Talous

OP:n tulos painui vuoden lopussa - koko vuoden tulos lähes 1,1 miljardia

Talous 8.2.2018 9:08 | Päivitetty 8.2.2018 9:37
STT

Finanssiryhmä OP:n tulos on supistunut hieman. Tulos ennen veroja laski loka-joulukuussa 204 miljoonaan euroon vuoden takaisesta 218 miljoonasta eurosta. Koko vuoden tulos oli lähes 1,1 miljardia, mikä jäi vuoden takaista pienemmäksi. Vuonna 2016 OP takoi ennätyksensä, joka oli reilut 1,1 miljardia euroa.

Kulut kasvoivat viime vuonna yhteensä 13,1 prosenttia. OP:n johtokunnan puheenjohtaja Tony Vepsäläinen pitää miljardin euron ylittänyttä vuositulosta onnistuneena ja kertoo strategian uudistuksen etenevän.

Vepsäläinen kertoo finanssiryhmän laittaneen kehittämishankkeisiin noin 450 miljoonaa euroa viime vuonna.

- Valtaosa investoinneista kohdistui toiminnan sääntelynmukaisuuden varmistamiseen sekä mittaviin perusjärjestelmäuudistuksiin ja toiminnan tehostamiseen, Vepsäläinen kertaa.

OP arvioi yleisen talouskehityksen jatkuvan myönteisenä lähitulevaisuudessa. Tämän vuoden tuloksestaan finanssiryhmä odottaa samansuuruista tai hieman pienempää kuin viime vuonna.

OP:ssa on käynnissä johtajavaihdos, sillä pääjohtaja Reijo Karhinen jäi eläkkeelle tammikuun lopussa ja uusi pääjohtaja Timo Ritakallio aloittaa maaliskuun alussa.

MAINOS

Kommentoi

Tulos 1.1 miljaardia ja Muhoksen pankki suljetaan. Asiakas omisteinen pankki ja pah.
Tulosta pitää tulla vain jokavuosi enemmän kuin ennen pörssiyhtiöiden tapaan.
Minä eroan jäsenyydestä ja vien valtavat rahani ja sijoitukset toiseen pankkiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla ei ole hyviä uutisia OP:lle tai millekään muullekkaan pankille. Ihmiskunta on jo alottanut siirtymisen kryptovaluuttoihin joissa raha siirtyy suoraan ihmisten välillä sekunnin murto-osassa ilman minkäänlaisia välikäsiä. Pankit ja eliitti yrittävät vääjäämätöntä kehitystä jarruttaa, mutta eivät tule onnistumaan. Vain muutaman vuoden kuluttua ihmiset alkavat puhumaan, että kuinka hullua meno on aikaisemmin ollut kun heidän omat rahansa ovat aina menneet kolmansien osapuolien eli pankkien kautta. Miksi ihmeessä me säilytämme rahojamme ensinkään missään pankissa joka ei varsinaisesti ole meidän luottamusta koskaan ansainnut? Mikä järjettömyys saa meidän siirtämään joka kuukausi rahat pankkiin muiden valvottavaksi? Ehei, kryptovaluutat muuttavat kaiken ja rahat tulevat jatkossa suoraan ihmisille itselleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö vasta uutisoitu että mielikuvutusvaluutta oli kadonnut melkein kokonaan.Afrikantähtipelin rahatkin avat arvokkaampia kuin kuvittelemasi kryptovaluutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lohkoketjussa itsessään on paljon potentiaalia ja virtuaalivaluutta on mainio oivallus, mutta kuvitteletko että tuosta Vain muutamassa vuodessa koko maailma luopuisi rahasta ja hyppäisi virtuaalivaluuttaan? Jos lähdetään siitä ettei kaikilla ole edes nettiä, matkapuhelinta, saati ymmärrystä, puhumattakaan luottamuksesta tuntematonta kohtaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

79
Lasaretinsaaren rakentamissuunnitelmat eivät lämmittäneet oululaisia – kuulemistilaisuudessa täystyrmäys kaavahankkeelle
69
Pääministeri Sipilä vahvisti Suomenmaalle: Eduskuntavaaleissa ehdolla edelleen Oulun vaalipiirissä
68
Hallitus vie asiantuntijoiden kritisoimaa irtisanomissuojan heikennystä eteenpäin – Katso esimerkit potkujen syistä
56
Vasemmistoliiton uuteen ilmeeseen kuuluu pinkkiä ja sinistä, mutta puolueen toiveena on punavihreä hallitus - katso uusi tunnus
50
Poliisi löysi kerrostalosta Oulun keskustassa peräti 14 varastettua pyörää, kolme miestä otettiin kiinni – "Käynnissä varkausbuumi"
46
Oulun Kuivasjärvellä haeskeltiin illalla karhua - poliisille ilmoitettiin havainnosta hevostallin lähellä
32
Paljonko tienaa sirkkatuottaja, ja voiko hyönteisfarmi saada maataloustukea? "Kun tuotanto tehostuu, hinnat muuttuvat kuluttajaystävällisemmiksi"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Et sitten edes lukenut aloitusta tai et järkytykseltäsi ymmärtänyt sitä. Lainaus: "...pitää osata olla menemättä lankaan... Lue lisää...
Sifferi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image