Ulkomaat

Hollanden suosio nousi kohisten terrori-iskujen jälkeen

Ulkomaat 19.1.2015 9:59 | Päivitetty 19.1.2015 17:25
STT

Ranskan presidentin Francois Hollanden pohjamudissa rypenyt suosio on kohentunut huimasti Pariisin terrori-iskujen jälkimainingeissa. Tuoreessa mielipidekyselyssä 40 prosenttia vastanneista ilmoittaa olevansa tyytyväisiä Hollandeen. Kuukaudessa presidentin kannatus on noussut huimat 21 prosenttiyksikköä.

Hollande on saanut runsaasti kansainvälistä näkyvyyttä terrori-iskujen jälkeen. Presidentti muun muassa johti Pariisissa miljoonien ihmisten marssia terrorismia vastaan.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Valitettavasti tuo "johti marssia" on taas pelkästään lehdistön näkemys, tosiasiassahan katu oli suljettuna sekä edestä että takaa (=täysin tyhjää) ja nuo kansakuntiemme urheat linssiluteet olivat tasasivuisen kolmion muotoisena joukkona jokaisen pinnistellessä itselleen enemmän näkyvyyttä. Metrin mittaisetkin poliitikot kasvoivat hetkessä.

Kun lehdistö korostaa ihmisten tasa-arvoa, niin tavanomaiseen tapaan sekin tarkoittaa, että "omat" ovat toki muita tasa-arvoisempia. Jos isku olisi kohdistunut ainoastaan kosher-kauppaan, ei palstatilaa olisi herunut lehdilta eikä Hollande olisi vaivautunut asian tiimoilta jättämään edes mopoajelujaan.

Yhteinen vihollinen kuitenkin kääntää huomion pois epäsuositusta hallitsisjjasta, joten Hollande voi nyt ruveta sovittelemaan kenttä-asua ja kypärää ja tutustua esim. Ranskan joukkojen ilmatoimintaan Syyriassa. Mutta -please - tosikuvaa sieltä eikä pelkkiä lavasteita, sillä yksi kuva valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai johtiko marssia? Eri kuvakulma paljastaa että Francois oli Angelan ja muutaman muun parhaan kaverinsa kanssa ihan omalla marssillaan, aitojen ja valvovien poliisien takana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

137
Kysyimme: Miksi Oulun linja-autoasemalla ei ole tauluja, joista näkisi autojen lähtö- ja tuloajat?
112
Muiden uskontojen läsnäolo voi olla hyväksi Suomen kristityille, sanoo Oulun hiippakunnan seuraava piispa
65
Tuiranpuiston kehittämiskaavailut kuumensivat tunteita – Asukkaat haluavat puiston pysyvän puistomaisena ja täysin ennallaan
39
Median lokaaminen riitti - yli 200 sanomalehteä liittyi Trumpin hyökkäyksiä vastustavaan kampanjaan
34
Loppukesä tuo maatalouskoneet teille, autoilijan tila voi huveta yllättäen – näillä neljällä vinkillä ohitat traktorin turvallisesti
31
Uusista sellutehtaista on puhuttu jo kolme vuotta, päätöksiä yli 5 miljardin hankkeista ei ole vieläkään
29
Vapautuksen asepalveluksesta saa joissain maakunnissa toisia helpommin – yleisin syy on mielenterveys- tai käytöshäiriö

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Laita sellanen auto jonka haluat ja johon sinulla on varaa ilman rahoitusta. Rekisteritiedon perusteella näkee kuitenkin... Lue lisää...
käteisostaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image