Talous

NSN aikoo lisätä tuo­te­ke­hit­tä­jiä ensi vuonnakin

NSN:n maajohtaja Tommi Uitto (vas.) ja tutkimusjohtaja Lauri Oksanen sanovat, että matkapuhelinverkkojen tuotekehityksessä ja tutkimuksessa riittää tekemistä. Suomalaiset yksiköt ovat tekemisissään huippuluokkaa ja kokonaisuutena hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä. KUVA: Jarmo Kontiainen
Talous 28.11.2013 6:13
Pasi Klemettilä

Matkapuhelinverkon tukiasemia tekevä NSN (Nokia Solutions and Networks) palkannee ensi vuonnakin lisää väkeä.

Suomen maajohtaja Tommi Uitto arvelee, että ensi vuonna yhtiön henkilöstömäärä ei ehkä kasva ihan yhtä paljon kuin tänä vuonna, mutta kasvua olisi joka tapauksessa tulossa Suomeen ja myös Ouluun.

Tänä vuonna henkilöstöä on tullut Suomeen yli 460 lisää, heistä noin puolet Ouluun. Oulussa NSN:llä on nyt noin 2 300 työntekijää.

Uiton mukaan suomalainen tuotekehitystyö on hyvin kilpailukykyistä, kun otetaan huomioon kokonaisuuteen vaikuttavat laatu- ynnä muut tekijät.

Lue lisää 28.11.2013 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (30)

Positiivisia uutisia ja Oulussa on ihan kohtuullinen verkosto yliopistoineen, jolla taataan että tulevaisuuden teknologioita osaavia tuotekehittäjiä löytyy myös jatkossa. Parasta olisi vielä se, että esivalmistus kasvaisi Oulussa ennen kuin tuotteet laitetaan massavalmistukseen halpamaihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mutta eikös nsn:llä ole aivan järkyttävät palkat? ja eikös se tuo suomen hallitus ja etenkin ek ole toitottanut tätä suomen kilpailukykyvyttömyys soopaansa jo kauan. miten sekin on sitten mahdollista että eikö suomi ollu kilpailukyky vertailussakin aika hyvillä sijoilla kolas tai jtn... eli mitä se tämä kokkiloitten ja valtiovallan hopinä oikiasti on? saanen kysyä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kallonkutistajan iltakerhot pyörii kahden ryhmän voimin ja kaikki halukkaat eivät pääse edes mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiva kuulla positiivisia uutisia NSN Nokian lippulaiva lisää koko ajan Ouluun asiantuntijoita joita täältä löytyy, näitä lisää!! En lue muitten kommentteja täällä koska samat Kärppätaulu ja City Sokos Arina valittajat kuola suussa kirjoittelee omaa ahdistustaan korostaen. Voi sanoa että 99.99 prosenttia Oululaisista on tyytyväisiä, eihän normaali ihminen ymmärrä näitten muutamien (saman) negatiivistä huumoria, ehkä!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Neljättä tai viidettä kertaa tätä samaa uutista julistetaan tänä vuonna. Kuulemma lienee pikkusen surkeaa olla työntekijöiden hyvinvointi ja tyytyväisyys kyselyjen mukaan. Montako on potkittu viime vuosina pois ja moniko jännittää uusia siirtoja halpamaihin?
Tehdas Foxconnille Aasiaan 2v päästä, eihän siinä toki ole uutta tiedottamista ennenkun tarjouskilpailu on ohi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Historia alalla on aika karu: kauhea kiire kehityksessä, sitten tuotannossa ja lopulta kaikki työ siirretään Kiinaan tai Intiaan, kehittäjille tarjotaan monoa ja firma myydään vähiten tarjoavalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tutkikaapas harrat samalla tuotannon laajentamisen mahdollisuuksia esimerkiksi siellä Ruskossa. Saataisiin palstatupalaisille töitä uudelta linjalta ja sivuvaikutuksena lisää kunnallisveroeuroja Oulun kaupungin pohjattomaan kassaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos täällä esitettävistä kommenteista mitään voi päätellä, suurin osa vakiokommentoijista on niin perusnegatiivista marisijaa että mikään täysijärkinen firma ei moisia palkkaa mielialoja pilaamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nokian ja nsn:n nykyinen meno on kaukana täysjärkisestä. Joskus aikoinaan oli jonkunlaista järjenhiventä mukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mitä olen huomannut noista rekrytoinneista että se menee sen mukaan tunnetko ketään talon sisällä oikeassa paikassa, turha sinne on laittaa esim sivuston tai rekrytointi yrityksen kautta. Parhaiten on haastatteluun päässy kun on kavereilta kyselly esimiesten puhelinnumeroita ja soitellut jatkuvasti. Kukaan tuttavista jotka on nyt rekrytoitu ei ole laittanut hakemusta ilmoituksiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parhaiten se menee tuolla tavalla.

Aika ihmeellinen tapaus saa olla sellainen kokenut ja koulutettu ammattilainen joka ei kuitenkaan henkilökohtaisesti tunne ketään alalla... Tai itse kehtaa edes ottaa yhteyttä....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta on jos tunnet jonkun talon sisältä, on paremmat mahdollisuudet päästä töihin, mitä vikaa siinä on. Näinhän meidän yhteiskunnassa on toimittu ja toimitaan joka paikassa. Välttämättä ei valita paras vaan sopivin, näin ainanakin NSN:n manageritasolla hommat menee. Ja siellä se ainoa vaara piilee, valitaan johtajiksi henkilöitä joilla ei ole henkilöjohtamisesta mitään hajua.
Kyllä NSN:llä tehdään nyt ja tulevaisuudessa hyvin todennäköisesti alimiehityksellä töitä, tuskin tässä asiassa seurataan Nokian tietä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ettei vaan kävisi kuten aikoinaan 2000 luvun alussa Nokialle, että kaikki pääsi taloon ja tuloksen jokainen tietää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä tuossa siihen viittaisi? Samaa Nokiaa NSN oli 2000-luvun alussa ja tiukat ajat käyty läpi molemmilla puolilla. Toinen selvisi paremmin kuin toinen ja molemmat varmaan oppivat prosessissa riittävästi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt kun NSN on saatu voitolliseksi, on suuri vaara että puhelinpuolen johtajat alkavat uudistaa NSN:ää ja tuhoavat senkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (30)

Uutisvirta

101
Oulunportista tulee jättimäinen suurten kauppojen alue – kaupunginhallitus hyväksyi kaavamuutoksen
73
Kolumni: Kannattaa yrittää ymmärtää Oskar Osalaa
70
Kelirikkokeväästä odotetaan normaalia, päällystetyt maantiet surullisessa kunnossa – "Teitä ei pystytä uusimaan, vaikka pitäisi"
64
Hailuodon siltahankkeen valmistelu etenee – kilpailutus alkanee syksyllä
39
Esikouluun jo 5-vuotiaana vai jatketaanko oppivelvollisuutta 18-vuotiaaksi? – Vihreät kannattaa molempia, perussuomalaiset ei kumpaakaan
37
Otto Karvinen korvaa pelikieltoon joutuneen Oskar Osalan illan Ilves-pelissä – Manner: ”Aina sattuu ja tapahtuu tällaisessa kamppailulajissa, kun tuon kokoinen pelaaja taklaa”
27
Kärpät kaatoi Ilveksen kolmannen kerran puolivälierissä – Oululaisten maaleista vastasivat Ville Leskinen ja Jussi Jokinen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Demarit esittää maidolle lisäveroa

247 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eikö töissä haluta käydä?

töissä käydään pakosta jos muuta elättämis mahdollisuuta ei ole Lue lisää...
pakko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image