Talous

Kempeleeseen uusi lii­kun­ta­kes­kus ja huo­neis­to­ho­tel­li, rakennustyöt alkavat tänä keväänä

Havainnekuva Kempeleeseen suunnitellusta uudesta liikuntakeskuksesta ja huoneistohotellista.
Talous 18.4.2016 10:53
Pasi Klemettilä

Lehto Group-konserniin kuuluva Rakennusliike Lehto Oy aloittaa liikuntakeskuksen ja huoneistohotellin rakentamisen Kempeleeseen.

Liikuntakeskus Zemppi rakennetaan kauppakeskus Zeppelinin läheisyyteen uimahalli Zimmarin viereen.

Kempeleen kunta ja Lehto aloittivat liikuntakeskuksen suunnittelun keväällä 2015, rakennustyöt alkavat toukokuussa 2016.

Noin 8 100 neliömetrin liikuntakeskus sisältää kaksi salibandykenttää, jotka voidaan muuntaa kuudeksi lento- tai sulkapallokentäksi ja kahdeksi koripallokentäksi.

Keskuksessa on myös kuntosali, keilahalli, ravintoloita, hyvinvointipalveluita ja 54 hotellihuonetta huoneistohotellissa. Zemppi valmistuu vuoden 2017 alkuun mennessä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (100)

Onhan se mukava, kun kaikki palvelut on lähellä. Ainoastaan tk on toisella puolella rataa. Mahtava asia.😄

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainut vaan, että tuo tulee vähän väärään paikkaan rakennettua. Tuo hotelli olisi kannattanut rakentaa moottoritien ja rautatien väliin Ristisuo-Zatelliitti -alueelle. Silloin lähistöllä olisi ollut rautatieasema, moottoritie ja palveluita paremmin ympäristössä. Junasta/Junalle olisi ollut suht' sopivan pituinen kävelymatka väsyneelle junamatkustajalle ja kuntakeskus - Zeppelin suht' samoille etäisyyksillä.
Lisäksi myös vasta Kalevassa uutisointiin, että Kempele haluaa kehittää keskustan aluetta... Hotelli silloin olisi (kehityksen kannalta) kannattanut rakentaa lähemmäs keskustaa, mikäli keskustaan aiotaan rakentaa lisää palveluita.
(Zeppelinistä muuten ei taida edes löytyä esim. baaria, joka taas keskustasta löytyy.)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka täältä Kempeleestä ei ystäviä saakaan, niin en ole katunut päivääkään tänne muuttoa. Ei vois parempaa paikkakuntaa olla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinäpä rakennatte meille hienon kompleksin. Kuntaliitoksella imaisemme teidät kohta avaraan syliimme ;-) Pääsette samalla maksamaan meidän saavutustamme, Rooppia.

