Talous

He­vo­sen­li­ha­ko­hu pani Ikean pullat uusiksi

Talous 21.3.2013 10:58 | Päivitetty 21.3.2013 10:59
Kaleva

Ikea kertoo aloittavansa Suomen, Ruotsin ja Tanskan tavaratalojensa ravintoloissa uudella tavalla tuotettujen lihapullien myynnin tänään.

Ikean mukaan lihantoimittajien määrää on vähennetty ja valvontaa tehostettu säännöllisillä jauhetun lihan DNA-testauksilla.

”Asiakkaidemme ja työntekijöidemme luottamus on meille äärettömän tärkeää. Hevosenlihakohu osoittaa, että tiukoista vaatimuksistamme huolimatta emme ole onnistuneet täyttämään asiakkaidemme odotuksia. Suhtaudumme asiaan vakavasti ja kehitämme parhaillaan toimintatapojamme parantaaksemme elintarvikkeiden jäljitettävyyttä koko toimitusketjussa”, kansainvälisen Ikea Food -toiminnan päällikkö Edward Mohr kertoo.

Ikea päätti helmikuun lopussa poistaa myynnistä erän ruotsalaisen tavarantoimittajan toimittamia lihapullia, joista oli testeissä löytynyt merkkejä hevosenlihasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Saiskohan niitä hevosenlihapullia vielä jostain? Olivat niin hyviä. Eihän siinä olisi tarvinnut muuta kuin lisätä teksti "saattaa sisältää hevosen lihaa" ja jatkaa vanhaan malliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pälä Pälä, nyt kun kärysimme hevosenlihan syöttämisestä on asiakkaiden mielipiteestä tullut meille äärimmäisen tärkeä. Aiemmin keskityimme siihen että ostimme lihapulliemme raaka-aineen ihan mistä vaan mahdollisimman halvalla.

Jatkossa kohun hälvettyä tulemme palmaan vanhaan käytäntöön mutta koitamme löytää lihaa jossa olisi Aasia eikä hevosta jotta asiakkaamme eiivät pahoittasi mieltään... Heja Sverige

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Omituinen höpöttelijä taas asialla.Asiakkaitten mielipiteet olivat juuri tehneet Ikean lihapullat suosituiksi.Itse ehdin syödä niitä jo useamman kerran ja onneksi vieläkin niitä on pakastimessamme.Tuo ääliömäinen vouhkaaminen hevosen lihasta sai Ikean niistä luopumaan.Valitettavasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image