Talous

Kaleva Kustannus Oy:n nimi lyhenee

Talous 22.12.2009 22:03
Pekka Siltanen
Kaleva Kustannus Oy:n nimi lyhentyy ja muuttuu Kaleva Oy:ksi.

Päätöksen yhtiön nimen lyhentämisestä ja muuttamisesta Kaleva Oy:ksi teki yhtiökokous marraskuussa. Patentti- ja rekisterihallitus on tarkistanut, ettei nimenmuutokselle ole estettä ja se merkitään Kaupparekisteriin keskiviikkona. Merkinnän jälkeen yhtiön uusi nimi, Kaleva Oy on voimassa.

Nimenmuutokseen yhtiössä päädyttiin toimitusjohtaja Jukka Haapalaisen mukaan siksi, että entinen nimi viittasi voimakkaasti pelkästään paperille painettaviin tuotteisiin.

Yhtiön liiketoiminnassa korostuvat kuitenkin koko ajan entistä voimakkaammin erilaiset digitaaliset toiminnot ja palvelut. Siksi päädyimme ajanmukaistamaan ja myös lyhentämään yhtiön nimen, Haapalainen kertoo.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

säästö se on pienikin säästö, ei mene mustetta niin paljon.! Vielähän tuota vois vähän lyhentää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käsittääkseni Kaleva ei ole julkisesti noteerattava yhtiö. Oikeastaan julkisesti noteerattavan osakeyhtiön lyhenteenä pitäisi olla JOY. Jostain kumman syystä kuitenkin päädyttiin lyhenteeseen OYJ.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

OYJ olisi ollut hieman modernimpi mielestäni niinkin pienestäni. vaatimattomuutta vaiko henkistä rikkautta / köyhyyttä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno homma tuo nimen lyhennys pääseepähän lukjat vähemmällä kun ei tarvitse kirjoittaa niin pitkästi !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

14:31
Kiiminkiläisestä Anita Korvasta kasvatettiin hiihtäjälupaus Kainuussa – Valmentaja: "Hän on oma, hyvä persoonansa. Hyvin suora ja rehellinen."
13:58
Varastorakennuksessa ollut pakettiauto syttyi tuleen Sotkamossa
13:28
Henkilöauto törmäsi rekan perään Oulun Raksilassa
13:28
Kiimingistä kotoisin oleva Anita Korva hiihti jälleen nuorten MM-pronssille: "Tähtäin on aikuisten sarjassa, mutta kivahan täällä on pärjätä"
13:20
Kymmenkunta vaalitilaisuutta osuu Rinteen sairausloman ajalle – Puoluesihteeri Rönnholm: Tilaisuuksien määrät lähtevät nousemaan vasta maaliskuun aikana
13:04
Suomessa kierrätettiin ennätysmäärä renkaita viime vuonna – Rengaskierrätys: "Kuopat teillä aiheuttavat helpommin vaurioita"
13:02
Ylivieskassa kadonneet pojat löytyivät – Pojat lähtivät koululta matkaan itsekseen
70
Oulun keskusta täyttyi ihmeellisistä vanhoista autoista kaikenlaista rojua katoillaan – hollantilainen porukka seikkailee Tanskan, Suomen, Ruotsin ja Norjan halki halpisautoilla
58
Sinun vuoro kysyä Kalevan vaalikoneessa – ehdokkaat Oulun vaalipiirin alueelta vastaavat
45
Kolmesataa hollantilaista halpisautoa hurautti Oulun kautta Ruotsiin – Tarkastiko poliisi enintään 500 euroa maksaneiden ajopelien kuntoa?
42
Työttömyys maksaa yhteiskunnalle vuosittain useita miljardeja euroja – Ministeri Lindström: "Suomella ei ole varaa näin suureen kuluerään"
26
Kaupunginhallitus myönsi merikylpylä Allas Sea Poolille tonttivarauksen Kiikelistä – seuraavaksi neuvotellaan vuokrasopimuksesta
20
Tyrnävä kokeilee palkattomia vapaita
15
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

233 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kansan elintason romahduksen lähtölaukaus

No jos se 80-luku oli niin kultaista aikaa, niin mietitäänpä hetki mitä nyt pitäisi sitten tehdä? Miten se työttömyys ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image