Talous

Pro­jek­ti­joh­ta­ja Minna Forsström lähtee Fen­no­voi­mas­ta, tilalle Jouni Takakarhu

Fennovoiman projektijohtaja Minna Forsström jättää tehtävänsä. KUVA: Teija Soini
Talous 6.3.2019 13:12 | Päivitetty 6.3.2019 15:27
Timo Myllykoski

Fen­no­voi­man ydin­voi­ma­la­hank­keen pro­jek­ti­joh­ta­ja Min­na Fors­st­röm jät­tää teh­tä­vän­sä. Fors­st­röm it­se vah­vis­taa asi­an Raa­hen Seu­dul­le.

– Läh­tö konk­re­ti­soi­tuu käy­tän­nös­sä hy­vin no­pe­as­ti, hän sa­noo.

Fors­st­rö­min mu­kaan hä­nen läh­tö­ään on val­mis­tel­tu yh­des­sä yh­ti­ön joh­don kans­sa.

– Ihan yh­des­sä on so­vit­tu, et­tä mitä täs­sä seu­raa­vak­si ta­pah­tuu. Ky­sy­mys on käy­tän­nös­sä sii­tä, et­tä olen teh­nyt han­ket­ta tosi pit­kään, ja nyt kun ai­ka­tau­lu­ky­sy­myk­set saa­tiin sovittua, on täs­tä jon­kun muun oi­ke­as­ti hyvä jat­kaa.

DI, MBA Min­na Fors­st­röm ni­mi­tet­tiin Fen­no­voi­man pro­jek­ti­joh­ta­jak­si huh­ti­kuus­sa 2013. Sitä en­nen hän työs­ken­te­li Fen­no­voi­man pää­o­mis­ta­jan, Voi­ma­o­sa­keyh­tiö SF:n pal­ve­luk­ses­sa joh­ta­ja­na.

Ai­em­min Fors­st­röm on työs­ken­nel­lyt te­ol­lis­ten in­ves­toin­tip­ro­jek­tien pa­ris­sa muun mu­as­sa Pöy­ryn ja Gus­tav Pau­li­gin pal­ve­luk­ses­sa.

Fennovoima nimittää diplomi-insinööri Jouni Takakarhun vt. projektijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 6.3.2019 alkaen. Takakarhu on työskennellyt Fennovoimalla vuodesta 2014 ja on viimeksi toiminut Fennovoimalla suunnitteluosaston johtajana.

– Jouni tuntee hyvin Hanhikivi 1 projektin ja tuo jatkuvuutta projektin johtamiseen, sanoo toimitusjohtaja Toni Hemminki.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (52)

Otsikon vierestä, siis kaksi keskenään sotatilassa olevaa valtiota, toimittaa kolmannelle, toisellelle toimittajalle kauppasaarrolla uhittelevalle valtiolle ydinhöyry-pannun + laitoksen.
Oikea rauhan hanke, vai olenko hullu ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tyhmää tuommoinen voimalan rakentaminen. Ostakaa vihreää sähköä. Töpselistä joo

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ku uutta jätkää putkeen ...tiijä vaikka tekis ollilat niin päästäis tästäki riesasta ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan oikeen oikeesti, kute lasten leikeissä, pakko todeta, et tämä hanke on suuruudenhullu ollut jo alkujaan, liian vanhanaikainen idea sähkön tuottajaksi pienelle Suomelle.Rotat jättää hukkuvan laivan, näin se on nähtävä.Käyttäkää sijoittajat järkevämmin noita vähiä
varojanne vaikka tuulivoimaan.
Lisäksi nuo sähkölinjayhtiöt jotka rahastavat yksityisten mailla kulkevalla linjoilla. Olisiko korkea aika asutuskeskuksia ja kirkonkylällä upottaa nuo linjat maahan ...”oksettavaa kateltavaa tolopat pelloilla ”

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itekki oon johtanu työkseni projekteja monia kymmeniä vuosia ja sanon suoraan, että homma ku homma niin 5 vuotta sammaa piisaa kelle tahansa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi täällä Limingassakin sopiva ydinvoimajohtaja, jolle kunta on liian pieni johdettavaksi, eikä kelpaa ilman suuria muutoksia. On kyllä yrittänyt etsiä isompaa paikkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä tarvitaan ydinvoimaa kun viher-vasemmisto on niin huolissaan ilmastosta. Hekin saavat sitten sielulleen rauhan kun kivihiilen poltto loppuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et sitten ole tietävinäsi, mitä ydinvoima tuo tilalle? Luulohan ohittaa tietämisen kaikessa ja siksi kaikki meneekin niin pieleen kuin itsekin olet nähnyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

5-7v.väliein pitäisi jokaisen vaihtaa työpaikkaa ettei jämähdä paikoilleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin ihan sopiva aika opella uutta, tutustua taloon kuten hienost sanotaan jne , tuon 5-7 vuoden jälkeen pitäisikin osata jotain järkevää sanoa tai tehdä....🤔.Mutta klurps

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä tämä juna puksuttaa vakaasti eteenpäin. Pohjois suomalaisen osaamisen huipputehdas käynnistyy ennen pitkää ja saadaan saasteetonta halpaa energiaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Puhtaasta" energiasta voidaan olla montaa mieltä, mutta ennen kaikkea kallis ydinvoima rasittaa sähköyhtiöiden tulosta ja kuntien taloutta seuraavat 40-60 vuotta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kuule puksuta on jo kauan seissyt sivuraiteella odottamassa, ei vain pääse radalle, ei sitten millään!
Kannattaisi todella käyttää pohjois-suomalaisten osaaminen johonkin muuhun kuin tähän Putinin vak....laitokseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu
Näytä kaikki kommentit (52)

Uutisvirta

27
Urheiluseuran kausikortin voi lainata kirjastosta jo useissa kaupungeissa – Oulun Kärpät ei innostu ilmaisten kausikorttien jakamisesta
21
Avohakkuut historiaan -kansalaisaloite luovutetaan eduskunnalle – keräsi yli 60 000 nimeä
20
Iso urheilukortteli alkaa nousta Hiukkavaaraan – kuntosalin ja padelhallin käsittävä kuntokeskus saattaa olla pystyssä jo vuoden päästä
20
Suomi ehdottaa: Lehdistönvapauden rikkominen voisi jäädyttää jäsenmaan EU-varat
18
"Venäläiset ovat kauhean kiinnostuneita, missä sakon voi maksaa heti" – Virolaisille Suomessa rapsahtaneet sakot jäävät enimmäkseen maksamatta
18
Björn Wahlroos antaa kyytiä Rinteen hallitukselle: "Yhtään julkista menoa ei leikata, eikä yksikään ammattiyhdistykselle epämieluisa työmarkkinauudistus etene"
16
Linnanmaan uimahallin rakentamista ei saa lykätä – on vaikea kuvitella, mikä julkinen investointi olisi parempi Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Ajokeli on huono Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Maataloustuet.

118 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vihreä sisäministeri ?

Nykyhallituksessa on pelottavan paljon henkisesti lapsen tasolle jääneitä ministereitä. Lue lisää...
Todella huolestuttaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.10.

Fingerpori

22.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image