Ulkomaat

Hu­li­gaa­ni­jouk­kiot hyökkäilevät pa­ko­lais­lap­sia vastaan Tukholmassa

Ulkomaat 25.9.2016 9:43 | Päivitetty 25.9.2016 11:44
STT

Tukholmassa naamioituneet joukkiot hyökkäilevät yksin tulleita pakolaisnuoria vastaan, kirjoittaa Svenska Dagbladet. Poliisi kertoi lehdelle, että mustiin pukeutuneet miehet heittelevät nuoria lasipulloilla ja pahoinpitelevät heitä.

Svenska Dagbladetin mukaan tammikuussa Tukholman keskustassa kokoontui 70-100 naamioitunutta miestä, joiden tarkoitus oli hyökätä yksin tulleita katulapsia ja muita ulkomaalaistaustaisia ihmisiä vastaan. Paikalla jaettiin lentolehtisiä, joissa kehotettiin antamaan pakolaisille "näiden ansaitsema rangaistus". Poliisi vahvisti, että tuolloin kiinniotetuilla oli kytköksiä jalkapallohuliganismiin.

Poliisin mukaan väkivallanteot ovat jatkuneet, joskaan tarkka luku ei ole tiedossa. Yleensä hyökkääjiä on 10-20.

Tukholman ydinkeskustassa oleilee poliisin mukaan 200-300 yksin tullutta alle 18-vuotiasta nuorta.

Linkki juttuun

MAINOS

Kommentoi

Otsikossa puhutaan yksin tulleista lapsista, joten syntyy mielikuva siitä että Ruotsissa pienten päälle hyökätään. Artikkeli kuitenkin kertoo "lapsien" olevan nuoria. Asiallinen termi näistä turvapaikanhakijoista olisi ollut " alaikäinen".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihme paremminkin olisi, jos kukaan ei haluaisi kostaa, mitä he ovat tehneet ruotsalaiselle yhteiskunnalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka yllättyi?

Ihan kaikki eivät Ruotsissakaan katso hyvällä ruotsaisen yhteiskunnan tuhoamista ja muuttamista kehitysmaaksi.
Tulee tapahtumaan kaikissa maissa, joita poliittiset ja taloudelliset päättäjät parasta aikaa tuhoavat nk. "monikulttuurilla".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yritätkö ihan oikeasti jotenkin käsittää ja puolustella tuollaista????????

Ihan uskomatonta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin tammikuun jutussa oli kyse kostosta, kun kaksi pakolaispoikaa murhasi ruotsalaisen naisen tuolla. Lentolehtisissä luki "nyt riittää". Eli toki tuomittavaahan tuollainenkin omankädenoikeus on, mutta hieman objektiivisuutta näihin uutisointeihin kiitos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa olla mediapläjäys moinen, jos saavat kasaan parikymmentä ruotsalaisnuorta ja vastassa on saman tien satoja joilla ei ole mitään hävittävänään mutta reviiri voitettavana ja puolustettavana (ja joilla on erittäin väkivaltaan tottunut kulttuuri takanaan joka taas on tehnyt heistä melkoisen pe4räänantamattomia taistelijoita) niin mitenkä käy? Miten kävi Malmössä, Göteborgissa? Edes poliisi, ambulanssit ja palokunta ei voi mennä aina ja kaikkialle niillä seuduin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kymmenen yhtä vastaan. Reilua peliä. Kertoo noiden rasistien todellisen henkisen koon. Muistuttaa koulukiusaajien toiminnalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksin tullut alaikäinen pakolainen tarkoittaa sitä, että hän on tullut ilman vanhempiaan, ei sitä että hän taapertaa kadulla yksin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nämä yksin tulleet "alle 18 vuotiaat nuoret" ovat aiheuttaneet massiivisia ongelmia Tukholmassa jo vuosia. Poliisi ei voi heille mitään, koska ovat "alaikäisiä" ja rikollinen meno jatkuu. Ja valtamedia ei yllättäen ole tästä uutisoinut kertaakaan. Tämä naamioituneiden joukko on vastareaktio vuosia jatkuneeseen ongelmaan, jota on ratkomisen sijaan vain hyssytelty. Eli suvaitsevaiset ovat itse aiheuttaneet tämänkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten valikoivasti mediaa oikein voi katsoa ja kuunnella? Jatkuvastihan noista uutisoidaan, mutta sitten näistä paikallisten yleensä ihan viattomia kohtaan tekemistä sanallisista ja muutoin tehdyistä hyökkäyksistä ei saisi mainita sanaakaan, somehöyryäjät pahastuvat...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisissa ei todellakaan ole kerrottu rehellisesti, mitä ja ketä nämä "nuorukaiset" ovat ja mitä ongelmia he Tukholmassa aiheuttavat. Menepä itse käymään siellä paikanpäällä ilalla, niin avautuu ne simmut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja tuo tulee leviämään ympäri euroopan.
Ei siihen enää viranomaiset pysty vaikuttamaan, kun kansa kokee oikeaksi tehdä omat toimenpiteensä, kun virkavalta ei tee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansa-sanaa ei sentään pidä mennä käyttämään pienestä porukasta höyrypäitä. Kyllä kansa pääosin on vielä ihan tolkullista, järjellistä väkeä. Pysykääpä höyryäjät ihan vaan omalla tontillanne omillä nimillänne, ei meitä muita tarvitse sotkea titteleidenne ja tapojenne alle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

