-sivu täyttyi kiukkuisista viesteistä: "Mitä te siellä ajattelette!! Teidän sietäisi hävetä"," Niin vastenmielistä!!! Olen sanaton! Åhléns hävetkää!!!!!"

Uutistoimisto TT pyysi kommenttia tavaratalon viestintäjohtajalta Weronica Nilssonilta, joka lähetti sähköpostia.

–  Olemme hyvin surullisia, jos tiedotuksemme on käsitetty jollain muulla tavalla kuin mitä tarkoitimme. Se ei todellakaan ollut aikomuksemme, hän sanoi.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (21)

Olisi jo tollaamassa ainakin ja jonossa menossa.

Poissa myydä mutta mainonta olisi riittänyt kaupan sisällä - fiksusti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Åhlens ei antanut pelolle valtaa eikä alkanut uikuttamaan kohtalostaan. Åhlensin johto on ihan yhtä murheissaan tapahtumasta kuin kaikki muutkin ihmiset eikä heidän tarkoitus vaikuttanut silti että lyödäänpä rahoiksi pojat! . Åhlensin on liiketoimintaa harjoittava tavaratalo, jonka on tehtävä jotain savusta vaurioita saaneille vaatteille. Roskiinko kaikki vaatteet olisi pitänyt heittää? Sepä vasta ekologinen teko. Vaatteet voi pestä ja käyttää mutta normaalihinnalla Åhlensin ei niitä voi myydä. Asiasta veti herneet nenään henkilöt, jotka eivät edes käy siellä ostoksilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alennusmyynnillä olisi porukkaa tullut paikalle ja se olisi osoittanut ettei pelätä. Nyt kansa iski puukon kauppiaan selkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ruotsalaiset hermostuvat enemmän alennusmyynnistä kuin siitä, että kolmannesta maasta tullut henkilö ajaa tahallisesti väkijoukkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä minustakin on mielenkiintoista. Suomessa kävis samalla tavallla. Ihmisten keilaaminen ei niinkään paha homma mutta tämmönen toki on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muutaman päivän olisi voinut odottaa ilmoitusta varakkaampien surijoiden takia mutta ei varmaan sielläkään ne kaikista vähäosaisimmat kauhistele asiaa ollenkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

raivota kyllä voidaan, mutta se jää sitten siihen...

Asiat eivät kuitenkaan muuksi muutu...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi ? Turha sievisteäly pois. Eikö kaikki jo tiedä (tietää) että ahneus se on joka jyllää!? - Ihan joka paikassa - se että sille annetaan joitan hienoja nimiä, ei muuta asiaa eikä se, että jotain ikävää tapahtuu muuta silloinkaan; että business on businestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä tuossa alennuksessa on ihmeellistä ja miksi siitä pitää alkaa raivoomaan?
Samoin tehdään muuallakin jos on savuvahinko tai sprinkleri-järjestelmä kastellut.
Tavarasta halutaan kuitenkin päästä eroon edes omakustannushintaan. Kalliiksi tulee jos ne pitää roskiin laittaa. Alennukseen vaan ja pesukoneen kautta käyttöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko Lippo-pesis maksanut kaikki vuokransa kaupungille? Silti vaan pelit jatkuu...sitten tuommonen yleishyödyllinen tapahtuma perutaan muutaman sadan euron takia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Otsikko antaa kuvan että valtaosa ihmisistä raivostuisi tavaratalon toiminnasta, mistä ei tietenkään ole kysymys, vaan pieni joukko somen mielensäpahoittajia on.kommentoinut tyylillään.

Iltapäivälehtitasoista otsikointia. Itse asia on tottakai järkyttävä, mutta mitä tavaratalon sitten pitäisi tehdä viallisille tavaroille? Tunkea roskiinko? No tästähän taas raivostuisi toinen joukko mielensäpahoittajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ymmärrä, miksei tavaroita voi myydä alennuksella. Pitäisikö myydä normaalihinnallla vai viedä kaatopaikalle.
Muutamasta mielensäpahoittajasta ei kannata välittää. Heitä löytyy aina. teki mitä tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, höh! Kalliimmallako ne sitte pitäs myyä vai ilimaseksi antaa? Ihme valittajia jotku ihmiset, että jopa tästäkin vedetään herneet nenään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä siinä on niin väärin jos myy alennuksella vahingoittuneet tuotteet pois? Ihmisillä on aivan käsittämättömiä tapoja loukkaantua nykyisin eri asioista. Eihän tuolla alennusmyynnillä ketään loukata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja tämä uutisointi, etenkin IL/IS, ampuu todella yli. Yhtään uutista en ole klikannut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuskin ne tästä hälyn nostaneet somen SJW:t edes käyvät kyseisessä kaupassa ostoksilla. Heidän elämäntapansa vain sattuu olemaan ongelmien aiheuttaminen netin välitykselle mukavasti omasta nojatuolista käsin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (21)

Uutisvirta

72
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
38
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
15
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
14
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu
12
Lokkisiimat pyritään saamaan Kauppurienkadulla valmiiksi ennen Qstock-viikonloppua – "Nyt on positiivisen odottava fiilis"
11
Pakollisella ruotsilla on pitkä historia ylioppilaskokeissa – Henriksson: "Kouluja käydään, että opitaan jotain. Silloin kaikki ei voi olla vapaaehtoista"
9
Britannia haluaa eurooppalaiset joukot turvaamaan merenkulkua Hormuzinsalmella

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image