Talous

Johtoja ja kaapeleita valmistava oululainen Arr-Systems ostaa säh­kö­kes­kuk­sia tekevän Eleplussan - lupaa lisää työpaikkoja

Talous 16.5.2018 14:38
Kaleva

Oulussa toimiva johto- ja kaapelivalmistaja Arr-Systems Oy kertoo ostavansa toisen oululaisyhtiön, sähkö ja automaatiokeskuksia tekevän Eleplus Oy:n. Kaupassa siirtyy koko Eleplussan osakekanta.

Arr-Systems Oy on perustettu vuonna 2008 ja sen tehdastoimitilat sijaitsevat Kiimingissä. Yhtiön liikevaihto viime tilikaudella oli noin 3,5 miljoonaa euroa ja se työllistää 28 työntekijää.

Eleplus Oy on perustettu vuonna 1994 ja toimi pitkään nimellä Oulun Kojeistotarvike. Yhtiö toimii Maikkulassa ja työllistää 15 ihmistä. Sen liikevaihto oli viime tilikaudella 2,6 miljoonaa.

– Eleplus Oy:n osto mahdollistaa meille siirtymisen aivan uuteen liiketoimintaan, joka on luontevasti kytköksissä nykyiseen asiakas- ja tuoteportfolioon. Kaupan myötä pääsemme yhdessä leveämmillä hartioilla hakemaan nopeasti kasvua uusista asiakkuuksista ja isommista toimituskokonaisuuksista, toteaa Arr-Systemsin omistaja ja toimitusjohtaja Reijo Mertala tiedotteessa.

Kaikki Eleplus Oy:n työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä. Kaupalla ei ole vaikutuksia Arr-Systemsin henkilökuntaan.

– Kasvun myötä tulemme nykyisen henkilöstövahvuuden lisäksi palkkaamaan jo kuluvan vuoden aikana lisää työntekijöitä etenkin valmistukseen, toteavat Reijo Mertala ja Eleplus Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja Ismo Tenhunen.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

95
Talliosakkeiden kauppa käy kiivaana Oulussa, ostajat teettävät tiloihin parvia, vessoja ja toimistotilaa – "Kaikki menee jo ennakkomarkkinoinnissa"
79
Puolustusvoimat järjesti kunnon show'n Heinäpäässä – todentuntuinen tykkituli paukkui ja jytisi, katso kuvat
52
Aika on ajanut tillilihasta ohi, rössypotusta kiistellään ja puuro on kestosuosikki – maksutonta kouluruokaa on syytä juhlia, mutta Oulussa sitä päätyy satoja kiloja päivässä biojätteeksi
23
Sisäministeri Mykkänen ei lämpene sinisten idealle poliisiopiskelijoiden tukemisesta - käyttäisi rahat lähiöpoliiseihin
22
Linnanmaan Baanan ensimmäinen vaihe avattiin liikenteelle
20
Kommentti: Urheilijan epäonnistuminen on systeemin vika
18
Nettiopas avuksi sorsastajalle: jätä nämä yksitoista vesilintua rauhaan

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjoisosassa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Oletpa melkoinen sanaseppo,johan kirjoittamisellakin voisit tienata :) Minä niin samaistun sinuun,en päivääkään ole kaiv... Lue lisää...
ahvenkahven

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image