Ulkomaat

Die Welt: Berliinin rekkaiskussa kuoli kuuden maan kansalaisia

Berliinin rekkaiskussa kuoli 12 ihmistä. KUVA: Bernd von Jutrczenka / EPA
Ulkomaat 25.12.2016 6:01 | Päivitetty 25.12.2016 6:18
STT, Kaleva

Berliinin maanantaisessa rekkaiskussa kuolleet 12 ihmistä on tunnistettu ja heidän kansalaisuutensa on kerrottu julki, uutisoi sanomalehti Die Welt.

Iskussa kuoli seitsemän saksalaista sekä lisäksi yksi Tshekin, yksi Ukrainan, yksi Italian, yksi Israelin ja yksi Puolan kansalainen. Kaikki surmansa saaneet olivat aikuisia. Heidän tarkkaa ikäänsä tai sukupuoltaan ei ole kerrottu.

Berliinin rekkaiskusta epäillään tunisialaista Anis Amria. Tämä sai myöhemmin surmansa Milanossa laukaustenvaihdossa poliisien kanssa.

Linkki juttuun

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tuo epäillyn terroristin kiinniotto ja ampuminen on mielestäni sepitetty tarina. Ensinnäkin miten ihmeessä tämä terroristi pääsi pakenemaan rekasta ja iskupaikalta? Berliinin keskustassa on tuhansittain valvontakameroita ja ihmisillä kamerakännykät. Missä oli kaikki kuvat? Ei missään. Terroristi "tunnistettiin" kun hän oli jättänyt henkilöpaperinsa rekkaan.

Kun terroristi ammuttiin Milanossa, niin kello oli kolme aamulla ja ei yhden yksikään ulkopuolinen nähnyt tapahtumia. Ensimmäiset uutiskuvat kun meille näytettiin, niin heti esiteltiin poliisin virkapukua jossa luodin reikä ja sitten väitetty poliisi oli toisessa kuvassa sairaalan vuoteella. Hieman ylikorostetusti heti esittivät kaikki "todisteet" että ei vain kukaan alkaisi esittämään kysymyksiä. Vaan nimenomaan kysymyksiä se tämmöinen show alkaa nostattamaan. Kuka näitä iskuja tehtailee ja kuinka syvälle terroristit ovat itse asiassa onnistuneet soluttautumaan? Joko heillä on soluja peräti hallintokoneistossa ja ehkä mediassakin? Ei näitä juttuja kannata painaa villaisella. Meille on syötetty pajunköyttä jälleen kerran. Terroristit on saatava kiinni ja tarkoitan että kaikki terroristit missä ikinä ovatkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa ei ole korruptiota vaan koko järjestelmä on läpimätä!

Ja harvassa maassa hallitus saa jatkaa, kun yksi puolue hajoaa ja hallitukselle jää roimasti alle 50% kannatus. Tämä maa... Lue lisää...
mp.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image