Ulkomaat

Breitbartin rääväsuinen toimittaja Yiannopoulos eroaa seksipuheiden takia

Ulkomaat 21.2.2017 23:01 | Päivitetty 21.2.2017 23:02
STT

Yhdysvaltalaisen Breitbart-uutissivuston toimittaja Milo Yiannopoulos on ilmoittanut eroavansa työstään, kertovat muun muassa Washington Post ja CNN. Eron syynä ovat Yiannopoulosin kommentit, joissa hänen katsotaan puhuvan hyväksyvästi seksistä aikuisten miesten ja poikien välillä.

Yiannopoulosin puheet tulivat julki kahdella videolla. Yhdellä niistä Yiannopoulos vaikuttaa puhuvan ymmärtäväisesti seksisuhteista aikuisten miesten ja 13-vuotiaiden poikien kanssa.

- Pedofilia ei ole seksuaalista kiinnostusta 13-vuotiaaseen, joka on seksuaalisesti kypsä. Pedofilia on kiinnostusta lapsiin, jotka eivät ole saavuttaneet murrosikää, hän sanoo tiedotusvälineiden mukaan videolla.

Yiannopoulosin mukaan videoita on editoitu harhauttavasti. Hän sanoi CNN:lle, että hän viittasi puheella 13-vuotiaista ikään, jolloin hän itse menetti poikuutensa.

Breitbartin päätoimittaja Alex Marlow kutsui Yiannopoulosin puheita kamaliksi.

Nykyään presidentti Donald Trumpin neuvonantajana toimivat Stephen Bannon palkkasi Yiannopoulosin Breitbartiin vuonna 2014. Yiannopoulos tunnetaan muun muassa naisia, muslimeja ja mustia loukkaavista teksteistään.

Linkki juttuun

Linkki juttuun

MAINOS

Kommentoi

Tuossa nyt on muutakin. Tuon toimittajan lainattu lausunto on 100 % totta virallisen psykologisen/lääketieteellisen määritelmän mukaan eikä mikään vaihtoehtoinen tosiasia. Ei pidä sekoittaa käsitteitä pedofilia, joka on ominaisuus ja lapsen/alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö, joka on teko ja siten tuomittava.

Siis virallisesti pedofilia on kiinnostusta alle 12-vuotiaisiin, itseä yli 5 vuotta nuorempiin henkilöihin, joilla ei vielä ole aikuisen sukupuolituntomerkkejä (rinnat, häpykarvoitus, kasvaneet sukuelimet). Se ei siis vaadi, että henkilö toteuttaa tekonsa eikä siten ole rikos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15:24
Ministeriön konsulipäällikkö: Supo oli tehnyt turvaselvitykset rikoksesta epäillyistä viisumivirkailijoista
15:19
Isolle-Syötteelle nousee hirsinen monitoimiareena – rakennusta voi käyttää tapahtumiin ja sisäliikuntaan
14:39
Mitä lapselle tai nuorelle tapahtuu sijaishuollon jälkeen? – Ministeriön työryhmä selvittämään jälkihuollon uudistamista
14:37
Macron ei päässyt pakoon keltaliivejä Saksassakaan – Merkel ja Macron halusivat antaa sopimuksellaan "sysäyksen Euroopan yhtenäisyydelle"
14:31
Kiiminkiläisestä Anita Korvasta kasvatettiin hiihtäjälupaus Kainuussa – Valmentaja: "Hän on oma, hyvä persoonansa. Hyvin suora ja rehellinen."
14:31
Akkuliikkeissä on vilinää Oulussa – "Enemmän kuin kymmenen autoa konepeltiä pystyssä pihalla"
13:58
Varastorakennuksessa ollut pakettiauto syttyi tuleen Sotkamossa
72
Oulun keskusta täyttyi ihmeellisistä vanhoista autoista kaikenlaista rojua katoillaan – hollantilainen porukka seikkailee Tanskan, Suomen, Ruotsin ja Norjan halki halpisautoilla
68
Sinun vuoro kysyä Kalevan vaalikoneessa – ehdokkaat Oulun vaalipiirin alueelta vastaavat
55
Kolmesataa hollantilaista halpisautoa hurautti Oulun kautta Ruotsiin – Tarkastiko poliisi enintään 500 euroa maksaneiden ajopelien kuntoa?
43
Työttömyys maksaa yhteiskunnalle vuosittain useita miljardeja euroja – Ministeri Lindström: "Suomella ei ole varaa näin suureen kuluerään"
26
Kaupunginhallitus myönsi merikylpylä Allas Sea Poolille tonttivarauksen Kiikelistä – seuraavaksi neuvotellaan vuokrasopimuksesta
20
Tyrnävä kokeilee palkattomia vapaita
17
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi huomenna iltapäivällä Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

240 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kansan elintason romahduksen lähtölaukaus

No jos se 80-luku oli niin kultaista aikaa, niin mietitäänpä hetki mitä nyt pitäisi sitten tehdä? Miten se työttömyys ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image