Ulkomaat

Asian­tun­ti­jat: Yhdysvaltain vaalitulosta ehkä peukaloitu hakkeroimalla

Hillary Clinton ja Donald Trump olivat vastakkain Yhdysvaltojen presidentinvaalissa. Trump tuli valituksi. KUVA: ANDREW GOMBERT / JIM LO SCALZO / EPA
Ulkomaat 23.11.2016 12:03 | Päivitetty 23.11.2016 12:20
STT

Ryhmä merkittäviä amerikkalaisia tietotekniikan asiantuntijoita ja juristeja uskoo löytäneensä vakuuttavia todisteita siitä, että Yhdysvaltain presidentinvaalien tuloksia on ehkä hakkeroitu kolmessa vaa'ankieliosavaltiossa. Asiasta kertoo New York Magazine.

Asiantuntijat kehottavatkin Hillary Clintonia pyytämään uudelleenlaskentaa.

Ryhmän mukaan esimerkiksi Wisconsinissa Clinton sai seitsemän prosenttia vähemmän ääniä paikoissa, joissa käytettiin ​​sähköistä äänestyskonetta verrattuna niihin, joissa oli käytössä paperiset äänestysliput.

Linkki juttuun

 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (63)

Näitä 'asiantuntijoitahan' oli ennen vaaleja ja vaalien jälkeenkin. Demokraateilla vaalitaistelu näyttää jääneen päälle. Asiantuntijoiden mukaan vaalitaistelun piti jäädä päälle republikaaneilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjältä on lähtenyt useita rekallisia humanitäärisenä apuna Clintonille. 19milj äänilappua valmiiksi painettuna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuohan kertoo vain siitä, että Clintonia kannattavat ovat enempi perinteisempiä ihmisiä, eli konservatiivisiä, eivätkä ole omaksuneet sähköisien palvelujen käyttöä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ois paljon parempi että USAsta ja Venäjästä tehtäisiin rajanaapureita. Puolet USAsta Venäjälle ja puolet Venäjästä Usalle. Näin saisivat nahistelemaan keskenään tai sitten yhdistää kansakunnat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nehän on rajanaapureita ollut aina. Eihän siinä ole kuin meri välissä. Kuten britanian ja ranskankin välissä on vain vettä. Suomi ruotsi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No oli miten oli , on mahtava homma, että jonninjoutavat vapaakauppasopimukset on heitetty takkaan ja nuin sekavan valtion johtamaan natoon ei kannata liittyä vaikka mikä on. Virossakin ovat nostaneet kädet pystyyn ja uusi hallitus alkaa pikkuhiljaa tehdä järkevämpää politiikkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Silloin, kun Bush jr. valittiin, vaalit ratkesivat hänen edukseen uudelleenlaskennassa Floridassa, jossa pikkuveli Jeb oli kuvernöörinä. Missä nillittäjät silloin olivat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös se ollut samat vaalit ja laskennat kun yhdeltä kokonaiselta alueelta jätettiin äänet huomioimatta kun ne olivat niin epäselviä. Tiedetiin jo etukäteen että Bush ei ole suosiossa sillä alueella.
Luulin, että säälittävin presidentti kautta aikain oli Reagan, mutta Bush Jr. veti pohjat. Tunsin syvää myötähäpeää aina kun hän piti puhetta. Katse ja kummallinen virnu naamalla kertoivat aina, että kaveri ei ymmärrä omasta puheestaan yhtään mitään. Joku oli kirjoittanut hänelle tekstin, jonka hän kävi virnuilemassa ja lukemassa läpi.
"Either you are with us or you are against us." Häpeäääää......

