Ulkomaat

CNN: Alabamassa koulussa ammuttiin vahingossa - yksi kuoli ja toinen haavoittui

Ulkomaat 8.3.2018 3:59 | Päivitetty 8.3.2018 4:35
STT

Yhdysvalloissa Alabaman osavaltiossa 17-vuotias naisopiskelija on kuollut, kun Birminghamissa sijaitsevassa Huffman High School -nimisessä koulussa ammuttiin vahingossa, kertoo muun muassa CNN. Lisäksi toinen 17-vuotias miesopiskelija haavoittui ja hän on kriittisessä tilassa. Washington Postin mukaan ampuminen tapahtui kello kolmen jälkeen iltapäivällä paikallista aikaa.

Birminghamin poliisipäällikön Orlando Wilsonin mukaan laukauksia ammuttiin ainakin kaksi. Poliisi katsoo, että ampuminen tapahtui vahingossa, mutta ei kerro asiasta sen tarkemmin.

Birminghamin kaupunginkoulujen ylitarkastajan Lisa Herringin mukaan koulussa on metallinpaljastimet ja koulujen turvallisuutta valvovat viranomaiset olivat ampumahetkellä paikalla. Herringin mukaan koulu aukeaa torstaina normaalisti, mutta kampuksella on silloin poliiseja.

Birmingham kaupunginjohtajan Randall Woodfinin mukaan kuollut opiskelija oli juuri täyttämässä 18 ja hänet oli hyväksytty opiskelemaan. Kuollut naisopiskelija haaveili sairaanhoitajan ammatista.

Linkki juttuun

Linkki juttuun

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata sekä Lounais-Lapissa lounaistuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa on 60 000 työssäkäyvää köyhää

Kyllä. Uskallanpa väittää, että ne samat ihmistyypit, jotka täällä tuvassa valittavat ja kitisevät lähes kaikesta ovat ... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image