Talous

Ukkohalla ja Ruskotunturi osakkaiksi tam­pe­re­lai­seen Mustavuoren las­ket­te­lu­kes­kuk­seen – samalla kausi­kort­tiyh­teis­työ laajenee

Ruskotunturi lähtee osakkaaksi tamperelaiseen Mustavuoren laskettelukeskukseen. KUVA: Jarmo Kontiainen
Talous 27.5.2019 14:00
Anna Leinonen

Oululainen Ruskotunturi ja Hyrynsalmella toimiva Ukkohalla lähtevät osakkaiksi tamperelaiseen Mustavuoren laskettelukeskukseen.

Samalla kolme laskettelukeskusta ryhtyy kausikorttiyhteistyöhön. Aiemmin Ruskotunturi ja Ukkohalla ovat myyneet yhteisiä kausikortteja.

Ukkohalla Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kyhälä sanoo, että laskettelukeskuksilla on tarkoitus hakea vielä 1–2 yhteistyökumppania kausikorttiketjuun.

– Olemme innostuneita uudesta yhteistyökumppanistamme ja sen tuomista mahdollisuuksista luoda Suomen mittakaavassa suurin yhteiskausikorttiketju.
Uskomme, että yhdistämällä voimamme saamme rakennettua laskettelun harrastajille uusia mielenkiintoisia kokonaisuuksia ja murrettua myyttiä laskettelusta kalliina harrastuksena, Kyhälä kommentoi.

Mustavuoren perinteinen laskettelukeskus on rakennettu vuonna 1967. Mustavuori Oy voitti Tampereen kaupungin järjestämän kilpailutuksen rinnetoiminnan järjestämisestä.

Mustavuori Oy:n tavoitteena on avata rinnekausi ensimmäisten joukossa Etelä-Suomessa. Sen omistajiin kuuluvat myös tamperelaiset lasketteluseurat Telemark Team Örn, Tampereen Slalomseura ja Tatra Snowboarding.

– Tulemme panostamaan merkittävästi rinnealueen kehittämiseen. Tulevalle kaudelle investoidaan muun muassa lumetusjärjestelmään, led-valaistukseen, lastenrinteeseen ja -hissiin, uudistettuun park-rinteeseen, sekä pitkään perherinteeseen, yhtiö kertoo tiedotteessa.

MAINOS

Kommentoi

Ei se hinta aina ratkaise. Kyllä laskettelijat hakee rinteistä myös vaativasuutta. Katsotaanpa mitä ensi talvena Paljakka tuo tullessaan uusine sijoittajineen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

14:15
Kaleva oikaisee
13:22
Kosovon parlamentti hajotettiin, uudet vaalit 45 päivän sisällä
13:22
RKP:n viesti budjettiriiheen: Koulutusrahoista ei saa tinkiä – Henrikssonin mukaan raharatkaisu on tehtävä heti syyskuussa
13:19
"Kaveriporukan videot näyttävät aika samoilta kuin ison viestintätoimiston tekemät" – OMVF:n tuomari Ville Pirinen kehuu musiikkivideoiden voivan Suomessa hyvin
13:14
Jo vähäinenkin liikunnan lisäys vähentää vanhusten kuolemantapauksia – intensiivinen liikunta vielä hyödyllisempää
13:09
Iissä alkaa kaksipäiväinen IlmastoAreena, jossa aiheesta puhutaan kansantajuisesti faktoilla – puhujina esimerkiksi professori Esko Valtaoja ja tubettaja Roni Back
12:57
Karhujahdin ikävä päätös Kannuksessa: Loukkaantunut karhu raateli metsästäjää, koirat hyökkäsivät pedon kimppuun
84
"Jos on huono marjavuosi, niin se on Arinan syy" – Kari Juntunen on päivätyönsä ohella Osuuskauppa Arinan hallituksen varapuheenjohtaja, joka kummastelee Arinan saaman kritiikin määrää
72
Oulun Allas Sea Poolin aikataulua jatkettiin vuodella – nyt merikylpylän arvioidaan avautuvan keväällä 2021
51
Ouluun halutaan rakentaa maailman pohjoisin mallastamo, hankkeelle haetaan rahoittajia: "Tarvitaan paikallista mallasta, paikallista humalaa ja paikallista hiivaa"
42
Analyysi: Putin sysäsi asevarustelun yksin amerikkalaisten syyksi – eikä eurooppalaisten huoli venäläisten kansalaisoikeuksista saa vastakaikua
30
EU-jäsenyys hyödyttänyt Suomen taloutta – eurolla ollut ensin myönteinen, sitten kielteinen vaikutus
23
Sykkelit saadaan viimein käyttöön ensi viikolla, viimeiset kaupunkipyörät asennetaan paikoilleen viikonlopun aikana
19
Oulu palkkaa ulkopuolisen selvittäjän etsimään säästökohteita – "Oulu ei ole mikään kriisikaupunki, mutta työtä pitää tehdä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työssä käyvät, tykkäätkö työstäsi?

En tykkää. Eikä se johdu työpaikasta tai sen huonosta ilmapiiristä. Työnteko ei vain kiinnosta. Raha ainoa motivaattori ... Lue lisää...
Patonki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image