Ulkomaat

Greenpeace: Armahduksesta ei ole vielä luotettavaa tietoa

Ulkomaat 10.12.2013 13:11 | Päivitetty 10.12.2013 13:50
STT

Suomen Greenpeacen viestintäpäällikkö Juha Aromaa kertoo, ettei järjestöllä ole luotettavaa tietoa aktivistien armahduksesta.

MTV:n uutisten haastattelema korkea venäläisvirkamies kertoi, että Greenpeace-aktivistit ja Pussy Riot -yhtyeen jäsenet ovat Venäjän perustuslain päivänä ylihuomenna armahdettavien joukossa.

– Venäläismediassa armahduksesta on ollut myös erilaisia arvioita, mutta suoraan meihin tai meidän asianajajiimme ei ole ollut kukaan yhteydessä, joten emme voi vahvistaa tietoa, Aromaa sanoo.

Aromaan mukaan Greenpeace on toistaiseksi pelkkien medialähteiden varassa armahduslaista. Hän kertoo, että tutkinta Pietarissa jatkuu samaan tapaan kuin aiemmin. Suomalainen aktivisti Sini Saarela on ollut tänään tutkintakomitean kuultavana.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Se on ihmeellistä tämä vihaaminen! Luulisi, kun näitä palstoja yrjöään nieleskellen lukee, että Sini Saarela ja muut venäläiselle öljylautalle kiipeämistä yrittäneet aktivistit ovat vähintäänkin surmanneet joukon viattomia ihmisiä. Kyllä se on niin mahtavaa, kun voi samanmielisessä joukossa kokea kognitiivista dissonanssia! Älkää olko nössöjä, vaan vaatikaa suoraan kuolemantuomiota; sehän on teidän vastauksenne kaikkeen. Kovempia rangaistuksia aktivisteille! Joku tuossa suosittelee hoitoonsaattamistakin. Vanhassa kunnon Neuvostoliitossa toisinajattelijat tosiaan laitettiin hoitoon! On se kurjaa, kun sekin valtio otti ja loppui. Tämän ketjun jengi tuntee syvää surua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joku tutkiva journalisti voisi tehdä kalenterin sinin touhuista ennen kahinaa, ihan vaikka päivä kerrallaan.
Voisi olla mielenkiintoista luettavaa, tai sitten ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No niin, Jouluksi kotiin, passissa "persona non grata" leima. Putin on joulun aikaan hövelillä päällä ja toteaa, ettei tämmöinen ulkomailta masinoitu pikku anarkismi mahtavaa Venäjää uhkaa, joka on demokraattinen oikeusvaltio ennenkaikkea!

Mikä laupeuden työ! Sisäpoliittinen viesti on kuitenkin lähetetty - aktivismi kielletty.

Älkää ymmärtäkö väärin, minä kunnioitan Venäjää, kuten kenen tahansa tulisi. Ei se häviä minnekkään. Mutta sääliksi käy niitä Venäläisiä, joilla on eriävä mielipide siitä, että "kansaa jota on hallittu järjestelmällä tulee hallita järjestelmällä"?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei armoa,itse he ovat tietoisesti terrorisoineet kaikenaikaa,toivottavasti edes venäjä antaa heille jonkinasteen tuomion,kun muutmaat levittelee käsiään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä sillä rikollisella elämäntavalla pääsee pidemmälle elämässä. Pitäis varmaan itelläkin harkita sitä uraa. Johan Tampereella otti moni oppia tuosta ammatinalasta. Ne nuoret pääsee vielä paljon pidemmälle kuin rehelliset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta kai Putin, armahtaa se on pienemmänriesantie. Greepeacella on niin paljon valtaa, että sitä on syytä kunnioittaa Venäjänkin! Kovat korvaukset on, Venäjän maksettava kun syyttä pitää rohkeita sankareita sellissä ja arestissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hahhahaa mitä valtaa greepeacilla on? kerro ihmeessä!!! nyt täytyis alkaa tutkimaan kuka tätä huuhaa touhua rahoittaa. tuota Siniä ei pitäis vapauttaa, tai jos niin käy niin hoitoon laittaa suoraan Suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja rikoksia saa tehdä hyvän asian puolesta !!!! Kummallista. Jos tekee rikoksen, tietäen että tekee, ei pitäisi valittaa, jos joutuu siitä kärsimään tai tuomiolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kantaväestön sopeuduttava ja suvaittava?

Minusta työttömiä omia kansalaisiamme ei lainkaan tulisi verrata turvapaikanhakijoihin. Työttömille tulisi tehdä kaikki ... Lue lisää...
Ajatteleva Tekijä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image