Talous

Posti aloittaa yt-neuvottelut, vähennystarve enintään 120 henkilöä

Yt-neuvotteluja perustellaan sillä, että Postilla on tarve alentaa kustannuksia vähintään noin 150-200 miljoonaa euroa seuraavan kolmen vuoden aikana. KUVA: Mauri Ratilainen
Talous 15.4.2019 11:00
Heidi Peltonen

Posti aloittaa yt-neuvottelut töiden uudelleenjärjestelystä Postipalvelut-liiketoimintaryhmän tuotannon hallinnossa ja esimiestehtävissä. 

Posti tiedottaa, että yhtiön tavoitteena on vähentää enintään 120 vakituisessa työsuhteessa olevaa henkilöä. Samalla Posti kuitenkin arvoi, että uudelleenjärjestelyssä syntyy myös uusia työpaikkoja.

Yt-neuvotteluja perustellaan sillä, että Postilla on tarve alentaa kustannuksia vähintään noin 150-200 miljoonaa euroa seuraavan kolmen vuoden aikana. Kustannusten alentaminen johtuu postimäärän rajusta vähenemisestä. 

Yt-neuvottelut alkavat 23. huhtikuuta. 

MAINOS

Kommentoi

Kikytys jatkuu vaikka pääkikyttäjä on pois pelistä.
Jokohan kohta kikyttäjäkin saa lopputilin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Postin pitäisi olla valtiollinen, kansalaisille yhdenvertainen palvelu. Se, että jokaiseen kotiin on mahdollisuus saada posti jokaisena arkipäivänä ei pitäisi olla Suomen valtiolle ylivoimainen tehtävä. Yhtiöittäminen on heikentänyt palvelua ja nostanut hintoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huhhuh! Kovatpa on Postin hallintoportaan jehujen palkat kun 120 hepun monotus kartanolle tuo 150-200 miljoonan euron säästöt! WAU!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Postin on turha syyttää postitusten vähenemisestä suomalaisia. Ministeri Bernerin aikana tehdyt postipalvelujen heikennykset ovat saaneet aikaan sen, ettei kirjepostia uskalla enää lähettää, kun ei tiedä milloin se pääsee perille vai pääseekö ollenkaan. Mukava olisi postia saada ja lähettääkin, jos palvelut olisivat säilyneet entisellään. Nyt vanhukset syrjäytyvät, kun eivät saa tervehdyksiä sukulaisiltaan kuten ennen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mukavia uutisia toisensa perään. Hyvä päivä! On aikakin siirtää sivulle postin HR vötkylät ja ottaa tilalle oikeasti työtä tekeviä osaajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

24
Zeppelinin edustan tietöiden pahin vaihe on kohta ohi, liikenneympyrä valmistuu heinäkuussa
19
Kiinteistöliitto esittää Airbnb-majoittujien määrän rajoittamista huoneistoissa vuoden aikana – valvonta tehtäisiin sähköisen järjestelmän avulla
12
Tutkimus: Miespuolisilla koiranomistajilla muita enemmän tyypin 2 diabetesta
10
20 asteen rajaa ei juuri rikota Pohjois-Pohjanmaalla tulevalla viikolla – keskiviikkoillan ja torstain aikana luvassa jopa kolmasosa kuukauden sateista
10
Jääliläinen Viola sai virvelillä ensimmäisen kuhansa – osallistu Kalevan kalakuvakisaan
8
OLS:n kasvatti Rasmus Karjalainen siirtyy Hollannin liigaan – "Menen tekemään, en vain selviytymään"
8
Kauppalehti: Kamuxin perustaja Juha Kalliokoski sijoitti yhtiöönsä 270 000 euroa – koko osakepotin arvo noin 31 miljoonaa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image