Talous

SDP päätti: Nordean asiakkuus lopetetaan

Antti Rinne kirjoitti jo viime viikolla Facebookissa, ettei SDP Panama-paljastusten jälkeen voi olla Nordean asiakas. KUVA: Pekka Lassila
Talous 14.4.2016 13:24 | Päivitetty 14.4.2016 13:28
STT, Kaleva

SDP on päättänyt lopettaa puolueen asiakkuuden Nordeassa, kertoo puoluesihteeri Reijo Paananen Twitterissä. Johdon toiminta painoi enemmän kuin pankkitoimihenkilöiltä saatu hyvä palvelu, Paanenen kirjoitti.

Puolueen puheenjohtaja Antti Rinne kirjoitti jo viime viikolla Facebookissa, ettei SDP Panama-paljastusten jälkeen voi olla Nordean asiakas.

Myös vasemmistoliitto on ilmoittanut jättävänsä Nordean asiakkuuden.

Linkki juttuun

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (33)

Onko muuten SDP puolueena verovelvollinen? Jos on, voiko sen katsoa tämän sotkun yhteydessä kiertäneen veroja?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älkää hyvät ihmiset muuttako pankkia. Loppuu siivoojilta työt kun hiekan tulo pankin lattialle loppuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuten nyt olemme huomanneet, on Björn Wahlroos ollut hyvin perillä harjoittamansa pankkipolitiikan seurauksista. Hän karkasi Suomesta hyvissä ajoin välttääkseen suomalaisten vastatoimet. Kaverinsa Uffen kanssa he ovat rokottaneet suomalaisten pankkiirijärjestelmää pahasti. SKOP,in romuttaminen kuuluu tähän samaan ketjuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alkoi rahat polttamaan? Miksi tuli kiire häivyttää tilitiedot? Oli suuri vaara, että vuotoja tulee lisää. Parempi esittää pyhimystä, kun paljastukset alkaa tippumaan. Missä hissi rahat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voiku söpöä... Luopuvatko samalla maan rampauttavasta ay-mafiasta? Tuskinpa vähän vaan vahvistavat sitä entisestään

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kumpaa SDP:lä on enemmän velkaa vain rahaa ja jos on rikastunut niin kenen kustannuksella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noo, oliskos suoraselkäisesti aika alkaa AY-liikkeen pamppujenkin maksaa veroja kiskurimaisesta vuokra-asuntotoiminnastaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

SDP siirttää velkansa pois Nordeasta. Hyvä näin. Odotan hetkeä, milloin rekisteröidyt yleishyödylliset yhdistykset saatetaan yhteisöverotuksen piiriin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei muuta kuin Työväen Säästöpankkiin tilejä avaamaan, ai niin sehän meni konkaan sen entisen demaripuheenjohtajan johdolla, voi harmitus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan hyvä vain. SDP on yksi irstaimmista verotukseen perustuvan maailman ihannoijista. Ne jotka halajavat takaisin 80-luvulle, niin ei muuta kuin SDP:n ja muiden verottajien kelkkaan vain. Ihmiskunnan tulevaisuus tulee olemaan täydellä varmuudella veroton ja ihmiset hoitavat asiansa itsenäisesti ja yhdessä muiden kanssa. Poliitikkoja ja virkamiehiä ei tarvita. Se että Nordea ja muut ovat olleet mukana auttamassa ihmisiä verojen maksun välttämisessä, niin tuohan on vain mitä upein asia ja suoraan sanoen kunnia-asia. Verojen maksamisen minimointi auttaa lopulta meitä kaikkia, sillä sitä nopeampaa verotukseen perustuva maailma tulee väistymään. Kuka hullu heittää liekkeihin lisää bensaa kun haluamme rehottavan roihun sammuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heti tupsahti mieleeni että hyvä päätös, mutta myös: oliko tämä taktinen siirto - alunperin laitettu Nordeaan juuri veronkierron takia ja nyt sitte siirretään pois jotta saadaan positiivista julkisuutta brändille jonka johto on sanonut että turha miettiä useamman vuoden päähän koska kukaan ei näe tulevaisuuteen - joten turha ajatella tulevia sukupolvia, voidaan kuulemma velalla elää tämä vuosikymmen ja seuraava koska voimme kuolla minä hetkenä hyvänsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Melko kaksinaamaista, kun se suomalaisia enemmän koskettava veroparatiisi on Hakaniemessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä SDP näköjään on yksi oikeudenmukaisin puolue edelleen. Tämä on suoraselkäinen päätös, johon kepu, persut, kokoomus ja monet muut eivät ole kyenneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi olisi pitänyt? Kyllä kukin saa tallettaa rahojaan minne lystää. Se ei ole rikos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (33)

Uutisvirta

18:43
Kulkuväylät ja pihat ovat nyt peilijäällä – lähetä kuvia talvisateen tekemästä liukkaudesta
18:07
Osallistu kyselyyn: Mitä laitat laskiaispullan täytteeksi – vihreitä kuulia, mantelimassaa, hilloa vai salmiakkia?
18:00
Timo Reinikka näyttelee Oulussa muistisairaan isän roolin – Sir Anthony Hopkins esittää saman roolin Florian Zellerin näytelmästään itse ohjaamassa The Father -elokuvassa Tilaajille
17:45
Ilkka Herola taisteli kolmanneksi Trondheimin maailmancupissa – "Oli työmiehen päivä ja hyvin tuli loppuun asti"
17:19
Chelsea sai helpotusta, Tottenhamin taivaalle synkkiä pilviä Valioliigassa
16:43
HS: Oikeuskansleri ryhtyy selvittämään, onko kaksi ministeriötä rikkonut perustuslakia EU-asioista tiedottamisessa
16:20
Pohjois-Italiassa useiden kaupunkien julkisia tiloja suljettu koronaviruksen vuoksi, Etelä-Koreassa tautitapausten määrä singahtanut ylöspäin
148
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
70
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
65
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
54
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
28
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"
24
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

239 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Vähän väliä joku välittää ettei eläkerahat riitä. Kuitenkin sen jälkeen kun taitettu indeksi tuli vuonna 1995 ovat eläke... Lue lisää...
Pekkaxy

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image