Ulkomaat

Alaikäisten seksikaupasta syytetyn Jeffrey Epsteinin kuolinsyy selvisi – Lakimiehet haluavat tutkia asiaa edelleen

Epsteinin kuolintavaksi varmistui hirttäytyminen. KUVA: New York State Division of Crimi
Ulkomaat 17.8.2019 8:40
Reuters

66-vuotias Epstein löydettiin kuolleena sellistään New Yorkissa 10. elokuuta.

Yhdysvalloissa seksirikoksista tuomitun multimiljonääri Jeffrey Epsteinin kuolinsyyksi on varmistunut itsemurha. Kuolinsyytutkijan raportissa todetaan, että todistusaineiston perusteella kuolintapa oli hirttäytyminen.

Epsteinin lakimiehet kertovat, etteivät ole kuolinsyytutkijan johtopäätökseen tyytyväisiä, vaan suunnittelevat aloittavansa asiasta vielä omat tutkimuksensa.

66-vuotias Epstein löydettiin kuolleena sellistään New Yorkissa 10. elokuuta. Hänet pidätettiin 6. heinäkuuta epäiltynä alaikäisiin tyttöihin kohdistuneesta seksikaupasta. Epstein itse kiisti syyllisyytensä rikoksiin.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (26)

Epätietoisuus siis jatkuu koska lakimiesten tutkimuksilla yritetään saada uutta tietoa miehen viimeisistä hetkistä, yksin vai oliko hänellä vierailijoita seurassaan. Voi olla, että luotettavaa tutkimustulosta ei saada.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Bill Barr kävi vierailemassa Epsteiniä päivä ennen "itsemurhaa", seuraavana yönä vartijat nukkuvat, kamerat on pois päältä, Epstein huutaa "Auttakaa minua!" sellissään samalla kun tekee itsemurhan. Kaikki näyttää ihan viattomalta, täällä ei mitään nähtävää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuolinsyy selvisi.
Verkosto hiljensi tyypin pysyvästi ettei hän päässyt kavaltamaan muita liigan jäseniä.
Keillä on valtaa tappaa miljonääri turvavankilan eristettyyn tutkintavankiselliin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi hirttäytynyt ennemmin, miten tuollainen hirviö on voinut näinkauan harjoittaa ihmisyyden vastaista toimintaa. Hänen on täytynyt olla hullu ja myös kaikki hänen ympärillä olleet rikoksiin syyllistyneet ovat olleet idiootteja, kaikkien heidän nimet julki.
Samoin Suomen seksuaalirikollisista nimet julki ja kasvokuvat lehtiin, niinkauan kuin heitä suojellaan muka uhrin tähden on oikeuslaitokselta harhaoppinut kanta, tällä halutaan vain suojella rikoksen tehnyttä, ei uhria.
Seksuaalirikollisista pitää tehdä luettelo, josta voi tarkistaa, jos myöhemmin hakeutuvat työtehtäviin lasten tai nuorten keskuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä Epsteinin tapaus on haissut alusta asti ja sen mitä olen asiasta ymmärtänyt, niin tuskin kukaan uskoo, että Epstein on oikeasti kuollut.

Katsokaas tässä pitää hieman miettiä mikä mahtaa olla Trumpin tiimin seuraava siirto. Huhujen mukaan Trumpin porukat aikovat laittaa syytteeseen niin sanotun eliitin josta puolestaan on raskauttavia videoita ja muuta materiaalia Epsteinin hallusta löydetty. Mikäli Epstein olisi virallisesti elossa, voisi jokainen oikeuteen haastettu eliitti vaatia Epsteinia oikeuteen, sillä tärkeimmät todisteet ovat hänen materiaalia. Nyt kun Epstein on virallisesti kuollut, niin hyvät tyypit voivat videoiden perusteella haastaa eliitin oikeuteen ja eliitin puolustus puolestaan ei voi haastaa Epsteinia kuultavaksi valamiehistön eteen. Epstein tunnetusti ei ollut mikään järjenjättiläinen eli eliitin lakimiehet olisivat sieltä aukkoja löytäneet. Nyt eliitin syylllisyys arvioidaan videoiden sekä dokumenttien perusteella ja se tulee riittämään.

