Talous

NDR liittää Nico Rosbergin ve­ro­pa­ra­tii­sei­hin

Nico Rosberg ei halunnut kommentoida Ambitious Group Limitediä, eikä edes sitä, onko hän sen takana. KUVA: VALDRIN XHEMAJ / EPA
Talous 4.4.2016 22:49
STT

Formula ykkösten kuljettajien MM-sarjaa johtavalla Nico Rosbergilla on saksalaisen yleisradioyhtiö NDR:n mukaan yhteys veroparatiisiyhtiöihin.

NDR:n tiedot perustuvat Panaman papereiksi kutsuttuun tietovuotoon. Vuodetuista asiakirjoista käy NDR:n mukaan ilmi, että Rosbergin työnantaja Mercedes-formulatalli on sopinut ostavansa Rosbergin kuljettajapalvelut Brittiläisille Neitsytsaarille rekisteröidyltä postilaatikkoyritykseltä, jonka nimi on Ambitious Group Limited.

Brittiläiset Neitsytsaaret on tunnettu veroparatiisi.

Asiakirjoista ei ilmene, onko Mercedeksen ja AGL:n välillä todella ollut rahaliikennettä.

Mercedeksen F1-talli on Daimlerin tytäryhtiö. Daimler ilmoitti NDR:lle, ettei se kommentoi sopimuksiaan. Nico Rosberg ei halunnut kommentoida Ambitious Group Limitediä, eikä edes sitä, onko hän sen takana.

AGL linkittyy toisen veroparatiisiyhtiön kautta Euro Promotions Inc -yhtiöön, jonka avulla Nicon isä Keijo "Keke" Rosberg osti talon Ibizan saarelta vuonna 1997, NDR kertoo. Myös Yle antoi MOT-ohjelmassa ymmärtää, että Keke Rosbergin nimi löytyy Panaman papereista.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Mitä järkeä tuossa on? Rosbergit asuvat Monacossa, jossa ei ole koskaan maksettu veroja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylläpä motti nyt motittaa, Rosenbergit ja Rosbergit ei juurikaan kiinnosta vaan vallan väärinkäyttäjät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja siis Nico on saksalainen, ihan vaan selvyyden vuoksi.
Suomalaiset formula- ja ralliässäthän asuvat Monacossa tai Sveitsissä joten eivät hekään maksa verojaan tänne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rosbergin raha-asioilla ei oo mitään merkitystä Suomalaisille. Kumpikaan , isä ja poika ei varmasti ole Suomeen mitään velkaa, he on tehneet omaisuutensa ulkomailla. Keskittyisivät nyt vain näihin joiden pitäisi maksaa verot Suomeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjällä tämä on eliitillä maan tapa,kyllähän jos pieneläke appimummo ostaa eliittialueelta asunnon niin jossakin on vikaa. Ensi viikolla ilmestyy suomennettuna tutkivan toimittajan Mihail Zygarinin kirjoittama kirja, "Putinin sisäpiiri-Nyky-Venäjän lyhyt historia".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se kauhiaa kun edes formula tähet ei halua maksaa 50% tuloistaan valtiolle - on se niin kummaa ja itsekästä ajattelua :-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ketä kiinnostaa ulkomaalaiset urheilijat?

Kaivakaa nyt vain kiltisti esiin ne suomalaisten poliitikkojen nimet ja unohtakaa hyvä veli-sopimukset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

JUU..no muutaman poliitikon nimen tiedänkin jo, ne nimittäin julkaistaan kyllä vaikka yle ei haluaisikaan ja toivottavasti ei ylellä jää tähän asteelle että muutama hassu urheilija otetaan syntipukiksi, suurimmathan heistä asuvat jo monacossa jossa ei mene veroja laisinkaan. MUTTA...kyllä ne poliitikkojen nimet sieltä tulevat kummasti esille vielä ihan muutakin kautta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ensin meni volkkarin maine ja nyt taitaa mennä mersun maine?. siinä on myös mersun syy, jos maksaa parasiiti saarelle palkat. katsotaan, miten mato kiemurtelee ennen koukkuun laittoa. olisi luullut, että kun on saksalainen, maksaisi saksaan verotkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielestäni se on kunnioitettavaa, että ei anna rahojaan poliitikoille. Sanovat rahojen menevän muka hyväntekeväisyyteen ja vähävaraisille, mutta kissan karvat ne mihinkään hyvään tarkoitukseen mene mikä ihmisiä hyödyttäisi. Toivottavasti kaikki jotka vain pystyvät, niin seuraavat Nicon esimerkkiä. Eniten veroja maksavat ovat vastuussa poliitikkojen korruptiosta, nimittäin jos ei politiikassa rahaa, niin eipähän ole myöskään korruptiota.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

7:18
Tieliikennekeskus varoittaa huonosta ajokelistä Koillismaalla ja Kainuussa
7:00
Ilta on Peter von Baghin – hänen Kreivinsä kertoo naiselta toiselle kiertävästä Pertti Ylermi Lindgrenistä
7:00
Hirviö paljastuu glamourin takaa – Harvey Weinstein osoitti valtaansa alistamalla
7:00
Linnanmaan uimahallin rakentamista ei saa lykätä – on vaikea kuvitella, mikä julkinen investointi olisi parempi Lukijalta
7:00
Laitostaan laajentava Oulun Vesi työntää 60 vuotta Oulujokivarressa asunutta Onteron pariskuntaa kodistaan – "Voi sanoa, että on ollut huonoa hallintoa" Tilaajille
7:00
Suomi ehdottaa: Lehdistönvapauden rikkominen voisi jäädyttää jäsenmaan EU-varat
6:36
Mies törmäsi maasturilla ravintolan seinään Saariselällä  – puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Ajokeli on huono Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Maataloustuet.

117 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Rikkaan ajatuksia

Jos ei olisi rikkaita, jotka maksavat paljon veroa, köyhilläkin olisi kurjemmin. Monet hyvätuloiset yrittäjät työllistäv... Lue lisää...
Kiitos hyville veron...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.10.

Fingerpori

22.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image