Talous

Oululaisfirma perusti kimppaostospalvelun asuinalueita varten

Oululainen Naapur Oy tuo esimerkiksi pientalojen asukkaille mahdollisuuden hankkia kimppaostoksilla palveluita, kuten jätehuoltoa tai siivouspalveluita. Uuden nettipalvelun olemassaolosta voidaan toimitusjohtaja Mikko Kuisminin mukaan kertoa perinteiseenkin tyyliin – vaikkapa asuinalueilla liikkuvan auton ja megafonin avulla. KUVA: Maiju Torvinen
Talous 18.6.2014 9:01
Pasi Klemettilä

Oululainen startup-yritys Naapur Oy on avannut nettipalvelun, jossa asuinalueiden asukasryhmille ja taloyhtiöille tarjotaan kimppaostomahdollisuuksia. Palvelun kautta voivat asukkaat ostaa isolla tai pienellä porukalla esimerkiksi jätekuljetuspalveluja, siivouspalveluita tai polttopuita.

Aluksi palvelu on auki muutamilla postinumeroalueilla Oulussa, Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Nämä kilpailutukset on pistänyt pystyyn Naapur Oy itse. Myöhemmin asukkaat voivat itse aloittaa kilpailutuksia.

Palvelussa on kaksi väylää. Toisessa asukkaat voivat kilpailuttaa palveluita naapurien kanssa. Toinen taas on tarkoitettu yrityksille keinoksi tehdä asukkaille valmiita tarjouksia.

Tulonsa Naapur Oy saa yrityksiltä, jotka tekevät palvelun kautta sopimuksia asiakkaidensa kanssa.

Lue lisää 18.06.2014 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (27)

Niin. Tärkeitähän tuntuu olevan, ettei vain yrittäjä pärjjää. Tulee mieleen alamaailma, jossa kerätään lunnasrahoja . Maksa tai jäät ilman. maksa on tässä tapauksessa yrittäjä, Hurraa taas saatiin ilmat pois. Hinnoistako, ei pienyrittäjiltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on juuri tulossa firma, joka kilpailuttaa eri kilipailuittjia ja se kilpailijoittaja, joka saa halvimmat tarjoukset saa kilipailuttaa koko vuoden (tai niin kauan, kuin halvempi kilpailuttaja tekee paremman tarjouksen).

Mukana on myös kiva kilpailu, jossa lyödään vetoa kuka kilpailuttaja pysyy pisimpään kauppa rekisterissä. Bonusjärjestelmä myös tulossa, jossa sekä asiakkaat, että kilpailuttajat voivat saada yhden ikkunaruudun ilmaisen pesun vuodessa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vitsiniekkoja, jotka eivät itse keksi hyviä ideoita. Helppoahan se on yrittäville vitsailla, kun ei itse keksi mitään uusia ideoita. Tsemppiä tälle idealle, lähtekää ihmeessä mukaan, minä teen niin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi naapurit ei saisi ihan keskenään kilpailuttaa, mihin tätä yritystä siinä tarvitsee? Erkki ei ny ymmärrä liikeideaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi elää ainoastan yrittäjyydestä! Hyvä idea ja näistä valittajista ei kannata välittää. Niitä riittää aina. Tsemppiä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pahin ralli tulee tuosta NAAPURI mainostamisesta. Miksei samalla kilpailuta mainospostin jakoaki, meillä roska-auto käy tiellä kerran viikossa, mutta mainospostiauto kolmekin kertaa viikossa. En Ole Mukana tuommoisessa välistäveto projektissa!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kilpailutin omakotitalon sähkön kuten tavallista. Paras tarjous oli halvin tietyltä paikalliselta toimittajalta. Tein saman Rakentaja.fi - palvelussa. Sain samalta toimittajalta reilun sentin/kWh halvemmalla, samassa kimpassa oli > 150 000. Vuositasolla säästöä alkuperäiseen yli 800 euroa. Kyllä määrä vaikuttaa hintaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Idea on todella hyvä. Meidän alueella toimii vain yksi jäteyhtiö, mutta mm. ikkunoiden pesu keväällä, siivouspalvelut, lumityöt, puutarhatyöt kannattaisi kilpailuttaa lähialueen asukkaiden kanssa yhdessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Idea hyvä, valitettavasti ei toimi suomessa kuin marginaalisesti johtuen suomalaisten äärettömästä kateudesta ja junttiudesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on kumma kun suomalaiset eivät osaa yhdessä hankkia ja omistaa vaan kaiken pitää olla omaa. Ja kaupat tykkää. Ja sitten vielä joku kauppaketju kehtaa mainostaa että "Oma sen olla pitää"! Törkeää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

käy hae kulukeissas munki roskaopussi, jos haet sisältä asti niin nasautan euron kouranpohjalle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, näin se toimii. Mitä suurempia eriä ostat, sitä enemmän on neuvotteluvoimaa. Tämä palvelu tuo meille yksityisille ihmisille hyvin hoidettuna isoja säästöjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja paljonko tuo yritys vetää välistä vs. naapurit itsenäisesti kilpailuttaa tarjouksia ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naapurithan kilpailiuttaakin tosiaan itsenäisisti hirveästi.
Älä missään nimessä käytä äläkä missään nimiessä usko yrittämiseen.
Kyllä sä Suomen nostat ihan itse lamasta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (27)

Uutisvirta

44
Kataiselle Sitran johtopaikan hävinnyt professori Markku Wilenius: "Kyllä tämä herättää kysymyksiä, minkälaista politikointia tässä maassa tehdään"
40
"Täyssähköinen rekkaveturi maksaa tuplat" – Onko tulevaisuus sittenkin kaasu- eikä sähkörekoissa? Raahelainen Korsu Oy hankkii kokemuksia kaasu-Scaniasta
26
Stora Enso sai yt-neuvottelut valmiiksi, yhteensä 365 irtisanotaan – paperin valmistus Oulussa jatkuu syksyyn 2020 saakka
14
Taivalkoskelta löytyi kaksi hirvenruhoa, asiaa tutkitaan metsästysrikoksena – kansalaisilta pyydetään havaintoja
10
Tulikorit ja -padat yleistyvät kotipihoilla, mutta mistä puut? Polttopuiden hinnoissa ja laadussa on isoja eroja
10
Opetusministeri Li Andersson ensi viikon ilmastolakosta: Kouluissa hyvä keskustella pelisäännöistä, jotta vapaus mielenilmaisuun toteutuu
9
Analyysi: Saksan jättimäinen ilmastopaketti sai monet pettymään – Näin uudistus vaikuttaa Suomeen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi et halua maksaa veroja?

Jos elät työmarkkinatuella, sinun veroprosenttisi on -100. Kaikki, mitä saat, on toisten maksamia veroja. Itse et maksa ... Lue lisää...
Backstreet Boys

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image