Talous

SDP päätti: Nordean asiakkuus lopetetaan

Antti Rinne kirjoitti jo viime viikolla Facebookissa, ettei SDP Panama-paljastusten jälkeen voi olla Nordean asiakas. KUVA: Pekka Lassila
Talous 14.4.2016 13:24 | Päivitetty 14.4.2016 13:28
STT, Kaleva

SDP on päättänyt lopettaa puolueen asiakkuuden Nordeassa, kertoo puoluesihteeri Reijo Paananen Twitterissä. Johdon toiminta painoi enemmän kuin pankkitoimihenkilöiltä saatu hyvä palvelu, Paanenen kirjoitti.

Puolueen puheenjohtaja Antti Rinne kirjoitti jo viime viikolla Facebookissa, ettei SDP Panama-paljastusten jälkeen voi olla Nordean asiakas.

Myös vasemmistoliitto on ilmoittanut jättävänsä Nordean asiakkuuden.

Linkki juttuun

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (33)

Onko muuten SDP puolueena verovelvollinen? Jos on, voiko sen katsoa tämän sotkun yhteydessä kiertäneen veroja?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älkää hyvät ihmiset muuttako pankkia. Loppuu siivoojilta työt kun hiekan tulo pankin lattialle loppuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuten nyt olemme huomanneet, on Björn Wahlroos ollut hyvin perillä harjoittamansa pankkipolitiikan seurauksista. Hän karkasi Suomesta hyvissä ajoin välttääkseen suomalaisten vastatoimet. Kaverinsa Uffen kanssa he ovat rokottaneet suomalaisten pankkiirijärjestelmää pahasti. SKOP,in romuttaminen kuuluu tähän samaan ketjuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alkoi rahat polttamaan? Miksi tuli kiire häivyttää tilitiedot? Oli suuri vaara, että vuotoja tulee lisää. Parempi esittää pyhimystä, kun paljastukset alkaa tippumaan. Missä hissi rahat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voiku söpöä... Luopuvatko samalla maan rampauttavasta ay-mafiasta? Tuskinpa vähän vaan vahvistavat sitä entisestään

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kumpaa SDP:lä on enemmän velkaa vain rahaa ja jos on rikastunut niin kenen kustannuksella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noo, oliskos suoraselkäisesti aika alkaa AY-liikkeen pamppujenkin maksaa veroja kiskurimaisesta vuokra-asuntotoiminnastaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

SDP siirttää velkansa pois Nordeasta. Hyvä näin. Odotan hetkeä, milloin rekisteröidyt yleishyödylliset yhdistykset saatetaan yhteisöverotuksen piiriin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei muuta kuin Työväen Säästöpankkiin tilejä avaamaan, ai niin sehän meni konkaan sen entisen demaripuheenjohtajan johdolla, voi harmitus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan hyvä vain. SDP on yksi irstaimmista verotukseen perustuvan maailman ihannoijista. Ne jotka halajavat takaisin 80-luvulle, niin ei muuta kuin SDP:n ja muiden verottajien kelkkaan vain. Ihmiskunnan tulevaisuus tulee olemaan täydellä varmuudella veroton ja ihmiset hoitavat asiansa itsenäisesti ja yhdessä muiden kanssa. Poliitikkoja ja virkamiehiä ei tarvita. Se että Nordea ja muut ovat olleet mukana auttamassa ihmisiä verojen maksun välttämisessä, niin tuohan on vain mitä upein asia ja suoraan sanoen kunnia-asia. Verojen maksamisen minimointi auttaa lopulta meitä kaikkia, sillä sitä nopeampaa verotukseen perustuva maailma tulee väistymään. Kuka hullu heittää liekkeihin lisää bensaa kun haluamme rehottavan roihun sammuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heti tupsahti mieleeni että hyvä päätös, mutta myös: oliko tämä taktinen siirto - alunperin laitettu Nordeaan juuri veronkierron takia ja nyt sitte siirretään pois jotta saadaan positiivista julkisuutta brändille jonka johto on sanonut että turha miettiä useamman vuoden päähän koska kukaan ei näe tulevaisuuteen - joten turha ajatella tulevia sukupolvia, voidaan kuulemma velalla elää tämä vuosikymmen ja seuraava koska voimme kuolla minä hetkenä hyvänsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Melko kaksinaamaista, kun se suomalaisia enemmän koskettava veroparatiisi on Hakaniemessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä SDP näköjään on yksi oikeudenmukaisin puolue edelleen. Tämä on suoraselkäinen päätös, johon kepu, persut, kokoomus ja monet muut eivät ole kyenneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi olisi pitänyt? Kyllä kukin saa tallettaa rahojaan minne lystää. Se ei ole rikos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (33)

Uutisvirta

141
Oulussa Suomen isoista kaupungeista eniten pyörävarkauksia – "Kannattaa miettiä onko tarvetta tehdä arkisia asioita kalliimmilla maastopyörillä", rikosylikomisario kehottaa
67
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu
66
Kansanedustajan työ on ylittänyt Jenni Pitkon odotukset – "Meillä on loistava hallitusohjelma"
53
Pakollisella ruotsilla on pitkä historia ylioppilaskokeissa – Henriksson: "Kouluja käydään, että opitaan jotain. Silloin kaikki ei voi olla vapaaehtoista"
46
Marjabisnes pyörisi kuumana, mutta mustikoita ja lakkoja ei saada metsästä pois riittävästi – Thaipoimijoita tuli Suomeen jälleen liian vähän
34
Sähköverkkoyhtiö Elenia nostaa sähkön siirtohintaa – perusteena sähkönjakelun uudistaminen
33
Mitä ideaa tukisit 35 000 eurolla? – Oululaisia kutsutaan äänestämään kaupungin kehittämisideoista

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Koominen sijoitusneuvoja

Sulla saattaa olla liian kiire? Hetikaikkimullenyt hosujille tulee varmasti vaikeuksia, koska menestyksellinen day treid... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image