Ulkomaat

Alaikäisten seksikaupasta syytetyn Jeffrey Epsteinin kuolinsyy selvisi – Lakimiehet haluavat tutkia asiaa edelleen

Epsteinin kuolintavaksi varmistui hirttäytyminen. KUVA: New York State Division of Crimi
Ulkomaat 17.8.2019 8:40
Reuters

66-vuotias Epstein löydettiin kuolleena sellistään New Yorkissa 10. elokuuta.

Yhdysvalloissa seksirikoksista tuomitun multimiljonääri Jeffrey Epsteinin kuolinsyyksi on varmistunut itsemurha. Kuolinsyytutkijan raportissa todetaan, että todistusaineiston perusteella kuolintapa oli hirttäytyminen.

Epsteinin lakimiehet kertovat, etteivät ole kuolinsyytutkijan johtopäätökseen tyytyväisiä, vaan suunnittelevat aloittavansa asiasta vielä omat tutkimuksensa.

66-vuotias Epstein löydettiin kuolleena sellistään New Yorkissa 10. elokuuta. Hänet pidätettiin 6. heinäkuuta epäiltynä alaikäisiin tyttöihin kohdistuneesta seksikaupasta. Epstein itse kiisti syyllisyytensä rikoksiin.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (26)

Epätietoisuus siis jatkuu koska lakimiesten tutkimuksilla yritetään saada uutta tietoa miehen viimeisistä hetkistä, yksin vai oliko hänellä vierailijoita seurassaan. Voi olla, että luotettavaa tutkimustulosta ei saada.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Bill Barr kävi vierailemassa Epsteiniä päivä ennen "itsemurhaa", seuraavana yönä vartijat nukkuvat, kamerat on pois päältä, Epstein huutaa "Auttakaa minua!" sellissään samalla kun tekee itsemurhan. Kaikki näyttää ihan viattomalta, täällä ei mitään nähtävää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuolinsyy selvisi.
Verkosto hiljensi tyypin pysyvästi ettei hän päässyt kavaltamaan muita liigan jäseniä.
Keillä on valtaa tappaa miljonääri turvavankilan eristettyyn tutkintavankiselliin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi hirttäytynyt ennemmin, miten tuollainen hirviö on voinut näinkauan harjoittaa ihmisyyden vastaista toimintaa. Hänen on täytynyt olla hullu ja myös kaikki hänen ympärillä olleet rikoksiin syyllistyneet ovat olleet idiootteja, kaikkien heidän nimet julki.
Samoin Suomen seksuaalirikollisista nimet julki ja kasvokuvat lehtiin, niinkauan kuin heitä suojellaan muka uhrin tähden on oikeuslaitokselta harhaoppinut kanta, tällä halutaan vain suojella rikoksen tehnyttä, ei uhria.
Seksuaalirikollisista pitää tehdä luettelo, josta voi tarkistaa, jos myöhemmin hakeutuvat työtehtäviin lasten tai nuorten keskuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä Epsteinin tapaus on haissut alusta asti ja sen mitä olen asiasta ymmärtänyt, niin tuskin kukaan uskoo, että Epstein on oikeasti kuollut.

Katsokaas tässä pitää hieman miettiä mikä mahtaa olla Trumpin tiimin seuraava siirto. Huhujen mukaan Trumpin porukat aikovat laittaa syytteeseen niin sanotun eliitin josta puolestaan on raskauttavia videoita ja muuta materiaalia Epsteinin hallusta löydetty. Mikäli Epstein olisi virallisesti elossa, voisi jokainen oikeuteen haastettu eliitti vaatia Epsteinia oikeuteen, sillä tärkeimmät todisteet ovat hänen materiaalia. Nyt kun Epstein on virallisesti kuollut, niin hyvät tyypit voivat videoiden perusteella haastaa eliitin oikeuteen ja eliitin puolustus puolestaan ei voi haastaa Epsteinia kuultavaksi valamiehistön eteen. Epstein tunnetusti ei ollut mikään järjenjättiläinen eli eliitin lakimiehet olisivat sieltä aukkoja löytäneet. Nyt eliitin syylllisyys arvioidaan videoiden sekä dokumenttien perusteella ja se tulee riittämään.

