Talous

Kaleva ja Pohjoisranta tarjoavat yhdessä asia­kas­mark­ki­noin­tia

Talous 4.9.2007 0:00
Pekka Siltanen
Kaleva Kustannus Oy ja Viestintätoimisto Pohjoisranta Oy alkavat yhdessä tarjoamaan yrityksille ja yhteisöille sidosryhmämarkkinointipalveluja.

Yritykset perustavat yhtiön, joka erikoistuu painettuihin ja sähköisiin sidosryhmäjulkaisuihin, kuten henkilöstö-, asiakas- ja sijoittajalehtiin. Lokakuun alussa toimintansa aloittava yritys sijoittuu Pohjoisrannan Oulun toimiston yhteyteen Technopoliksen Oulun ydinkeskustassa.

Pohjois-Suomessa julkaistaan paljon erilaisia sidosryhmälehtiä, mutta yrityksiä ja yhteisöjä tehokkaasti palveleva asiakaslehtitalo on alueelta tähän asti puuttunut. Yhdessä Pohjoisrannan kanssa Kaleva nyt sellaisen perustaa.

Asiakkaan niin halutessa yhtiö on valmis esimerkiksi asiakas- ja henkilöstölehden tekemiseen aina suunnittelusta ja sisällöntuotannosta painamiseen ja jakeluun saakka, kertoo Kaleva Kustannuksen toimitusjohtaja Taisto Riski.

Asiakas- ja sidosryhmälehdet ovat aikakauslehtialan nopeimmin kasvava osa-alue Suomessa. Myös niiden kiinnostavuus tehokkaana mainosmediana kohderyhmämarkkinoinnissa vahvistuu.

Kun asiakas- tai sidosryhmälehden sisältö on korkeatasoista ja ulkoasu laadukas, se tietysti puhuttelee lukijaansa paremmin kuin moni muu viestintäkanava, näkee Viestintätoimisto Pohjoisrannan toimitusjohtaja Jouni Heinonen.

Heinosen mukaan Kalevan ja Pohjoisrannan perustaman yrityksen palvelukyky ja osaamispohja on alkuunsa vankka. Se muodostuu Kalevan vahvan brändin takaamasta luotettavasta mediaosaamisesta, laadukkaasta painojäljestä ja luotettavasta jakelun järjestämisestä sekä Pohjoisrannan osaamisesta sidosryhmäjulkaisujen ja yritysviestinnän ammattilaisena.

Taisto Riski arvioi Kalevan ja Pohjoisrannan asiakaslehtitalon osaamispohjan ja palvelukyvyn niin vankaksi, että siitä tavoitellaan alansa kärkiyritystä Keski- ja Pohjois-Suomessa.

Hän luottaa siitä tulevan myös vahvan kasvuyrityksen, sillä sidosryhmäjulkaisujen arvostus on hyvä, miksi yritykset ja yhteisöt julkaisevatkin alueella satoja erilaisia asiakaslehtiä. Yritys tulee tarjoamaan myös sähköisten verkkojulkaisujen kattavaa palvelua.

Kaleva-konserni on Pohjois-Suomen suurin media-alan yritys, joka harjoittaa kustannus-, paino- ja jakelutoimintaa. Viestintätoimisto Pohjoisranta on Suomen johtavia maineenhallinnan ja viestinnän konsulttitoimistoja. Sen palveluksessa Helsingissä ja Oulussa on yhteensä 25 asiantuntijaa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image