Talous

Sukari puuhaa Ideaparkia Kuivasrantaan

Tarkempia tietoja Ritaharjun tilasuunnitelmista Toivo Sukari aikoo kertoa parin kuukauden kuluttua. KUVA: Pekka Ala-aho
Talous 24.1.2014 6:10
Kari Sankala, Minna Akimo

Kalevan saamien tietojen mukaan yrittäjä Toivo Sukari on jalostamassa Ritaharjun liikekeskuksen huonekaluliikkeistä Oulun seudulle suunnittelemaansa Ideaparkia. Sukari itse ei kiellä eikä vahvista tietoja.

”Tässä vaiheessa on parempi olla asiasta hiljaa, joten en kommentoi tätä vielä mitenkään”, Sukari sanoo.

Sen liikemies kuitenkin sanoo, että Ritaharjun suhteen hänellä on uusia suunnitelmia.

”Erilaisia viritelmiä Ritaharjun suhteen on olemassa, sillä nykyinen huonekaluliike toimii ylisuurissa tiloissa.”

Tarkempia tietoja Ritaharjun tilasuunnitelmista Sukari aikoo kertoa parin kuukauden kuluttua.

Kalevan saamissa mainosmateriaaleissa uusi Ideapark on suunniteltu Ritaharjuntie 49:ään. Sukarin saneeraussuunnitelmia vahvistaa myös se, että Varman liikekeskus Aurora ei ole edennyt Ritaportin puolella.

Ideaparkin rakentamista Ritaharjun alueelle edesauttaisi se, että Oulujoen pohjoispuolelta puuttuu erikoistavarakauppaan keskittynyt kauppakeskus.

Lisäksi Ritaharjun alue sekä sen lähialueiden asukasmäärät kasvavat nopeasti. Ideaparkin kävijämääräksi on laskettu noin 3 miljoonaa asiakasta. 

Lue lisää 24.01.2014 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (110)

Kattokaa karttaa. Jos toi Varman suunnittelema 100tm2 tulee risteyksen toiselle puolelle, niin sehän on bingo. Asiakasvirrat melkosta suuret. Ei se tyhmä ole.

Olis muuten tontti kaupan tosta Aurooran vierestä, kiinnostaisko? Kaupunki tarjoo perushintaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Limingassa liikenneympyrän risteyksessä 4 ja 8 tien risteyksessä olisi Suomen paras paikka siihen sopisi myös Ikea

