Talous

Soini jyrähti Nordealle – "Katosi kaikki uskottavuus toimia asun­to­ve­lal­li­sen asialla"

Timo Soini jyrähti Nordeasta. KUVA: Com.pic/Pekka Sipola
Talous 5.4.2016 10:21 | Päivitetty 5.4.2016 10:24
STT, Kaleva

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini arvostelee blogikirjoituksessaan ankarasti Nordeaa. Soinin mukaan veroparatiisin syöttäminen on moraalista rappiota.

– Nordealta katosi kaikki uskottavuus toimia asuntovelallisen asialla. Halpaa lainaa…veroparatiisiin jemmattavaksi. Voi helvetti tätä ihmisen ahneutta, Soini kirjoittaa.

Soini huomauttaa, että Nordean osakekurssi notkahti vain hieman.

– Pahempaa on tulossa. Kuka ostaa ja mihin hintaan?

Soini huomauttaa, että entinen pääministeri Paavo Lipponenkin (sd.) haukkui pari viikkoa sitten Nordean ekonomistin pystyyn.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (68)

Fiksu/Köyhä ihminen ottaa lainaa sellaisesta pankista, josta saa halvimman lainatarjouksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kuuluisi oman porukan uskottavuuden ylläpitämiseen, moraalisesti rappiollisten höpötyksien kieltämiseen - vai onko hän huomannut, että siellä ei jyrähtely auta.
Turha hurskastella muilla tonteilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harvinaista, erittäin harvinaista, että joku poliitikko uskalsi hyökätä pohjoismaisen kapitalismin linnakkeita vastaan. Eräs herra Björn Wahlroos on vuosia mollannut meitä pankkilaittioita kengissään hiekkaa kuljettaneita maatiaisia suomalaisia pikkusäästäjiä, niin nytpähän sai Ruotsissa linnaansa pitävä ökyänkyrä ja entinen maonlakki sitä ihteään koko koppaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"moraalista rappiota", joopa joo. Politikot ovat vuosikymmeniä tehneet päätöksiä jotka ovat aiheuttaneet veronmaksun moraalista rappiota jossa veronmaksajien rahoja tuhlataan törkeällä tavalla. Mikäli politikot tekisivät päätöksiä veronmaksajien etujen mukaan niin verojen maksamisen moraali pysyisi korkeana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten Soinillakin voi olla sellainen harhaluulo että Nordea, tai joku pankki ylipäänsä, olisi "asuntovelallisen asialla".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko paha jos pitää omien kansalaistemme / veronmaksajiemme puolta tässäkin asiassa. Tolkun mies ulkoministerinä näköjään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Soini punottaa Stubbin vierellä hiljaa kun oppositio ryöpyttää Stubbia hallintarekisteristä jota Kalevankin uutisessa ruotii mm. harmaan talouden asiantuntija Markku Hirvonen joka toteaa: "Järjestelmä monimutkaistuu. Tällä hetkellä tiedetään, kuka mitäkin omistaa ja kuinka paljon osakkeita missäkin yrityksessä on. Uudistuksen jälkeen suomalainen sijoittaja voisi hallintarekisteröidä osakkeet. Jos arvopapereiden säilytys on ulkomailla, Suomessa ei tiedetä, kuka todellinen omistaja on".
Eipä ole persuministeri Soinilla mitään sanomista tällaisesta harmaan talouden mahdollistamasta hallituksen esityksestä.
Tolkuton mies ulkoministerinä näköjään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Milloin ne muka ovat asuntovelallisen asialla olleet Soini? Nordea on osakeyhtiö ja pankki ja ainoa jonka etua sen tulee ajaa on omistajansa. Hyvästä veronkiertopalvelusta saa paremmat tuotot kuin asuntolainoista - nollakorkoisesta ja olemattomista marginaaleista. Soini voisi lakata harhoissa elämisen ja ymmärtää mitä on kapitalismi. On hyvä tunnistaa se jos on olevinaan "työväenpuolue ilman sosialismia". Se on nimittäin tätä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen lahjako Nordealle oli "nalle" Walruusin uittaminen pankin johtoon? Onhan mies ilmetty veropakoilun ammattilainen? Myöskin panee ihmettelemään Nordean hyppyä pois suomesta (vain sivukonttorit jää), oliko kyseessä livistämnen EU:n pankkivalvonnan ulottumattomiin, koska Ruotsi ei kuulu euroalueeseen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kymmenet tuhannet persujenkin äänestäjät kiertävät verotusta ja pakenevat vastuutaan hyvinvointivaltion rahoittamisessa rahtaamalla kaljaa, viinaa ja tupakkaa Viron puolelta.

Koskas siihen puututaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä ole Soinikaan jyrähdellyt aiemmin vaikka on hyvin tiennyt nämä kuviot.Pelkkää päänaukomista aina kun vasemmisto on vuosikaudet vaatinut näiden verorikosten estämistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Soinilta on jo aikoja sitten kadonnut kaikki uskottavuus toimia ministerinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja löytyykö mitään puolueisiin liittyviä kytköksiä?
Miksi mm. Kepu on aivan hiljaa, Vasemmistoliiton edustajilta ei kuulu pihahdustakaan jne.
Taitaa käydä puoluetoimistoilla aikamoinen kuhina kun koottuja selityksiä sepitetään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (68)

Uutisvirta

23.10.
Virallista tai ei, Annunen on ennätysmies – "Ehkä ihan hyvä, että se maali tuli, niin asiaa ei tarvitse enää miettiä" Tilaajille
23.10.
Kärpät löysi vihdoin tehoja myös ykkösketjun takaa – Liigan vatulointi Annusen ennätysuutisoinnissa ihmetytti Manneria: ”Henkilökohtainen ennätys on nyt Justuksen, se on fakta”
23.10.
Huippuhetket: Kärpät-Pelicans
23.10.
Kärpät otti kotivoiton Raksilassa vaiherikkaan pelin jälkeen – katso kuvia ottelusta
23.10.
KuPSin mestariluotsi Jani Honkavaara valitsi potkuherkän SJK:n seuraavaksi osoitteekseen
23.10.
Kainuun ely-keskus: Nuasjärven ekologinen tila on hyvä, eikä happikato uhkaa järveä – "Laaja seuranta-aineisto ei tue Helsingin yliopiston tutkijoiden käsitystä"
23.10.
Julius Junttila iskee ottelun voittomaalin

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen ja lumisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sähköautot valtaavat vähitellen liikenteen

111 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

En käy töissä!

Ja sinun käytöskö on aikuismaista? Hoh hoijaa. Myötähäpeä. Lue lisää...
Heikki89

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.10.

Fingerpori

24.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image