Talous

Pohjolan Energia laajenee Ruotsiin ja muuttaa nimensä Freeboksi

Talous 4.6.2019 9:00
Katri Keskitalo

Pohjolan Energia Group laajenee Ruotsiin ja vaihtaa nimensä Freebo Group Oy:ksi, yhtiö tiedottaa. 

Tiedotteen mukaan yhtiö tähtää pientalojen aurinkosähkön markkinajohtajaksi Pohjoismaissa, ja nimenvaihdos tukee kansainvälistymistä Pohjoismaihin. 

– Freebo tarjoaa parasta, helppoa ja luotettavaa palvelua asiakkailleen. Tulemme kehittämään toimintaamme jatkuvasti hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Freebo on erottuva, positiivinen ja edustaa aurinkoa helposti, fiksusti ja riippumattomasti, kertoo Freebo Group Oy:n toimitusjohtaja Sami Leinonen tiedotteessa.

Yrityksen tytäryhtiöitä ovat Suomessa Freebo Oy sekä Ruotsissa Freebo AB. Ruotsissa Freebon ensimmäinen toimipiste avattiin toukokuussa Örebrossa. 

Ensimmäiset aurinkovoimala-asennukset Ruotsiin tehdään jo tänä kesänä. Suomessa Freebon aurinkosähköjärjestelmä on käytössä yli 6000 pienkiinteistössä.

Vuonna 2016 perustettu Freebo Group Oy on kasvanut Suomessa kotitalouksien suurimmaksi aurinkosähköistäjäksi. Yhtiö toimii Suomessa kuudellatoista paikkakunnalla ja työllistää eri tehtävissä lähes 200 henkeä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli noin 20 miljoonaa euroa. Freebo Groupin pääomistaja on ollut vuodesta 2018 alkaen johtava suomalainen pääomasijoittaja MB Rahastot, tiedotteessa kerrotaan. 

MAINOS

Kommentoi

Hei tämähän on se firma, joka tunnetaan kuluttujavirastollakin agressiivisesta kotimyynnistä sekä mm. kotiseudun tulevaisuudessa ollut juttua kiskurihinnoista. Myyvät "yksinoikeudella" myyvät kiinalaisia Saksassa koottavia paneeleita ja ovat tunnettuja siitä, että perustavat firman, aikansa huijaavat ihmisiä ja sitten vaihtavat firman nimeä tai perustavat uuden. Sellainen tämä Freebo / Pohjolan Energia

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tämä se firma jonka markkinointistrategia on huijata ikäihmiset ostamaan tuotteitaan vastoin parempaa ymmärrystään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse hankin heiltä järjestelmän, enkä kyllä keksi mitään moitittavaa, en myyjän puolelta enkä asennuksen osalta. Voisin sanoa että hankinta oli helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Erityisesti tämä heidän verkkoakku on aivan loistava, enään ei tarvitse kerralla käyttää kaikkea itse tuottamaa sähköä vaan sen voi käyttää myöhemmin täysin ilmaiseksi. Suosittelen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä lienee tilanne naapurimaassa puhelimen avulla tai kotiovelle tapahtuvan markkinoinnin lainsäädännön tasolla, toivottavasti on joko kielletty tai tiukempi kuin suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä osta aurinkopaneelia. Täällä ei paista, nytkään, ja talvet ne vasta pimeitä on. Takaisinmaksuajaksi kertovat 15 v, kun se todellisuudessa on 40-50 vuotta, tai ei ollenkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

22.7.
Henkilöauto romuttui lunastuskuntoon ulosajossa Sodankylässä, autossa olleet katosivat paikalta
22.7.
Inarijärvellä kuultu avunhuutoja – pelastuslaitos selvittää asiaa helikopterin avulla
22.7.
Lacrosse on hurja laji, jossa pallo viuhuu 180–190 kilometriä tunnissa – Arttu Ylilauri löysi lajin pariin 33-vuotiaana
22.7.
Eurooppaan odotetaan taas ennätyshelteitä: 40 astetta voi mennä rikki Saksassa saakka
22.7.
Britannia haluaa eurooppalaiset joukot turvaamaan merenkulkua Hormuzinsalmella
22.7.
Maailmalla megasuosiota nauttiva kriketti on pyristellyt itselleen jalansijan Oulussa – "Laji sekoitetaan krokettiin" Tilaajille
22.7.
Lokkisiimat pyritään saamaan Kauppurienkadulla valmiiksi ennen Qstock-viikonloppua – "Nyt on positiivisen odottava fiilis"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image