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa olla niin, että tietokone laski äänet oikein ja sitä eivät päässeet peukaloimaan. Nyt pitäisi selvittää miksi Clinton sai paperiäänissä noin suuren eron? Se on ollut nimenomaan Clintonin porukka joka tässä on ollut vaalihuijauksen epäillyn kohteena. Wikileaks vuotaneet Clintonin porukan sähköpostit paljastavat maailman luokan korruption ja huijauksen eli kyllä minä ne äänet todellakin laskisin uudestaan. Todennäköisesti Trumpin voitto tulee olemaan entistäkin suurempi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitäpä tulosta tässä mädässä maailmassa ei olisi peukaloitu jos siihen on mahdollisuus. Elämme jatkuvasti valheiden maailmassa, jossa valhetyyppi riippuu tienkin joukosta johon kuulumme. Pitää muistaa aina lähdekirtiikki vaikka kyse olisi omasta medialähteestä. Omalla ajattelulla ja päättelyllä pääsee yllättävän pitkälle. Ainoa minkä voit nähdä on vain "vuoren huippu". Muut valheet ovat ulottumissa ellei sinulla ole luotettavaa sisäpiiritietoa asiasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aku Ankalla on valtti Milla Magiaa vastaan, Ässä noista s-posteista joka on käyttämättä. Voipi Milla joutua Ankkalinnaan jos oikein alkaa rettelöimään. Meidän oma Hessu Hopo oli asiat tarkastamassa ja hyväksi totesi. Ankkalinna on äänensä antanut, karhukoplalla ei ole asiaa nokankopauttamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

olipas linttoni huono häviäjä osoittaa vain oman pöliyytesä tässäkin asiassa hänhän oli niin korskea rouva että häneltä voi odottaa mitä vaan hävinnyt mikä hävinnyt ..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mitäs sinä linttonia tähän sotket, sehän ei ole vielä asiaan sanonut juuta eikä jaata

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös Clintonin suvakkikannattajat vaatineet ennen vaaleja isoon ääneen äänestystuloksen kunnioittamista? Pulinat pois ja Make America great again!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos olisit lukenuy jutun, olisit saattanut huomata, että äänien määrästä ei itse asiassa valittanut Clinton vaan "joukko asiantuntijoita". Ei se Clinton voi muiden suita tukkia, ettei se vaan "osoita pöljyyttään".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (63)

Uutisvirta

12:08
Suomessa voi tulla pulaa kahvista ja hedelmistä, jos ruokamarkkinat häiriintyvät pahoin – PTT: Ongelmat iskisivät jo valmiiksi nälänhädästä kärsiviin maihin Tilaajille
11:57
SSAB sulkee Raahen toisen masuunin – yhtiö lomauttaa henkilöstöään
11:47
Taiteen edistämiskeskus: Uusi asiantuntijapalvelu taiteilijoille ja sote-sektorin toimijoille
11:32
Kärpät solmi sopimukset Aleksi Mustosen ja Cody Kunykin kanssa – katso koko sopimustilanne tästä
11:18
Koronapotilaiden määrä OYSissa kasvaa: Tiistaiaamuna hoidossa oli yhteensä 11 henkilöä, seitsemän tehohoidossa
11:06
THL aloittaa Suomessa koronan leviämistä kartoittavan vasta-ainetestaamisen – mukaan arvotut saavat kirjeen
10:32
Poliisi havainnut asiakkaita ravintoloiden terasseilla – sulkemismääräystä kuitenkin noudatettu hyvin, yhtään ravintolaa ei ole toistaiseksi rangaistu
50
Oulu valmistelee 54 miljoonan euron säästöjä – suurimmasta osasta säästötoimista päättäjillä yksimielisyys
32
Hallitus tiukentaa rajaliikennettä Suomen, Ruotsin ja Norjan välillä, rajoitukset koskevat myös laivojen henkilöliikennettä – Katso tallenne tästä
22
Länsimaissa takki kääntyy ja kasvot peittyvät – miksi saksalainen suojaa kasvonsa, mutta suomalainen ei?
20
Kerro meille: Millä keinoilla kuka tahansa meistä voisi nyt tukea yrityksiä?
14
Tiistaiaamun tiedot: Tartuntoja todettu Suomessa nyt 2 308, varmistettu määrä nousi 132:lla – Oulussa nyt 70 tapausta, sairaanhoitopiirissä 85
10
Alkoholin kokonaiskulutus laski roimasti viime vuonna, suurin selittävä tekijä matkustajatuonnin väheneminen – suunta ollut laskeva jo yli kymmenen vuotta
9
Kehysriihi alkoi koronan varjossa – Kulmuni: Akuutin kriisin jälkeen tavoitellaan myös talouden tasapainoa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

296 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

sulla on varmaan joku järkevä perustelu tuommoselle verolle siitähän kärsii köyhät tuunarit ensimmäisenä esim minä nosta... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image