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä idea!!1 Kannatetaan ehdottomasti.Zeppeliiniin liian pitkä matka oulun pohjoispuolelta. Varmasti tulisi käytyä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällä menolla Ouluun on kaikki liiketoiminta tervetuloa. Vaikka siellä tuskin kukaan shoppailee kun kukaan ei Oulussa löydä töitä, saadaan ainakin duunareille hetkeksi pidempää työkeikkaa. Järkevämpi projekti tämä kuin kallioparkki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ottamatta kantaa sijaintiin on todettava, että uskoa tällä Sukarilla ainakin riittää. Nykyinen elinkeinoministeri Vapaavuori on tehnyt kaikkensa kaataakseen hänen kaikki suuremmat hankkeensa, joiden joukosa on ollut kaksi ideaparkkiakin.
Nyt maan hallitus on päästänyt maan vapaaseen pudotukseen, joka näkyy täälläkin. Rautaruukki tuhottiin huonolla johdolla ja myytiin ruotsalaisille, tänään uutisoitiin storaenson ajavan alas paperikoneen Kemissä ja eiliset postin yt:t koskettanevat myös Oulun seutua. Tätä taustaa vastaan peilaten sanon vain. Jos joku on valmis investoimaan, luomaan valtavasti uusia työpaikkoja ja toimeliaisuutta Oulun seudulle, niin siitä vaan. Näitä Sukareitahan juuri nyt tarvitaan. Tervetuloa!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnea tosiaan vain Sukarille ja samalla malttia kehittää liiketoiminnasta pitkäjänteistä ja suhdannevaihtelut kestävää. Tuossa yllä oli hienosti nostettu esiin Jan Vapaavuori. Tämä mies on äärettömän vaarallinen koko Pohjois-Suomelle Helsinkikeskeisen ajattelunsa takia. Kenenkään pohjoisen asukkaan ei kannata äänestää kokoomusta, ennen kuin on Vapaavuori on syrjäytetty Ko. puolueesta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vapaavuori on kokkareista parhaasta päästä, nimenomaan torpatessaan näitä yhteiskuntarakenteen kannalta järkyttäviä projekteja. eikös se topi tosiaan löydä tonttia pikkasen lähempää keskustaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On varmaan kauhiasti järkiä laittaa keskustan viereen kun liikkeet on omasta takaakin. Käytä päätä, älä puupäätä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä kirjoitin tänne Nettikalevaan jo silloin kun Sukari suunnitteli Ideaparkkia Jäälin Yrityskylään. Ideana ja paikkana tuo on loistava edelleen ja varmana houkuttimena niitä Venäläisiä turisteja varten, mitkä edelleen puuttuvat täältä Oulun seudulta. Viimeksi Oulu pisti hanttiin, kun suurin osa olisi ollut Kiimingin kunnan puolella ja verotulot olisivat menneet Kiiminkiin niin estivät koko hankkeen jääräpäitä kun ovat. Tuonne Kuivasrantaan Sukari voi toki suunnitella ja haalia muitakin liikkeitä, mutta kannattavaa se ei tule missään vaiheessa olemaan koska Oulu - Haaparanta välillä ei juurikaan pysähdellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan älyttömiä tällaiset ideaparkit, vieraannuttaa luonnosta ja on turhaa kulutukseen tähtäävää houkutusta. Tällaisten sijaan kunnon kamppeet päälle ja ulkoilemaan vaikka metsään, se tekee hyvää sielulle ja ruumiille. Nykynuorten usein heikko kuntokin saisi vahvistusta metsäilystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukaan ei ole ehdottamassa että siellä Ideaparkissa pitäisi asua! Olet täysin vapaa liikkumaan siellä luonnossa senkin jälkeen kun olet käynyt ostoksilla tuossa paikassa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse olen hyvinkin iloinen näin työttömänä, kun avautuu uusia mahdollisia töitä. Mee sinä halaileen puita luuseri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt kaikki suu vaahdossa vastustamaan! Vastustetaan ihan vastustamisen ilosta! Kaikki Joukolla vastustamaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sukari tarvitsisi sinne vielä Titanicin tai taistelulaiva Yamaton näköiskappaleen vetonaulaksi. Jos projekti on pienempi niin pienempikin laiva riittäisi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (110)

Uutisvirta

6:34
Ruoka-avun jakajien käytännöt taustojen kyselemisestä vaihtelevat Oulussa: "Jos hakee seitsemänä päivänä viikossa kassillisen, voimme kysyä, onko tarve todellinen"
6:00
Oulu muuttuu ja kaupunkiin tulee uusia maamerkkejä – Pikisaaressa katseen vangitsee entinen konepajan konttorirakennus: "Tuo tarvitsisi maalia pintaansa, vaikka on se kyllä hieno" Tilaajille
6:00
Otkes: "Jokelan ja Kauhajoen ampumisten turvallisuussuosituksia jätetty toteuttamatta Suomessa" – Kuopion kouluiskussa ei tarvetta turvallisuustutkinnalle
6:00
Kaikki kyytiin -kampanja aikoo uudistaa maaseudun kuljetukset yhdistelemällä jo olemassa olevia kyytejä tehokkaasti hyötykäyttöön
14.10.
Tero Pitkämäen pitkä ura keihäänheiton huipulla hakee vertaistaan – urheilija kertoi Kalevalle, kuinka pysyi kärjessä vuosia: "Keihäs on vaativa ja raju laji" Tilaajille
14.10.
Mielenosoittajat tukkivat Barcelonan pääteitä, polttivat renkaita rautateillä ja valtasivat lentokentän – 67 lentoa peruttu
14.10.
Sveitsiläislehti Blick: Kari Jalonen jatkaa SC Bernin valmentajana vuoteen 2021 saakka

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aluksi paikoin huono Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä Kainuun maakunnassa sekä Pudasjärven, Taivalkoskosken ja Kuusamon kunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

takuueläke

Takuueläke on heille joita ei työnteko ole huvittanut.Vapaa matkustajia kyllä riittää. Lue lisää...
Löpö

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.10.

Fingerpori

15.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image