Talous

Polar Bear Pitchingin ensimmäiset finalistit on julkistettu, avanto tehdään torinrantaan

Oulussa järjestettävä avantopitsauskilpailu on herättänyt runsaasti mielenkiintoa maailmalla. KUVA: Kontiainen Jarmo
Talous 7.2.2017 8:40
Kaleva

Polar Bear Pitching -kisan ensimmäiset finalistit on valittu.

Finaaliin valittiin hakemusten perusteella 13 yritystä kahdeksasta eri maasta. Tapahtuman järjestäjät saivat hakemuksia 16 eri valtiosta. Lisäksi finaaliin osallistuu parhaat semifinaalissa mukana olleet yritykset.

Polar Bear Pitching on pitsauskilpailu, jossa finaaliin selvinneet yritykset pitävät markkinointipuheet avannossa. Avanto tehdään tänä vuonna Oulun torinrantaan.

Tapahtuma järjestetään ensi viikolla, 14.–15. helmikuuta. Finaali käydään keskiviikkona 15.2. kello 18–20. Edellisenä päivänä ohjelmassa on Dark Bear -semifinaali.

Finaali lähetetään suorana internetissä.

Hakemusten perusteella ennakkoon valitut finalistit ovat:

Sensotrend, Suomi: Sensotrend helpottaa diabeetikoiden omahoitoa keräämällä kaiken hoitoon vaikuttavan tiedon yhteen käyttöliittymään, jossa sitä voi tarkastella vuorovaikutteisesti ja josta sen voi jakaa diabeteshoitajan ja -lääkärin kanss

TryMeDo, Venäjä: TryMeDo on sovellus, joka tuo yhteen ihmiset, joita yhdistää yksi asia - halu etsiä, luoda ja suorittaa haasteita.

Teach Me Now, Arabiemiraatit: Teach Me Now on alusta, jonka avulla voi oppia maailmanhuipuilta tuutoreilta, mentoreilta ja asiantuntijoilta, ja jonka kautta voi opettaa ja inspiroida ihmisiä ympäri maailman.

Intellyo, Unkari: Intellyo on koneälyä hyödyntävä alusta, joka analysoi optimaalista viestintää netissä ja omissa liikennealustoissaan, ja tuottaa sitten hyperkohdennettua sisältöä kohdeasiakkaiden saavuttamiseksi.

SATU Laboratory, Viro: SATU Laboratoryn tuote on geeli, joka korvaa perinteiset puhdistusliinat. Geeliä lisätään tavalliseen wc-paperiin ennen pyyhkimistä. Geeli puhdistaa ja pehmentää ihoa.

CityFALCOn, Iso-Britannia: CityFALCOn on henkilökohtaisesti räätälöity talousuutissyöte, joka auttaa lisäämään kaupankäynti- ja investointituottoja.

TalentAdore, Suomi: TalentAdore on kehittänyt virtuaalisen rekrytointiassistentin, joka sallii henkilökohtaisen ja yksilöllisen kommunikoinnin koko rekryprosessin ajan kaikkien työntekijäkandidaattien kanssa keinoälyn avulla.

First Bond, Tanska: First Bond on kehittänyt puettavan teknologian tuleville vanhemmille, jotka eivät halua jäädä paitsi tulevan lapsensa toimista ja kehityksestä. Fibon avulla vauvan toiminnot monitoroidaan ja jaetaan elegantin älyrannekkeen kautta, joka imitoi sikiön liikkeitä.

Proximi.io, Suomi: Proximi.io on yhdistetty ohjelmistokehityspakki ja ohjelmointirajapinta kaikille mobiilipaikannuksen teknologioille. Alustan avulla voi aloittaa paikkatietoisen sovelluksen kehittämisen minuuteissa.

Zalster, Ruotsi: Zalster tarjoaa Facebook-mainosten älykästä optimointia ja automaatiota.

Faraday Fast Rentals & Services, Suomi: Faradayn autonjakoteknologia helpottaa yritysten, leasing-yritysten tai laivaston omistajien kulkuneuvojen jakamista.

Virta, Suomi: Virta tarjoaa sähköautojen latauspalveluita maan kattavimmassa verkostossa.

Ultimate.ai, Suomi: Ultimate.ai rakentaa syväoppimista hyödyntävää tekoälyä, joka ymmärtää ja puhuu suomea, yritysten käyttöön.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

0:07
Kreikka järjesti myöhäisillan ottelussa yllätyksen – voitto Liechtensteinista riittää Suomelle EM-kisapaikkaan
15.10.
Kun yksi meni sisään, Teemu Pukki päätti tehdä toisen maalin samalla tavalla – Huuhkajat on nyt voiton päässä EM-kisapaikasta Tilaajille
15.10.
Mika Nurmela hehkui tyytyväisyyttä Huuhkajien voiton jälkeen, mutta kiisti tuhonneensa päävalmentaja Kanervan lippalakin
15.10.
Apuja ei tullut Ranskastakaan, Kärpät Skellefteå-voitosta huolimatta ulos Mestarien liigan pudotuspeleistä – Manner: ”Emme pystyneet parempaan, joten emme jatkopaikkaa ansainneetkaan”
15.10.
Oulun Kiviniemeen tulee pätkä uutta raidetta, jota pitkin malmijunat ajavat Kainuusta suoraan etelään – Heikkilänkankaalle rakennetaan kilometrin pituinen sivuraide
15.10.
Kärppien ja Skellefteån kohtaaminen ratkesi vasta voittolaukauskilpailussa – katso kuvia ottelusta
15.10.
Säveltäjäkonkari Kaj Chydenius: "Jos teen sata laulua, ja niistä vaikkapa neljä ovat hyviä, loput 96 huonoa eivät haittaa tippaakaan"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yön aikana Kainuun maakunnassa ja Koillismaalla sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio, Kemijärvi, Salla, Pelkosenniemi ja Savukoski lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kenelle ilmainen ruokakassi kuuluu ?

Ilmainen ruoka kuuluu jokaiselle joka kehtaa sellaisen käydä noutamassa. Se on kuitenkin selvää säästöä vaikka rahaa ruo... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.10.

Fingerpori

16.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image