Talous

Pohjolan Energia laajenee Ruotsiin ja muuttaa nimensä Freeboksi

Talous 4.6.2019 9:00
Katri Keskitalo

Pohjolan Energia Group laajenee Ruotsiin ja vaihtaa nimensä Freebo Group Oy:ksi, yhtiö tiedottaa. 

Tiedotteen mukaan yhtiö tähtää pientalojen aurinkosähkön markkinajohtajaksi Pohjoismaissa, ja nimenvaihdos tukee kansainvälistymistä Pohjoismaihin. 

– Freebo tarjoaa parasta, helppoa ja luotettavaa palvelua asiakkailleen. Tulemme kehittämään toimintaamme jatkuvasti hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Freebo on erottuva, positiivinen ja edustaa aurinkoa helposti, fiksusti ja riippumattomasti, kertoo Freebo Group Oy:n toimitusjohtaja Sami Leinonen tiedotteessa.

Yrityksen tytäryhtiöitä ovat Suomessa Freebo Oy sekä Ruotsissa Freebo AB. Ruotsissa Freebon ensimmäinen toimipiste avattiin toukokuussa Örebrossa. 

Ensimmäiset aurinkovoimala-asennukset Ruotsiin tehdään jo tänä kesänä. Suomessa Freebon aurinkosähköjärjestelmä on käytössä yli 6000 pienkiinteistössä.

Vuonna 2016 perustettu Freebo Group Oy on kasvanut Suomessa kotitalouksien suurimmaksi aurinkosähköistäjäksi. Yhtiö toimii Suomessa kuudellatoista paikkakunnalla ja työllistää eri tehtävissä lähes 200 henkeä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli noin 20 miljoonaa euroa. Freebo Groupin pääomistaja on ollut vuodesta 2018 alkaen johtava suomalainen pääomasijoittaja MB Rahastot, tiedotteessa kerrotaan. 

MAINOS

Kommentoi

Pojat möi meillekin aurinkoenergiajärjestelmän ja on toiminut oikein hyvin. Alkaa säästämään vuositasolla tuhansia euroja ja jo viiden vuoden jälkeen aletaan tällä tienaamaan. Yhdessä laskettiin ennusteita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hei nyt on maineen puhdistus yritys kyllä kysessä! Googleen kunkirjoittaa Pohjolan Energia kokemuksia tulee paljon uutisia yrityksen vanhusten huijaamisesta. Eli nämä on Freebo kokemuksia myös! Minusta puhtas maineen puhdistus yritys

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hei tämähän on se firma, joka tunnetaan kuluttujavirastollakin agressiivisesta kotimyynnistä sekä mm. kotiseudun tulevaisuudessa ollut juttua kiskurihinnoista. Myyvät "yksinoikeudella" myyvät kiinalaisia Saksassa koottavia paneeleita ja ovat tunnettuja siitä, että perustavat firman, aikansa huijaavat ihmisiä ja sitten vaihtavat firman nimeä tai perustavat uuden. Sellainen tämä Freebo / Pohjolan Energia

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tämä se firma jonka markkinointistrategia on huijata ikäihmiset ostamaan tuotteitaan vastoin parempaa ymmärrystään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse hankin heiltä järjestelmän, enkä kyllä keksi mitään moitittavaa, en myyjän puolelta enkä asennuksen osalta. Voisin sanoa että hankinta oli helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Erityisesti tämä heidän verkkoakku on aivan loistava, enään ei tarvitse kerralla käyttää kaikkea itse tuottamaa sähköä vaan sen voi käyttää myöhemmin täysin ilmaiseksi. Suosittelen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

9,90/kk kahden vuoden jälkeen., tosi kannattavaa. Yhtä vähän järkeä ostaa tämä systeemi osamaksulla. Korot on suuremmat kuin säästö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä lienee tilanne naapurimaassa puhelimen avulla tai kotiovelle tapahtuvan markkinoinnin lainsäädännön tasolla, toivottavasti on joko kielletty tai tiukempi kuin suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä osta aurinkopaneelia. Täällä ei paista, nytkään, ja talvet ne vasta pimeitä on. Takaisinmaksuajaksi kertovat 15 v, kun se todellisuudessa on 40-50 vuotta, tai ei ollenkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Tämä kehitys tulee vielä näyttään että työläisellä ei ole mitään vaikutus kanavaa etujensa ajamiseen. Työnantajat tulee ... Lue lisää...
Kertokkeepa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image