t. Oululainen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viisaat muuttaa Kempeleeseen, valittajat itkee kunnallisveron perään mihin se pitäisi maksaa :). Asuinpaikan saa onneksi ainakin vielä valita missä asuu. Itsepähän olette valinneet asuinpaikkanne turha sitä on muille itkeä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asun lähellä Honkasessa. Hyvä asia tämä uusi hotelli ja liikuntakeskus. Nykyiselläänkin alueen hyvät palvelut paranevat ja varmaan asuntojen arvokin voi nousta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno homma. Tuo taas piristystä Kempeleen jo hyvään imagoon. Turhanpäiväsiä narisijoita aina liikkeellä. Perusnegoja ihmisii..kannattas väliin muuttaa omaa asennetta elämään ja nähä asioiden hyvät puolet. HIENOOO!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ois yhtä lailla satsannu vanhusten hoitoonkin , on aivan retuperällä työn tekiöitä aivan liian vähän paineet kasvaa nyky toiminnalla ääri rajoille sais päättäjät käydä yhden kuukauden hoitamassa vanhuksia niin näkisivät tilanteen ..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muutin 80-luvulla perheeni kanssa Kempeleeseen ja silloin tajusin, mikä ero voi olla asuinpaikkakunnalla! Saimme heti kunnallisen perhepäivähoitajan lapsillemme, Oulu ei koskaan tarjonnut vastaava, koska me työläisinä olimme muka liian hyvin toimentulevia! Siinä koita hakea luotettavaa yksityistä ja kallista hoitajaa! Oulu oli "paska kaupunki"! Jopa verovirkailija yritti evätä oman auton mukaan vuorotyössä käyvän työmatkavähennykset! Kempeleessä kaikki sujui aina hyvin ja kunnan palvelut huippuluokkaa. Toivottavasti köyhä Oulu ei lankea koskaan meidän kontalle! Pysykää kalliomontusssa ja lakkauttakaa vaan kouluja ympäristökunnista (entisistä), kun ette muuhunkaan pysty! Jos Kempele liittyy Ouluun, niin muutan heti täältä pois! Kempele on paras!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kunnallisvero maksaa siihen kuntaan mistä palkka on tienattu. Loppus Kempeleen kunta kokonaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi pitäisi? Yhteiskunnalliset palevlut: Terveydenhoidon, lastenhoidon yms. tarjoaa asuinkunta, ei työpaikan kunta. Yritys maksaa kyllä veronsa yrityksen kotikuntaan. Lopeta itku.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella hyvä uutinen. Ihmetyttää vain suuresti tuo kritiikki, valitus ja vinkuminen mikä tästäkin hienosta asiasta on saatu aikaan. Asuuko Kempeleessä todellakin noin kateellista ja negatiivista porukkaa kuten noista mielipiteistä käy ilmi?
Olkaa kiitollisia ja iloisia, kun löytyy joku taho joka haluaa parantaa palveluja ja sijoittaa rahojaan sinne. Ja hävetkää asennettanne (jos osaatte).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuolla yks meinas että menee enemmin Ouluun tai Oulunsalon hotelli vihiluotoon. Vihiluoto on kempelettä ja hotelli on Kempeleessä 😃 Aika moni kulkee työmatkoilla Kempeleessä. Esim zatelliitin alueella. Siitä on näppärä mennä viereiseen hotelliin yöksi. Ei tarvi turhaan koukkia Ouluun. Muistakaa myös että tuolle alueelle on tuloillaan paljon muutakin. Kunhan uudet rampit on tehty niin alkaa yritystontit meneen kaupaksi. Zatelliitin alue ja linnakallio tulee keräämään ihmisiä kauempaakin ja silloin on yöpaikoillekin tarvetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (100)

Uutisvirta

21.9.
Hakamaantien Shellin edustalla Kempeleessä kolaroitiin – kuljettajat selvisivät säikähdyksellä, autot lunastuskuntoon
21.9.
Hakamaantien Shellillä Kempeleessä kolaroitiin
21.9.
Ei ihmelapsi vaan sinnikäs työhevonen – 50 vuotta täyttävä säveltäjä Tuomas Kantelinen löysi elokuvamusiikin puolisattumalta
21.9.
Maanpaossa asuvan liikemiehen videot rohkaisivat egyptiläisiä harvinaisiin mielenosoituksiin – Poliisi pidätti kymmeniä protestoijia
21.9.
Ranska löi Suomen EM-lentopallon neljännesvälierissä – päävalmentaja Banks: "Nyt päti vahvemman laki, meillä ei ollut vastausta"
21.9.
Kärpät nousi jyrän alta voittoon Jyväskylässä – Karvinen maalasi kahdesti: "Painetaan päivittäin hommia, niin silloin se välillä kääntyy noin"
21.9.
Runssilla: Kerran kuukaudessa Konst o. deli tarjoilee brunssia elävän musiikin kera

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus osti sotalaivoja 1300 miljoonalla!

142 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Nainen aloittaa työsuhteessa ja kohta on taas raskaana

On hieno juttu, että naisella on turvattu toimeentulo. Perheenlisäys on nykyisessä Suomessa on iloinen u... Lue lisää...
Perus 35

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image