Talous

Fennovoiman vt. vies­tin­tä­joh­ta­jak­si Vihannista kotoisin oleva Heli Nikula – liittyy samalla yhtiön johtoryhmään

Heli Nikula työskentelee Fennovoiman vt. viestintäjohtajana toistaiseksi. Tällä viikolla tehtävässä aloittaneesta 45-vuotiaasta vihantilaisesta tuli samalla yhtiön johtoryhmän jäsen. KUVA: Vesa Joensuu
Talous 5.10.2018 12:29
Timo Myllykoski

Ydin­voi­ma­laa Py­hä­jo­en Han­hi­ki­ven nie­mel­le suun­nit­te­le­van Fen­no­voi­man vies­tin­tä­o­sas­to on saanut uuden vetäjän. Fen­no­voi­man vt. vies­tin­tä­joh­ta­jak­si on ni­mi­tet­ty Vi­han­nis­ta ko­toi­sin ole­va hu­ma­nis­tis­ten tie­tei­den kan­di­daat­ti Heli Ni­ku­la.

Tällä viikolla tehtävässä aloittaneesta 45-vuotiaasta vihantilaisesta tuli samalla yhtiön johtoryhmän jäsen.

Ni­ku­la seu­raa teh­tä­väs­sä Mai­ra Ket­tus­ta, joka jät­ti Fen­no­voi­man vies­tin­tä­joh­ta­jan pai­kan vii­me vii­kol­la. 

– Mu­ka­va saa­da uu­sia kul­mia työ­hön ja isom­mat saap­paat, vaik­ka Mai­raa on­kin ikä­vä, Ni­ku­la sa­noo.

Lah­des­sa asu­va Heli Ni­ku­la on työs­ken­nel­lyt Fen­no­voi­mas­sa nel­jä ja puo­li vuot­ta. Hän aloit­ti tou­ko­kuus­sa 2014 yh­ti­ös­sä tie­dot­ta­ja­na vas­tuu­a­lu­ee­naan si­säi­nen vies­tin­tä. Ni­ku­la toi­mi myös si­dos­ryh­mä­leh­ti Fen­no­sen sekä yh­ti­ön si­säi­sen int­ra­ne­tin pää­toi­mit­ta­ja­na.

Elo­kuus­sa 2015 Ni­ku­la ni­mi­tet­tiin vies­tin­tä­pääl­li­kök­si. Hän on työs­ken­nel­lyt koko Fen­no­voi­ma-uran­sa ajan yh­ti­ön pää­kont­to­ris­sa Hel­sin­gis­sä, mut­ta on ker­to­nut ha­keu­tu­neen­sa töi­hin Fen­no­voi­maan osit­tain sik­si, et­tä hän on ko­toi­sin vain 40 ki­lo­met­rin pääs­tä Han­hi­ki­ven nie­men lai­tos­pai­kas­ta. Ni­ku­la viet­ti lap­suu­ten­sa ja nuo­ruu­ten­sa Vi­han­nin kir­kon­ky­läl­lä.

– Ydin­voi­ma­la­han­ke on iso pi­ris­tys­ruis­ke koko sil­le alu­eel­le jo en­nen kuin voi­ma­lai­tos käy, hän to­te­aa.

Heli Ni­ku­la on käy­nyt pe­rus­kou­lun ja lu­ki­on Vi­han­nis­sa ja opis­kel­lut suo­men kiel­tä ja vies­tin­tää Ou­lun yli­o­pis­tos­sa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

alusta asti ollut huvittavaa, kun ydinvoimayhtiön miehet ovat palkanneet joukoittain pr-tyttösiä pehmentämään ydinvoiman julkisuuskuvaa. Luonnotonta, kun galluppien mukaan yli 80% naisista on vastustanut ydinvoimaa. Naisten ydinvoimavastaisuudelle on luonnollinen selitys, jota ydinvoimateollisuus näin haluaa kyseenalaistaa ja mitätöidä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olli Rehn (kesk) tätä junttasi läpi noin 2 vuotta sitten. Vaikka jo tuolloin tiedettiin näistä turvallisuus asioiden puutteista. Ja sijoittajat ovat yksi toisensa jälkeen häipyneet...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rehnin takinkääntöreissusta Moskovaan taitaa olla jo kolme vuotta, jolloin Fortum "pakotettiin" Fennovoiman suureksi osakkaaksi "kotimaisen" viiden hengen slovenialaisyrityksen sijaan. Onhan tänä aikana saatu Hanhikivelle iso kuoppa ja rivi parakkeja. Tosin rakennusluvasta eikä suunnitelmista ole mitään tietoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