juu..no niinkauan kuin saan itse kulkea rauhassa kaikenlaisilta hörhöiltä asia ok. mutta ei parane karhua herättää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

22:50
Ukrainan presidentiksi nouseva Volodymyr Zelenskyi on oligarkin tukema näyttelijä ja yrittäjä
22:43
Pikkuleijonien taival MM-mitalipeleihin mutkistui entisestään – tappioputki kolme ottelua
21:41
Kalevalan Aino on nähty uhrina ja kuuliaisena sisarena, kirjailija Tiina Piilola näkee hahmon toisin – "Tällaiset tulkinnat kuulostavat nykynaisen korviin älyttömiltä"
21:14
Volodymyr Zelenskyi on voittamassa Ukrainan presidentinvaalit murskaluvuin – presidentti Poroshenko on tunnustanut tappionsa
20:51
Ensi viikolla ilmassa on kesän tuntua: Aurinko paistaa, lämpötilat nousevat Oulussa noin 16 asteeseen – "Lämpötilat selvästi tavallista korkeampia"
20:02
Tuntematon mies pahoinpiteli alaikäistä tyttöä Pudasjärvellä, Rukalla pahoinpitelyn uhriksi joutui eteläsuomalainen mies
19:51
Mies kelkkaili Pudasjärvellä pelkkä pyyhe päällään ja putosi kelkan kyydistä – puhalsi 1,9 promillea
89
Halla-aho ei irtisanoudu vanhoista blogikirjoituksistaan – "Osa tyhmiä ja harkitsemattomia, osassa edelleen pointti"
41
Isot ja pienet jäähyt värittivät Kärppien ja HPK:n finaaliavausta – Ulosajoon johtaneen taklauksen alle jäänyt Michal Kristof:” Vähän tuli verta, mutta tällaisia nämä pudotuspelit ovat”
28
Japanilaiset tulivat vain saunaan, eritoten savusauna sai suuren arvostuksen – Tuleeko Kuusamosta nousevan auringon saunamekka?
19
Pääsiäiskokko palaa taas lankalauantaina Oulun Lammassaaressa – parhaimmillaan kokon loimua on seurannut parikin tuhatta ihmistä
15
Syömäsä: Ideaparkin Chef’s Salad, Kebab & Pizzassa saa rahalle vastinetta – lounalla saa syödä mahan täydeltä
11
Reissusa: Sveitsissä Skier's Haute Routella edetään suksilla laskien ja skinnaten upeassa maisemassa
9
Sri Lankassa kahdeksan räjähdystä hotelleissa ja kirkkojen jumalanpalveluksissa – lähes 200 kuollut ja useita satoja haavoittunut

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Perintövero pois!

ainakin tuli selväksi minkä aatteen mies olet ei muuta kun muutat pohjois koreaaan siellä valtio omistaa kaiken oikea pa... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image