Epstein itse tulee viettämään loppuelämänsä salaisessa vankilassa ja auttaa sieltä hyviä tyyppejä vastineeksi siitä, että hänelle taataan inhimilliset olot. Epstein on todennäköisesti nähnyt vilauksen valoa pimeydestään ja haluaa sielulleen edes pienen hyvän teon ja auttaa sen vuoksi pahan eliitin kaatamisessa. Just watch.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mutta oishan se hirveetä jos rumpin touhuja alettas syynäämään asian tiimoilta...se on kato hämäystä rumpilta toi muijen syyttely.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jo jänkkärin kehittelit 😄
Lisää Clinton sinne kun kävi useasti vieraisilla Epsteinin luona.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Montakohan lakimiestä ja tutkivaa journalistia löytyy asian tiimoilta kellumasta joesta, sydänkohtauksen saaneina lenkkipolulta tai muuten vaan kuolleina epämääräisissä olosuhteissa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa tutustua siihen kuka oli päävastaavana kuolinsyytutkinnassa. Löytyy yllättäviä mörköjä historiasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, että tutkitaan! Lännen arvoyhteisö on kyllä valmis uskomaan kaiken valheen mitä jenkkilästä syötetään! Taisi myrkky tappaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä suurempi rikollinen sitä vahvemmin kiistää. Pikkurikollinen usein myöntää syyllisyytensä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaisilla ei ole tajuakaan kuin iso juttu tämä on historiassa. Tähän liittyy niin "vaikuttavia" "ihmisiä" ypäri maailmaa ettei sitä voi uskoa. Mutta parempi ettei lampaat tiedäkkään koska tieto lisää tuskaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurin ongelma on se, että lampaat eivät ajattele, eivätkä seuraa mitä ympärillä tapahtuu. Rationaalinen ajattelu ja asioiden kyseenalaistaminen on monella loppunut kokonaan kun silmät kierossa seurataan naamakirjaa ja sitä kuinka monta peukutusta mistäkin tyhjänpäiväisestä kommentista on saatu. Jos heiltä kysyy miten ihmeessä mies hirttäytyy erityisvalvotussa tyhjässä sellissä, joss on kamerat, ja olisko mahdollista että 'hiljennettiin' niin suurimmalla osalla lyö tyhjää. Ei hajuakaan kuinka tämä liittyy paljon isompiin kuvioihin. Ihmiset elävät silmät kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi on teitä pelottomia sankareita jotka ovat perillä salaliitoista ilman ainuttakaan todistetta. Ja tehän tiedätte kyseenalaistamatta että kaiken takaa löytyy loppujen lopuksi salaliitto! Tai ainakin on vaikkei paljastukaan.
Se että vartiat olisivat olleet huolimattomia valvontatehtävissään on LIIAN yksinkertainen selitys, siinä ei ole hohtoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vartijat nukkuivat ja valheista kiinni jo alussa. Epsteinin selliä ei oltu tarkastettu tuntikausiin ja kamera oli epäkunnossa. Vastuussa oleva pantu lähtöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos oli hirttäytynyt, eikö ollut naru tms kaulassa? Jos ei ollut, on jonkun toisen toteuttama hirtto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (26)

Uutisvirta

15:39
Journalisti: Toimittaja-kirjailija Johanna Vehkoo sai valitusluvan hovista – käräjäoikeus katsoi hänen loukanneen Junes Lokan kunniaa
15:25
Ihmiskauppiaan tuomio lieveni hovissa – rangaistus neljä vuotta vankeutta
15:01
Opetusministeri Li Andersson ensi viikon ilmastolakosta: Kouluissa hyvä keskustella pelisäännöistä, jotta vapaus mielenilmaisuun toteutuu
14:57
Sitran yliasiamiehestä dramaattinen äänestys – Jyrki Katainen voitti kilpailijansa vain yhden äänen erolla
14:39
Kolmen auton peräänajokolari hidasti liikennettä Pohjantiellä Oulussa – pyöräilijä ajoi moottoritiellä
14:31
Kokoomus syyttää hallitusta lupausten pettämisestä: "Lipposlaiset demarit ymmärsivät, että vahva valtiontalous on köyhän paras ystävä"
14:16
KRP:n tutkimassa Pohjanmaan haaran seksuaalirikosvyyhdissä nostettiin syytteitä
61
Google investoi Haminaan 600 miljoonaa lisää sekä kahteen uuteen tuulivoimaprojektiin Suomessa – Pohjois-Suomi saa osansa historiallisesta investoinnista
44
Paikoin jäätyneet tienpinnat vaikeuttivat aamun liikennettä Pohjois-Pohjanmaalla, suola-autoja hälytettiin liikkeelle
28
Google jättikaupoilla Suomessa – yksi kohteista Pyhännän ja Kajaanin välillä
27
"Moottoritie ihan jäässä" – Henkilöauto pyörähti aamulla kaiteeseen liukkaalla Pohjantiellä Tupoksen kohdalla
22
Jukka Jalonen avautuu IS:lle liigavalmentajille asennettavista mikrofoneista: ”SM-liiga ei saisi olla mikään BB-talo!” – Kirosanoja kuultiin jo Kärppien pelissä
21
Siltatyömaa hidastaa liikennettä Pohjantiellä lähes kahden vuoden ajan – järjestelyn ensimmäisinä päivinä odotettavissa ruuhkaa
19
Nykykoulun tragikoomiset funktiot Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivällä Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Rahastoon sijoittaminen...

OP-venäjä ja OP Amerikka kasvu ainakin tuottaa hyvin. Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image