Talous

Kempeleen Burger King avautuu heinäkuussa, ravintolaan myös autokaista

KUVA: Burger King Suomi
Talous 12.3.2018 9:51
Kaleva

Burger King -pikaruokaketju avaa toisen ravintolansa Oulun seudulle heinäkuussa. Uusi ravintola sijoittuu Zeppelinin Shellin kanssa samalle tontille. Kempeleen ravintolaan tulee myös autokaista.

Shell-huoltoasemalla alkaa tällä viikolla remontti, joka on tarkoitus saada valmiiksi kesäkuun loppuun mennessä. Nykyinen liikekiinteistö laajenee moottoritien suuntaan, ja laajennusosaan sijoittuu uusi Burger King. Ravintola työllistää 25–30 henkilöä.

– Zeppeliinin ympäristö on alueellisesti erittäin merkittävä palvelukeskittymä ja kasvupotentiaalia löytyy edelleen, sanoo Burger King Suomen kehityspäällikkö Olli Mäkäräinen tiedotteessa.

Kempeleen ravintola on toinen Oulun seudulla toimiva Burger King. Pikaruokaketjulla on jo ravintola Oulun Rotuaarilla.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (60)

Jee! Ja Oulu se vaan näivettyy näivettymistään, hah hah. Kempele on kaikilla mittareilla Pohjoismaiden, jos ei koko Euroopan paras ja elinvoimaisin kasvukunta. Hyvät palvelut, matala työttömyys, korkea syntyvyys ja joustava elinvoimapolitiikka. Tervetuloa Kempeleeseen, todelliseen Pohjois-Skandinavian kasvukeskukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos uusi hampparipaikka tekee kempeleestä maailman parhaimman paikan niin olkoon. Oulu nielaisee vielä maukkaasti kempeleen kuten tauno krapuloissaan hampparin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilman aikuinen liike. Oulussa kerran kävin. Antoivat kapulan joka antaa äänimerkin kun hamppari noudettavissa tiskiltä. Olin saada sydänkohtauksen siitä metelistä jonka se pit. Ostan burgerit perämettän muorilta joka osaa ite sanoa että se hamppari on valmis. Järkyttävää puhumattomuutta oulussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etpä ole tainnut ennen isommissa pikaruokaravintoloissa käydä, tuo on ihan yleinen käytäntö, ja vielä muuallakin kuin oulussa. Ja onhan se käteväkin kun mikä, ei tarvi henkilökunnan huudella pitkin ravintolaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka kaipaa lisää hampurilaispaikkoja? Huonoa ruokaa, kuten apseissa. Ja muissa vastaavissa. Ei kiitos!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yrityksen sijoittuminen onnistui oikein hyvin ilman BusinessOulun sseitsemääkymmentä asiantuntijaa. Meillä on nyt työ Zemppitapahtuma asreena, muutama hotelli, uimahalli, jäähalli, leikkimaa, kauppakeskus, rautatieasema, lukio, terveyskeskus, yhtenäiskoulut, laskittelurinne, urheiluhalli, pesäpallo ja jalkapallokenttä, mäkkäri, Burger King ja ITSENÄISYYS. Terveyskeskusten asiakkaita satoja mm Oulusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos olet tarpeeksi valistunut ja perehtynyt roskaruokien vaarallisuudesta meidän jokaisen terveydelle, niin et syö niitä "koskaan"!
Jos et välitä omasta tai mahdollisten lastesi terveydestä, niin myrkytä itsesi ihan vapaasti, mutta älä tulee vinkumaan, että yhteiskunta maksaisi
sairaskulusi, kun itse olet vapaaehtoisti valinnut tuhota terveytesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seppo seppo, kyllähän sitä ihmiset tekee paljonkin mikä on vaarallista. Jos esimerkiksi kaadut pyörällä ilman kypärää niin tarviiko yhteiskunnan maksaa, tai jos liukastut huonoilla kengillä ja katkaiset jalkasi. Elämän kuuluu olla elämisen arvoista, eikä sitä pidä mitata vain sillä mikä on ehdottoman steriiliä ja turvallista, vai miten tämä ainut elämä pitäisi käyttää? Syntejä katuen, parannusta tehden ja anteeksiantoa rukoillenko?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos asiakkaiden palvelu ja tilausten toimittaminen on yhtä hidasta kuin Oulun Burger Kingissa, niin ei tule asiakkaita riittämään. Vaikka olisit ensimmäinen jonossa, eikä muita asiakkaita olisi, niin alle puoleen tuntiin ei ole mitään toiveita saada eväitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kilpailijan panettelua ihan selvästi :D aina olen kyllä eväät saanut ihan kohtuullisessa ajassa, ei mene sen kauemmin kuin muillakaan pikaruokasyöttölöillä ja ruokakin on vähintään yhtä hyvää ellei jopa parempaa. ja saa juoda riittävästi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole panettelua ei, vaan kokemuksen tuomaa faktatietoa. Ja et voi olla tosissasi väittäessäsi, että ruokakin on hyvää ellei parempaa kuin muilla pikaruokapaikoilla? Burger Kingin safkat kun ovat täyttä moskaa verrattuna Hesen ja Mäkkärin vastaaviin. :D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jälleen yksi syy, miksei tartte Oulussa käyä. Vieläkö sais syyn ettei Haaparantaan tarttis Ikean takia mennä. Ikea Zempeleeseen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (60)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

24.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image