Talous

Oululainen Suomen Hoivatilat tutkii siirtymistä pörssin päälistalle

Talous 2.11.2016 8:37
Kaleva

Suomen Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula kertoo, että yhtiö jatkaa vahvan kasvun uralla. Yhtiössä on päätetty aloittaa selvitystyö mahdollisuudesta siirtyä pörssin päälistalle ensi vuoden aikana.

Kesäkuun lopun jälkeen Suomen Hoivatilat on sopinut kymmenestä uudesta kiinteistöhankkeesta. Näiden hankkeiden arvo on yhteensä noin 20 miljoonaa euroa. Marraskuun aikana alkaa yhtiön historian sadas kiinteistöhanke: kehitysvammaisten palvelutalo Keravalle. Samalla Keravasta tulee 50. kunta, jonne Hoivatilat on toteuttanut hoivan tai varhaiskasvatuksen palvelualustoja.

Puolivuosikatsauksen mukaisesti Hoivatilat odottaa tämän vuoden liikevaihdon olevan 7,3 - 7,5 miljoonaa euroa. Sijoituskiinteistöjen arvon arvioidaan vuoden lopussa olevan 140 - 150 miljoonaa euroa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Miten kummassa nämä yksityiset hoivapalvelun tarkoittajat takovat kaiken aikaa voittoa, kun julkisen sektorin hoivatyölle ei meinaa riittää rahaa?

On menossa valtava tulonsiirto kunnilta pörssiyhtiöiden osakkaille, kun palvelut "kilpailutetaan" surkeasti ja ammattitaidottomasti pelkällä hinnalla, huomioimatta tarjotun palvelun laatua millään tavoin. Ja sekä veronmaksajat että vanhukset (hekin maksavat veroa) kärsivät. Ja eduskuntamme olisi iloisena vähentämässä hoitajamitoitusta ja muita alaa rajoittavia säädöksiä entisestään, mikä ajaa vanhukset ja vammaiset huutolaisten asemaan. Se hoitaa, joka halvimman hinnan kertoo, viis siitä vaikka hoidettavan ihmisarvoa, perusoikeuksia ja ravitsemustakin laiminlyötäisiin.

Eikö tähän voi lainsäädännöllä puuttua?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tähän ihmettelyyn on selvä vastaus:
Julkisen sektorin tehokkuus on kaikilla sektoreilla millä se toimii niin suurta, että vaikka yksityiset palvelutoimijat ovat kustannuksiltaan halvempia, jää silti yksityisille vielä voittoakin toiminnasta.
Lainsäädännöllä pitäisi rajoittaa julkisen sektorin toiminta mahdollisimman pieneksi, jotta veronmaksajilla riittäisi rahat kasvavan vanhusväestön hoitamiseen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hoivaaminen on tulevaisuuden ala, joka kiinnostaa sijoitusmielessä. Varmaan tämä hoivatilojen hallinnointi menee samaan..........pitää miettiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

266 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko menee ruokaan

No kylläpä oli taas aloitus. Nyt Lidlin kannattajat voivat taas avata sanaisen arkkunsa. Meidän perheessä ei ole koskaan... Lue lisää...
hyvää kotimaista

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image