Talous

Oululainen Valtavalo aloitti julkisen osakeannin – tavoitteena nopea kan­sain­vä­li­nen kasvu

Valtavalolla on tehdas Kajaanissa. Kuvassa toimitusjohtaja Markku Laatikainen. KUVA: Valtavalo Oy
Talous 4.12.2018 13:21
Heikki Uusitalo

Oululainen Valtavalo Oy kertoo aloittaneensa julkisen osakeannin. Annilla yhtiö hakee varoja kasvuun ja kansainvälistymiseen. 

– Tavoittelemme yhteensä reilun puolen miljoonan euron pottia kasvuun ja kansainvälisen liiketoimintamme kehittämiseen, kertoo Valtavalon toimitusjohtaja Markku Laatikainen.

Annissa tarjotaan merkittäväksi 7,77–17,51 prosentin osuus yhtiöstä. Yhden osakkeen merkintähinta on 36,00 euroa ja minimisijoitus 25 osaketta.

Kymmenen vuoden ikäinen yritys perustaa toimintansa LED-valoputkiin, jotka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Hiljattain yhtiö nelinkertaisti Kajaanin LED-valoputkitehtaansa valmistuskapasiteetin.

Yhtiön liikevaihto on kasvanut vuosi vuodelta. Vuonna 2017 liikevaihto oli yli 3,6 miljoonaa euroa. Viimeisen viiden vuoden aikana yhtiö on tehnyt sekä voitollisia että tappiollisia tuloksia.

MAINOS

Kommentoi

Kaveri arvioinut firmansa arvon aivan yläkanttiin, realistisempi hinta osakkeelle noin 5 e kpl

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kotipaikka ja tehdas Kajaanissa. Hallinto Oulussa. Työllistää osaavia ihmisiä. Valmistaa Avainlippu-tuotteita. Hakee rahoitusta kasvua varten. Mikä tässä on vaikeaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulle tuo kaikki yritystoiminta ja sen byrokratia sekä rahoitus on vaikeaa. Minun aikanani sitä ei opetettu kansakoulussa, ammattikoulussa, tekussa. En ainakaan muista opetetun / en oppinut. Nyt olisi rahaa sijoittaa, mutta kun en osaa niin olen liian helppo kohde huijareille joten en uskalla ottaa riskiä vaikka mieli tekisikin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muuten hyvä, mutta minimisijoitus on liian korkea. Piensijoittajalle 900 euroa on iso raha laitettavaksi tuntemattomaan, listaamattomaan firmaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä sitten? Paikallinen se on Kajaanilainenkin, oululaisellekin. Et tipu maailmanlaidalta, jos kävelet Kempeleen kunnanrajan yli. Kokeile ja ylläty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valtavalo toimii Kajaanissa Renforsin rannan yritysalueella. Ei ole oululainen vaan kajaanilainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei vaan helppo. Yrityksen kotipaikka on Kajaani, vaikka postiosoitteena on Oulu. Ainakin YTJ:n mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varokaa osakeanteja, joissa myydään vanhojen omistajien osakkeita. Yhtiö ei saa niistä yhtään rahaa tai pääomaa kasvunsa rahoittamiseen. Osakemyynneissä (osakeanti on harhautusnimike) on kysymys sijoittamisesta entisten omistajien hyvinvointiin, ei itse yhtiön. Että sellaista...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asia on täsmälleen näin. Ihmettelen vain miten tämmöistä osakekauppaa saa sanoa osakeanniksi. Rahat menevät vanhojen omistajien taskuun, miten se hyödyttää yrityksen kasvua?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oululaiset suosimaan paikallista maakuntayrittäjää ja ostoksille. Hyvä Valtavalo!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ledit on tulevaisuuden business, eli ei muuta kuin Valtavalon omistajaksi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallista? Komponentin tuodaan Kiinasta, ja laitetaan pari komponenttia kiinni, ja pakettiin jonka tekee automaatio, joka oli ennen Kiinassa, ei varmaan työllistä älyttömästi paikallisia ihmisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

... näemmä 25 henkilöä työllistää. Nämä on helppo tarkistaa netistä. Että ihan kivasti tuo työtä tännekkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15.2.
Jänis jumitti Rajakylässä, mutta eipä hätää – palokunta tuli ja päästi pupujussin pälkähästä
15.2.
Latvalalle karmea pettymys Ruotsin MM-rallissa – "Yritin ajaa liian kovaa suhteessa olosuhteisiin"
15.2.
Kempeleläinen Emmi Pälvilä on palkintosijoja kahmiva magneetti – lehtien ja kirjeiden lajittelu Postissa vaihtuu hetkessä cheertanssiin
15.2.
Ministeriö aloittaa jätelainsäädännön uudistamisen – Muutoksen taustalla on uusi EU:n jätedirektiivi
15.2.
Trumpin törkeys oli Nastyn alkusysäys – Koreografi Susanna Leinonen: "Tuntuu, että luisumme taaksepäin naisten oikeuksissa"
15.2.
Kun Tiina, 40, kokeili seksin myymistä ensimmäisen kerran, hän hämmästyi asiakkaiden paljoudesta – Tällaisia ovat Tiinan työpäivät ja asiakkaat Tilaajille
15.2.
Oulun vanhojen tanssit videolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Maan pohjoisosassa sekä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa luoteistuuli on voimakasta keskiyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

367 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juttutupa, läpileikkaus oululaisista

Minä mitään vääristele! Se on vain propagandaa!! Samaahan se suotaa tenavakin vailla mitään faktaa, vuodesta toiseen itk... Lue lisää...
Tanhutähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image