Talous

Oululaisfirma perusti kimppaostospalvelun asuinalueita varten

Oululainen Naapur Oy tuo esimerkiksi pientalojen asukkaille mahdollisuuden hankkia kimppaostoksilla palveluita, kuten jätehuoltoa tai siivouspalveluita. Uuden nettipalvelun olemassaolosta voidaan toimitusjohtaja Mikko Kuisminin mukaan kertoa perinteiseenkin tyyliin – vaikkapa asuinalueilla liikkuvan auton ja megafonin avulla. KUVA: Maiju Torvinen
Talous 18.6.2014 9:01
Pasi Klemettilä

Oululainen startup-yritys Naapur Oy on avannut nettipalvelun, jossa asuinalueiden asukasryhmille ja taloyhtiöille tarjotaan kimppaostomahdollisuuksia. Palvelun kautta voivat asukkaat ostaa isolla tai pienellä porukalla esimerkiksi jätekuljetuspalveluja, siivouspalveluita tai polttopuita.

Aluksi palvelu on auki muutamilla postinumeroalueilla Oulussa, Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Nämä kilpailutukset on pistänyt pystyyn Naapur Oy itse. Myöhemmin asukkaat voivat itse aloittaa kilpailutuksia.

Palvelussa on kaksi väylää. Toisessa asukkaat voivat kilpailuttaa palveluita naapurien kanssa. Toinen taas on tarkoitettu yrityksille keinoksi tehdä asukkaille valmiita tarjouksia.

Tulonsa Naapur Oy saa yrityksiltä, jotka tekevät palvelun kautta sopimuksia asiakkaidensa kanssa.

Lue lisää 18.06.2014 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (27)

Niin. Tärkeitähän tuntuu olevan, ettei vain yrittäjä pärjjää. Tulee mieleen alamaailma, jossa kerätään lunnasrahoja . Maksa tai jäät ilman. maksa on tässä tapauksessa yrittäjä, Hurraa taas saatiin ilmat pois. Hinnoistako, ei pienyrittäjiltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on juuri tulossa firma, joka kilpailuttaa eri kilipailuittjia ja se kilpailijoittaja, joka saa halvimmat tarjoukset saa kilipailuttaa koko vuoden (tai niin kauan, kuin halvempi kilpailuttaja tekee paremman tarjouksen).

Mukana on myös kiva kilpailu, jossa lyödään vetoa kuka kilpailuttaja pysyy pisimpään kauppa rekisterissä. Bonusjärjestelmä myös tulossa, jossa sekä asiakkaat, että kilpailuttajat voivat saada yhden ikkunaruudun ilmaisen pesun vuodessa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vitsiniekkoja, jotka eivät itse keksi hyviä ideoita. Helppoahan se on yrittäville vitsailla, kun ei itse keksi mitään uusia ideoita. Tsemppiä tälle idealle, lähtekää ihmeessä mukaan, minä teen niin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi naapurit ei saisi ihan keskenään kilpailuttaa, mihin tätä yritystä siinä tarvitsee? Erkki ei ny ymmärrä liikeideaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi elää ainoastan yrittäjyydestä! Hyvä idea ja näistä valittajista ei kannata välittää. Niitä riittää aina. Tsemppiä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pahin ralli tulee tuosta NAAPURI mainostamisesta. Miksei samalla kilpailuta mainospostin jakoaki, meillä roska-auto käy tiellä kerran viikossa, mutta mainospostiauto kolmekin kertaa viikossa. En Ole Mukana tuommoisessa välistäveto projektissa!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kilpailutin omakotitalon sähkön kuten tavallista. Paras tarjous oli halvin tietyltä paikalliselta toimittajalta. Tein saman Rakentaja.fi - palvelussa. Sain samalta toimittajalta reilun sentin/kWh halvemmalla, samassa kimpassa oli > 150 000. Vuositasolla säästöä alkuperäiseen yli 800 euroa. Kyllä määrä vaikuttaa hintaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Idea on todella hyvä. Meidän alueella toimii vain yksi jäteyhtiö, mutta mm. ikkunoiden pesu keväällä, siivouspalvelut, lumityöt, puutarhatyöt kannattaisi kilpailuttaa lähialueen asukkaiden kanssa yhdessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Idea hyvä, valitettavasti ei toimi suomessa kuin marginaalisesti johtuen suomalaisten äärettömästä kateudesta ja junttiudesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on kumma kun suomalaiset eivät osaa yhdessä hankkia ja omistaa vaan kaiken pitää olla omaa. Ja kaupat tykkää. Ja sitten vielä joku kauppaketju kehtaa mainostaa että "Oma sen olla pitää"! Törkeää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

