Talous

Finnair saa toi­mi­tus­joh­ta­jan Cargotecista

Talous 4.4.2013 9:36 | Päivitetty 4.4.2013 14:21
STT

Finnair on valinnut toimitusjohtajakseen Pekka Vauramon. Hän työskentelee nykyisin johtajana lastinkäsittely-yhtiö Cargotecissa.

Vauramo aloittaa Finnairin johdossa kesäkuun alussa. Hänen edeltäjänsä Mika Vehviläinen lähti toimitusjohtajaksi Cargoteciin.

Finnairin hallituksen mukaan Vauramon tehtävänä on muun muassa viedä läpi säästöohjelma, joka aloitettiin toissa vuonna. Lisäksi hallitus odottaa, että uusi toimitusjohtaja laajentaa yhtiön toimintaa Aasiassa ja Pohjoismaissa.

Uuden toimitusjohtajan valinnassa painoi muun muassa Vauramon kokemus Aasian markkinoilta. Hän on asunut Hongkongissa vuodesta 2010.

Vauramo, 55, työskentelee nykyisin operatiivisena johtajana Cargotecin liiketoiminta-alueella, joka valmistaa laivojen lastinkäsittelylaitteita. Hän aloitti yhtiössä vuonna 2007.

Aiemmin Vauramo on työskennellyt ruotsalaisessa kaivos- ja rakennusyhtiö Sandvikissa. Koulutukseltaan hän on kaivosalan diplomi-insinööri.

Finnair maksaa toimitusjohtajalle 51 500 euron kiinteää kuukausipalkkaa ja erilaisia bonuksia. Vauramolla ei ole asuntoetua toisin kuin Vehviläisellä oli.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tuliko katsottua MOT työnvälityksestä

Mauno Koivisto siteerasi aikoinaan jotain henkilöä sanoin: "Tärkeintä ei ole päämäärä, vaan liike." Tässäkin asiassa tun... Lue lisää...
Rivien välistä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image