Epstein itse tulee viettämään loppuelämänsä salaisessa vankilassa ja auttaa sieltä hyviä tyyppejä vastineeksi siitä, että hänelle taataan inhimilliset olot. Epstein on todennäköisesti nähnyt vilauksen valoa pimeydestään ja haluaa sielulleen edes pienen hyvän teon ja auttaa sen vuoksi pahan eliitin kaatamisessa. Just watch.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mutta oishan se hirveetä jos rumpin touhuja alettas syynäämään asian tiimoilta...se on kato hämäystä rumpilta toi muijen syyttely.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jo jänkkärin kehittelit 😄
Lisää Clinton sinne kun kävi useasti vieraisilla Epsteinin luona.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Montakohan lakimiestä ja tutkivaa journalistia löytyy asian tiimoilta kellumasta joesta, sydänkohtauksen saaneina lenkkipolulta tai muuten vaan kuolleina epämääräisissä olosuhteissa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa tutustua siihen kuka oli päävastaavana kuolinsyytutkinnassa. Löytyy yllättäviä mörköjä historiasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, että tutkitaan! Lännen arvoyhteisö on kyllä valmis uskomaan kaiken valheen mitä jenkkilästä syötetään! Taisi myrkky tappaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä suurempi rikollinen sitä vahvemmin kiistää. Pikkurikollinen usein myöntää syyllisyytensä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaisilla ei ole tajuakaan kuin iso juttu tämä on historiassa. Tähän liittyy niin "vaikuttavia" "ihmisiä" ypäri maailmaa ettei sitä voi uskoa. Mutta parempi ettei lampaat tiedäkkään koska tieto lisää tuskaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurin ongelma on se, että lampaat eivät ajattele, eivätkä seuraa mitä ympärillä tapahtuu. Rationaalinen ajattelu ja asioiden kyseenalaistaminen on monella loppunut kokonaan kun silmät kierossa seurataan naamakirjaa ja sitä kuinka monta peukutusta mistäkin tyhjänpäiväisestä kommentista on saatu. Jos heiltä kysyy miten ihmeessä mies hirttäytyy erityisvalvotussa tyhjässä sellissä, joss on kamerat, ja olisko mahdollista että 'hiljennettiin' niin suurimmalla osalla lyö tyhjää. Ei hajuakaan kuinka tämä liittyy paljon isompiin kuvioihin. Ihmiset elävät silmät kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi on teitä pelottomia sankareita jotka ovat perillä salaliitoista ilman ainuttakaan todistetta. Ja tehän tiedätte kyseenalaistamatta että kaiken takaa löytyy loppujen lopuksi salaliitto! Tai ainakin on vaikkei paljastukaan.
Se että vartiat olisivat olleet huolimattomia valvontatehtävissään on LIIAN yksinkertainen selitys, siinä ei ole hohtoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vartijat nukkuivat ja valheista kiinni jo alussa. Epsteinin selliä ei oltu tarkastettu tuntikausiin ja kamera oli epäkunnossa. Vastuussa oleva pantu lähtöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos oli hirttäytynyt, eikö ollut naru tms kaulassa? Jos ei ollut, on jonkun toisen toteuttama hirtto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (26)

Uutisvirta

13:59
Postin työntekijät osoittivat mieltään Postin pääkonttorilla Helsingissä – "Emme hyväksy, että meitä kohdellaan kuin orjia Suomessa"
13:50
Oulun kaupunginhallitus hyväksyi Lyseon peruskorjauksen äänestyksen jälkeen – lopullinen tieto rahoituksesta joulukuussa
13:33
Lasten päivähoidon ja kotihoidon stressaavuudessa ei ole suurta eroa, kertoo tuore tutkimus – päivähoito ei aiheuta ainakaan kotia enempää stressiä
13:32
Traktori ja henkilöauto kolaroivat Oulun Vasankankaalla
12:45
Postin työntekijät järjestävät mielenosoituksen Helsingissä – "Olemme jo kauan joustaneet, sietäneet ja kestäneet postitoiminnan alasajoa"
12:15
Rahaministeri Lintilä: Lentoveron sijaan Helsinki Vantaasta green hub – päästöt kuriin uusiutuvalla lentopolttoaineella
12:13
Maakotkan pesintä onnistui hienosti viime kesänä – Pohjoisen merikotkilla suurta vaihtelua eri alueilla
77
Koulujen joulujuhlien lainmukaisuutta selvitetään myös Oulussa – Lyseon lukion iso ylioppilasjuhla mahtuu vain tuomiokirkkoon
74
"Miksi Lyseosta tuli tällainen kiistakapula", ihmetteli Jenni Pitko Oulun kaupunginvaltuustossa – Lyseon remontin esittely kirvoitti kiivasta keskustelua
41
SDP:n valtuustoryhmä päätti erottaa Husseinin luottamuspulan vuoksi – asiakas ei ollut poistunut taksista
38
Yksityistieuudistus herätti kysymyksiä Oulun valtuustossa – "Vähimmäisvaatimus sille, että reuna-alueilla pystytään asumaan, on että tiet ovat auki"
32
Valmet Automotiven toimitusjohtaja näkee dieselskandaaleissa myös hyviä puolia – "Sähköautot tulevat nopeammin käyttöön kuin monet olettavat"
25
Kellosta pohjoiseen päin avautuu torstaina kahdeksan kilometrin pätkä uutta moottoritietä – Nelostien työt edenneet aikataulussa
19
Tilataksi törmäsi edellä ajavan auton perään ja pakeni paikalta Oulunsalossa – Otaxi: Asia hoidettu poliisin kanssa kuntoon

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

233 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula ko?

Nykyajan nuoret on vötkylöitä. Aamulla kun pitäisi aikaisin herätä ja sitten töhinmeno pitäisi olla, että menenpä sitte ... Lue lisää...
niin ja.,

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image