käy hae kulukeissas munki roskaopussi, jos haet sisältä asti niin nasautan euron kouranpohjalle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, näin se toimii. Mitä suurempia eriä ostat, sitä enemmän on neuvotteluvoimaa. Tämä palvelu tuo meille yksityisille ihmisille hyvin hoidettuna isoja säästöjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja paljonko tuo yritys vetää välistä vs. naapurit itsenäisesti kilpailuttaa tarjouksia ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naapurithan kilpailiuttaakin tosiaan itsenäisisti hirveästi.
Älä missään nimessä käytä äläkä missään nimiessä usko yrittämiseen.
Kyllä sä Suomen nostat ihan itse lamasta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (27)

Uutisvirta

20:54
Suomi hakee EU:lta tukea viidelle ratahankkeelle – päätökset luvassa ensi kesänä
20:47
Mirja Vehkaperä hyppää innoissaan liikkuvaan junaan Oulun kaupungihallituksen puheenjohtajaksi – "Oulun päätöksentekoon pitää saada entinen Oulu-henki takaisin" Tilaajille
20:46
Keskustan kunnallisjärjestö esittää yksimielisesti Mirja Vehkaperää Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi
20:19
Tällainen on venäläinen lumensyöjä – katso video monsteriveturista
20:03
Kärppien lahjakas puolustaja Aino Karppinen pelasi nuoruutensa poikien joukkueissa ja käy yhä poikajunioreiden treeneissä: "Tykkään, kun saa taklia, eikä tarvi väistellä ketään" Tilaajille
20:03
Odotukset korkealla Kärppien leirissä pudotuspelien alkaessa – "Mahdollisuudet mennä ihan päätyyn asti"
18:53
Suuta ei hoideta tarpeeksi – hammaslääkäriin pitäisi mennä kahden vuoden välein eikä kuin kampaajalle "tarvittaessa" Tilaajille
45
Nyt se on tutkittu – moni pitää vihreään kuluttamiseen kannustamista vastenmielisenä tuputtamisena
40
Karjasilta on kaikesta huolimatta vielä yksi maamme yhtenäisemmistä jälleenrakennusalueista – joitain käsittämättömiä kötöstyksiä löytyy Lukijalta
29
Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut, yhtiön koko vuoden tulos reilusti tappiolla – neuvottelujen piirissä 400 ihmistä, yli sadan työt vaakalaudalla
28
Kärpät säilytti sarjataulukon piikkipaikkansa nihkeähköllä voitolla sarjajumbosta – Sportin Dufva: ”Paras tänään näkemäni maalintekijä oli Hannu Hilli Oulun Värisilmästä”
26
Keskustan puheenjohtaja Kulmuni Mikko Kärnän seksiviesteistä: "Kaikille sattuu välillä myös tyhmyyksiä"
25
Uudet liikennemerkit tulevat Suomen teille – keltainen viiva vaihtuu valkoiseen
21
Oulun joukkoliikenteen lippuja voi pian ostaa automaateista seitsemästä eri paikasta – Lentokentälle tulossa kaivattu yhden bussimatkan ostomahdollisuus

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

190 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

600 000 EUROA AUTOIHIN

On kuulemma opposition kestävät. Eivät pääse kyytiin. Lue lisää...
Kyllä kestää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image