Ulkomaat

Cameron: Britannia ehkä irti ih­mi­soi­keus­so­pi­muk­ses­ta

Ulkomaat 29.9.2013 13:52
STT

Britannian pääministeri David Cameron on väläyttänyt mahdollisuutta, että Britannia irtautuisi Euroopan ihmisoikeussopimuksesta.

Cameronin mukaan Britannian pitäisi pystyä karkottamaan nykyistä nopeammin ulkomaalaisia lainrikkojia sekä laittomasti maahan saapuvia ihmisiä.

Arvostelijoiden mukaan Cameron yrittää kosiskella EU- ja maahanmuuttokriittisiä äänestäjiä. Britanniassa järjestetään parlamenttivaalit keväällä 2015.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

On sama mitä Britannia ilmoittaa, eihän se ole koskaan välittänyt mistään oikeuksista. Verinen siirtomaahistoria ja ihmisoikeusrikkomukset eivät katoa minnekkään. Nykyään väärinkäytökset ovat vain hienovaraisemmin piilotettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo on sitä kamalaa vihapuhetta! Eihän nyt sentään sellaista saa ehdottaa, että yleistä turvallisuutta vaarantavat yksilöt palautetaan takaisin turvattomaan lähtömaahansa. Hui sentään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa tällaista puhetta kutsutaan kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan. Täällä kotimaassamme kun ollaan niin liberaaleja, tasa-arvoisia ja sananvapaita että jotkut ovat saaneet sitä jopa tuomioita. Oikean mielipiteen lausuminenkin on julkisesti sallitua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ymmärrä miksi ihmiset ajattelevat "ihmisoikeussopimuksien" olevan hyvä juttu, kun on ilmeistä ettei eurooppalaisilla kansoilla ole mitään ihmisoikeuksia. Meillä on ainoastaan ihmisoikeusvelvollisuuksia, meistä on tehty orjia omissa maissamme ja kaikki toisinajattelijat leimataan rasisteiksi. Jos rasismileima ei riitä, niin valtionsyyttäjä hyökkää kimppuun ja vaientaa toisinajattelijan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän se on. Ei ole muuten pitkään aikaan mediassakaan huudeltu, että Suomi on maailman paras maa ja on lottovoitto syntyä tänne. Mistähän tämä johtuu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Britannia kuulostaa vielä ihan itsenäiseltä valtiolta, eikä olen kaikkien vietävissä. Kaikista hulluinta on olla muiden narussa, kuten Suomi ja monet muut maat EU:ssa nyt ovat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyi miten impivaaralaista. Kohta vasemmistolaiset paheksuu, kun Cameron on kehdannut väittää ettei valtion rahat kuulu kaikkien muiden maiden kansalaisille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

16:03
Oulun seudulla kuvatulle Kaikki synnit -rikossarjalle sataa tunnustusta – kahmi Venla-ehdokkuuksia viidessä eri kategoriassa
16:02
"Husu" Hussein kertoo saaneensa huomautuksen taksifirmalta – Jatkossa edellytän itseltäni parempaa käytöstä ja harkintakykyä
15:51
Oulun poliisilaitos puhallutti pikkujoululiikenteessä lähes 3000 kuskia viikonlopun aikana – puolet kärähtäneistä ajoi huumeiden vaikutuksen alaisena
15:25
Pelti rytisi maanantaiaamuna Kainuussa kahteen otteeseen
15:14
Kysely kertoo lihaan liittyvästä kahtiajaosta ja mahdollisesti kytevästä murroksesta
15:07
Kuusamon Juuso-karhu petaa innolla talvipesäänsä videolla – "On autuas olo", naurahtaa Sulo Karjalainen
15:04
Arvio: Äitimyyttiä nenuliin – käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä Hanna Vahtikari etsii näytelmässään äitiyden syvää ydintä
51
MTK:n kysely: Kolme neljästä suomalaisesta pitää lihan kulutustaan sopivana – MT: Alle 30-vuotiaista lähes viidennes ei syö lihaa lainkaan
44
Andersson ehdotti: Valtio voisi yhden vuoden ajan maksaa lähes kokonaan kulut polttomoottoriautojen muuttamisesta biokaasulla käyviksi
27
Käteisen puute suomalaisissa pankeissa ihmetyttää kanadalaisia – viime vuonna he kirjoittivat yli 700 miljoonaa shekkiä
23
Postin työkiistaan ei saatu vieläkään ratkaisua, tukilakot laajenevat maanantaina – "On vaikea arvioida, kuinka pitkään vielä menee"
22
Postilakon tukitoimet laajenevat: ensi viikolla postin käsittely loppuu asiamiesposteissa
17
Oululaiset yläkoululaiset saunottivat asunnottomia ja auttoivat naapureita – "Sai nähdä, että ihmiset olivat todella kiitollisia siitä, mitä me teimme"
17
1,8 miljoonan euron rahapelivoiton lunastaminen viivästyi kuukausilla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.11.

Fingerpori

18.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image