1.10.2018 STUK ilmoitti ettei Fennovoiman toimissa ole edistystä ja Fennovoiman projektin johtaja Minna Forström ilmoitti 2.10.2018 että kohtuulista edistystä on tapahtunut.
Mitähän uusi tiedoitusjohtaja ilmoittaa?
Projektissa ei ole aikataulua,rakennesuunnitelmia eikä ilmeisesti kunnon kustannusvalvontaakaan.Hevosmiesten radion mukaan edes reaktorin paikkaa ei ole vielä varmistettu.
Työmaa näyttää olevan seisauksissa joten melko puhtaalta pöydältä uusi tiedoitus voidaan aloittaa.

Nyt FVn kannattaisi ruveta etsimään arbitraatio-kokemusta omaavia juristeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Ydin­voi­ma­la­han­ke on iso pi­ris­tys­ruis­ke koko sil­le alu­eel­le jo en­nen kuin voi­ma­lai­tos käy."

Talvivaarakin työllisti paljon ihmisiä, ja taitaa yhä työllistää sotkujen siivoajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Fennovoiman kannattaisi palkata kaikki poliitikot, jotka jäävät nyt eduskunnasta pois, ne osaisivat lobata vaikka mustan valkoiseksi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuuli tuo tuuli vie, koskahan järki voittaa ja tuo yritys haudataan omaan mahdottomuuteensa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perukaa koko hanke. Rakentakaa siihen paikalle kunnon matkailukeskus tukemaan Kalajoen Hiekkasärkkiä. Vaikka saksalaisille ja hollantilaisille suunnattu Gasthaus-kylä jossa Tirolilaisia ravintoloita ja tarjoilijoilla avarat kaula-aukot ja lopsa essun alla. Ukoilla lopsa vyön alla takana. Perustakaa kunnon saksalainen olutpanimo joka ottaa veden lähteestä. Hollannista voisi rakentaa perinteisiä tuulimyllyjä ja punaistenlyhtyjen kadun. Otetaan laillinen veroja maksava hieromalaitos käyttöön ensimmäisenä Suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin ja tuohivirsut ja kontit kaikille tarjoilu-ja huoltohenkiläkunnalle. Pyörien renkaat vaihdetaan neliömuotoon ja puhuminen on mölinää. Ruoka vois olla raakaa kuten käytöskin jne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

16.9.
Kolme erää isojen poikien kovaa koulua – Venäjä otti vaivattoman voiton Suomesta EM-lentopallossa Tilaajille
16.9.
Kärpät teki tärkeän kiinnityksen – Justus Annuselle kahden vuoden jatkopahvi
16.9.
Yritystukien karsimista valmistellut työryhmä sai raporttinsa valmiiksi maanantaina – julkistuksesta ei vielä tietoa
16.9.
Selvitysmies hävittäisi Sipilän hallituksen luoman Valtion kehitysyhtiö Vaken – Kahden miljardin pääoma palautettaisiin valtiolle
16.9.
Yle: Ugandassa kuolleen suomalaisliikemiehen tapauksessa nostettu murhasyytteet – matkusti Suvi Lindénin seurassa, markkinoi Patrian tuotteita
16.9.
Tervahovintien ratasillan uusiminen Oulun Toppilassa katkaisi rataliikenteen – kolmen vuorokauden tiukka puristus
16.9.
Parempi taksitolpalla kuin eläkepäivillä joutilaana – lomakassan kartuttaminen kannusti 73-vuotiasta Matti Särkelää palaamaan autonrattiin

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kun sanotaan ettei palkka riitä elämiseen

168 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vain elämää — pöydässä hytkyjät

Tykkään älyttömästi. Ja moni muu, koita kestää. Etkä mitään voi. Lue lisää...
TYMPÄSEEKÖ?

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image