Talous

Oulun Osuuspankin toi­mi­tus­joh­ta­ja Timo Levo jää eläkkeelle vuoden lopussa

Oulun OP:n toimitusjohtaja Timo Levon seuraaja valitaan syksyllä. KUVA: Leinonen Jukka
Talous 13.5.2019 14:21
Anna Leinonen

Oulun Osuuspankin pitkäaikainen toimitusjohtaja Timo Levo siirtyy eläkkeelle jo tämän vuoden lopussa.

Uuden toimitusjohtajan hakuprosessi on käynnistynyt maanantaina. OP Ryhmän nykyisten periaatteiden mukaan tehtävä avataan OP Ryhmän sisällä.

Oulun Osuuspankki on osuuskunta, ja toimitusjohtajan valinnasta päättää pankin hallintoneuvosto. Asian valmistelu on pankin hallituksen vastuulla.

– Hallintoneuvosto kokoontuu syys–lokakuun vaihteessa ylimääräiseen kokoukseensa valitsemaan Levolle seuraajan, Oulun Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Petri Sahlström kertoo.

Uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään 1. tammikuuta 2020. Hän saa johdettavakseen noin 200 finanssialan ammattilaisen organisaation.

– Oulun Osuuspankin osuus alueen henkilöasiakasmarkkinoista on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, lähes 40 prosenttiin. Pk-yritysten osalta markkinaosuus on jo yli 40 prosenttia, Sahlström kertoo.

MAINOS

Kommentoi

Pankin Levollla ja Arinan puution pojalla on osuuskunta-ajatteluun suhteutettuna käsittämättömät palkat. Ei mitään suhdetta työhön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kurinpalautusta tarvitaan lepsuilun jälkeen. Rouvat hyppivät asiakkaiden nenille.Hermostuvat, kun osaaminen puuttuu. Koodareita tarvittais osaavia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

122
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
87
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
37
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
34
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja
26
Kalevan kesäterassiäänestyksen voitosta käytiin kova kilpailu – voittajaksi nousi kauppatorin Keltainen Aitta, hopeaa Tuiraan
21
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu
21
Työministeri Harakan ensi toimet työllisyyden parantamiseksi – työttömille yksilöllistä valmennusta ja palkkatukeen lisää rahaa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image