Ulkomaat

Cameron: Britannia ehkä irti ih­mi­soi­keus­so­pi­muk­ses­ta

Ulkomaat 29.9.2013 13:52
STT

Britannian pääministeri David Cameron on väläyttänyt mahdollisuutta, että Britannia irtautuisi Euroopan ihmisoikeussopimuksesta.

Cameronin mukaan Britannian pitäisi pystyä karkottamaan nykyistä nopeammin ulkomaalaisia lainrikkojia sekä laittomasti maahan saapuvia ihmisiä.

Arvostelijoiden mukaan Cameron yrittää kosiskella EU- ja maahanmuuttokriittisiä äänestäjiä. Britanniassa järjestetään parlamenttivaalit keväällä 2015.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

On sama mitä Britannia ilmoittaa, eihän se ole koskaan välittänyt mistään oikeuksista. Verinen siirtomaahistoria ja ihmisoikeusrikkomukset eivät katoa minnekkään. Nykyään väärinkäytökset ovat vain hienovaraisemmin piilotettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo on sitä kamalaa vihapuhetta! Eihän nyt sentään sellaista saa ehdottaa, että yleistä turvallisuutta vaarantavat yksilöt palautetaan takaisin turvattomaan lähtömaahansa. Hui sentään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa tällaista puhetta kutsutaan kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan. Täällä kotimaassamme kun ollaan niin liberaaleja, tasa-arvoisia ja sananvapaita että jotkut ovat saaneet sitä jopa tuomioita. Oikean mielipiteen lausuminenkin on julkisesti sallitua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ymmärrä miksi ihmiset ajattelevat "ihmisoikeussopimuksien" olevan hyvä juttu, kun on ilmeistä ettei eurooppalaisilla kansoilla ole mitään ihmisoikeuksia. Meillä on ainoastaan ihmisoikeusvelvollisuuksia, meistä on tehty orjia omissa maissamme ja kaikki toisinajattelijat leimataan rasisteiksi. Jos rasismileima ei riitä, niin valtionsyyttäjä hyökkää kimppuun ja vaientaa toisinajattelijan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän se on. Ei ole muuten pitkään aikaan mediassakaan huudeltu, että Suomi on maailman paras maa ja on lottovoitto syntyä tänne. Mistähän tämä johtuu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Britannia kuulostaa vielä ihan itsenäiseltä valtiolta, eikä olen kaikkien vietävissä. Kaikista hulluinta on olla muiden narussa, kuten Suomi ja monet muut maat EU:ssa nyt ovat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyi miten impivaaralaista. Kohta vasemmistolaiset paheksuu, kun Cameron on kehdannut väittää ettei valtion rahat kuulu kaikkien muiden maiden kansalaisille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

125
"Näyttää että tiistaina äänestetään pääministeristä" – Hallitusneuvottelut käynnistyivät odotetusti entisellä hallituspohjalla, Rinne jatkaa ainakin sdp:n puheenjohtajana
92
Sanna Marinista on tulossa uusi pääministeri, Marin voitti äänestyksessä Antti Lindtmanin täpärästi
71
Ulkoministeriön henkilöstön edunvalvoja Verkkouutisille: "Luottamus Haavistoa kohtaan horjunut erittäin pahasti"
69
Leskinen pääsi pisteille heti voittoisassa HIFK-debyytissään – Raksilan yleisön luopiohuutelu ei jäänyt ex-kärpältä huomaamatta: ”Eihän se hyvältä tunnu, mutta ymmärrän yleisön reaktion”
51
SDP:n yllätysveto: Eronnut Sirpa Paatero palaa kuntaministeriksi – omistajaohjaus siirtyy Tytti Tuppuraiselle, Antti Rinteestä varapuhemies
44
Puheenaihe: Pitääkö nuorten lukutaidosta olla huolissaan? – "Jatkossakaan mekaaninen lukutaito ei tietenkään riitä, vaan on ymmärrettävä myös sisältöä"
41
Näkökulma: "Tää on viimeinen taisto?" – Antti Rinne sai puolueiden vastaukset, mutta tämän jälkeen hallitusta tuskin vähään aikaan muodostetaan demareiden johdolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Siinä sen näkee ketä kiinnostaa oikesti köyhät

Miksi pitäisi jonkun/minun olla kiinnostunut köyhistä? Minulle ei kuulu kenenkään köyhän toimeentulo eikä eläminen vaan ... Lue lisää...
Oman onnen seppä.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image