Talous

Oululainen QuietOn aloitti toimitukset tilaajille yli sataan maahan

Oululaisyritys on kehittänyt elektroniset korvatulpat. KUVA: QuietOn
Talous 29.9.2016 11:29
Kaleva

Oululainen startup-yritys QuietOn kertoo aloittaneensa tuotannon ja tuotteidensa toimitukset yli sataan maahan.

Yritys valmistaa itse kehittämiään elektronisia korvanappeja, joiden luvataan vaimentavan matalatkin taajuudet.

Yhtiö keräsi joukkorahoituspalvelu Indiegogossa yli miljoonan dollarin rahoituksen myymällä korvatulppia ennakotilauksina.

– Olemme alusta asti ymmärtäneet, että tuotteen markkinat ovat täysin globaalit ja hiljaisuuden tarve on kaikkialla. Heti, kun saimme patenttisuojat kuntoon, aloimme markkinoida tuotetta maailmanlaajuisesti. Tiimin tausta kansainvälisestä tuotebisneksestä antaa selkärangan lähteä suoraan maailmalle, QuietOnin markkinointijohtaja Outi Forstén sanoo.

Yritys kertoo, että seuraavat keskeiset kehitysaskeleet liittyvät maailmanlaajuisten myyntikanavien avaamiseen elektroniikkakauppoihin, lentokentille, lentokoneisiin ja apteekkeihin sekä tuotantokapasiteetin kasvattaminen.

Yrityksen henkilöstöllä on Nokia-taustaa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (65)

Hyvä homma ja toivottavasti firma menestyy!

Ihmettelen vain sitä, että kuinka kisassa käy esim. Bosen kanssa jolla on samantyylisiä kuulokkeita, massiiviset resurssit ja hyvin tunnettu brandi. Eli millä teknisellä etumatkalla tai kuluttajan lisäarvolla nämä päihitetään? "...luvataan vaimentavan matalatkin taajuudet", kuinka matalat ja miten suuri etu on kilpailijoihin nähden?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tää on paikoittain taas niin suomalaista ajattelua ettei paremmasta väliä! Hävetkää.

Ovat varmasti tehneet hyvät taustatyöt ja saaneet patentoitua toimivan ratkaisun joka vastaa suoraan olemassa olevaan ongelmaan. Loistava homma. Juuri tällaiseen "niche" alueeseen keskittyminen on fiksua kun markkinat ovat tosiaan nykypäivänä globaalit. Iso peukku yhtiölle ja tuotteelle! Pitäkää yhtiö kotimaisena!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt ratkesi tuulivoiman "järjettömistä meluista" kärsivien ongelma. QuietOn tulpat korviin ja eikun kuorsaamaan vaan. Halpa ja hyvä ratkaisu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos toimii, niin mahtava uutuus. Betoniseinät resonoi basso ääniä
haitaksi asti. Jos nuoriso valvottaa tai talon ilmanvaihto tai muu systeemi pielessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monet väittää tässä kommenteissa, että tegnologia on jo tunnettua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää panna silmät kiinni ja nukkua eikä kuunnella ääniä.Ei tuommosille hömpötyksille panis rahaa yhtään.Onhan nuita olemassa halvempiakin tulppia jotka niitä tosiaan tarvii.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Pitää panna silmät kiinni ja nukkua eikä kuunnella ääniä."

Kun kerran olet noin tietävä, voinet neuvoa miten korvat pannaan kiinni silmien lailla, kiitos! Korvat näet kuulevat, halusit tai et. Se onkin niiden ainut "vika" nykymaailmassa, joka on meteliä täynnä kellon ympäri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, eihän Nokialla ollut maailmanlaajuisesti kuin 40% markkinaosuus matkapuhelimista. Että onhan se hyvä, että jotain saavat välillä aikaankin. Nokian lasku taas oli käytännössä täysin Nokian johtoportaan vika, ei muiden työntekijöiden, toki johtoportaalla oli tärkeä rooli aikanaan myös Nokian nousussa, mutta yksin he eivät siihen olisi pystyneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itselläni ollut työkäytössä EarFoonit yli kymmenen vuotta ja hyvät ovat olleet! EarFoon eli oman korvakäytävän muotilla valmistetut korvatulpat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa ja jokainen saa omansa hinnoitella miten tahtoo. Tuossa tuotteessa on varmaan hyvä kate mutta ei mene kauan niin tämänkin tuotteen valmistus loppuu. Tämä laite menee samaan kategoriaan korvavalon ja mitä näitä nyt onkaan muita vastaavia härveleitä, joilla saadaan nopeasti rahaa mutta jatkuvuus puuttuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onkohan yrityksen taustalla epäonnistuneen, huijarikorvavalofirman, Valkeen, omistajia? Siellä oli omistajana myös Vanjoki, entinen nokialainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nehän on vetässy tukia korvavalolla vaikka millä mitalla. Siinä suhteen ne on onnistunu vetään rahaa omaan taskuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (65)

Uutisvirta

8:03
Turkki suostui Yhdysvaltojen tulitaukoehdotukseen, tauko kestää viisi päivää
8:00
Finnveran toimitusjohtaja: Vanha klisee pätee yhä suomalaisissa yrityksissä – vientikauppaa ei osata Suomessa Tilaajille
7:00
Rakentamisen isot hankkeet pitävät Oulussa työmaat kiireisinä, Kempeleessä vauhtia tuo yksityinen rakentaminen Kaupallinen yhteistyö
7:00
Elektro-poppari James Blake on elävänä elementissään Suvilahdessa
7:00
Päivän elokuvapoiminnat: Auschwitzin rannaton painajainen heijastuu Saulin kasvoilta
7:00
Rion paralympiajoukkueesta tippuminen ei lannistanut oululaista Jussi Lotvosta – nyt tähtäimessä on ensi kesä ja Tokion paratriathlonmatka Tilaajille
7:00
Näkökulma: Liha on saanut liian suuren roolin ilmastotaistelussa – mustavalkoinen päätös nostatti mustavalkoisen keskustelun

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Savon ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Köyhän ihmisen elämä ei ole ihmisarvoista elämää

aloittaja on sorrettu? 99% syyllinen omaan köyhyyteen ja kurjuuteen katsoo peilistä takaisini. Muita on aina helppo syy... Lue lisää...
ja miten....

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.10.

Fingerpori

18.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image