Talous

Esperi Care Oy ostaa merkittävän osan Medivida Oy:n lii­ke­toi­min­nas­ta

Talous 12.12.2016 10:17
Kaleva

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa kasvustrategiansa toteutusta ja ostaa merkittävän osan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluyritys Medivida Oy:n tytäryhtiöiden osakkeista. Valtakunnallisella Medividalla on yksiköitä muun muassa Oulussa, Tyrnävällä ja Muhoksella.

Yrityskaupan myötä Esperille siirtyy Medividan hoiva- ja asumispalvelut, lasten ja perheiden palvelut sekä lääkäripalvelutoiminta.

Ostetun liiketoiminnan liikevaihto on 30 miljoonaa euroa. Esperin palvelukseen siirtyy 700 työntekijää.

– Tämän kaupan lisäksi jatkamme vahvaa orgaanista kasvua. Ensi vuonna perustamme Suomeen 30 uutta hoiva- ja hoitokotia sekä työllistämme yli 2 000 uutta työntekijää, Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni sanoo.

Suun terveydenhuolto, matkahätäpalvelu ja ambulanssilentotoiminta säilyvät edelleen Medividalla.

MAINOS

Kommentoi

Pikku hiljaa valtaosa hoivatoiminnasta siirtyy ulkomaisille yrityksille. Kotimaisilla ei ole varaa polkea hintoja niin alas kuin esim. Esperi ja Attendo tekee. Säästöjä nämä yritykset halvoille hinnoille hakee henkilöstöstä. Esim. Esperin toiminnasta on tänään Yle uutisoinut. Toivottavasti Valvira puuttuu asiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei mulla ainakaan ole mitään saatavia MediVidalta..Palkka on tullut kuten kuuluukin..Asiat toimineet kiitettävän hyvin..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulipa kiire myydä, kun alko valvira ja liitojen kanssa aiheutetut sotkut polttelemaan, toivottavasti medivida maksaa saatavat työntekijöilleen ennen kuin kauppa on virallinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kertakaikkiaan erikoisia nämä hoiva-alan yritysmyynnit! Esperi Care on brittiläisen sijoitusyhtiön ICG omistuksessa ja Suomipoika maksaa hoivasta jota ei kykene valtio tuottamaan... Nyt tuohon ulkomaiseen pörssiin myytiin Medivida. Ei tässä auta johtoportaan tai Eteran pienet omistusosuudet! Herätkää jo päättäjät...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä hoivaa valtion pitäisi tuottaa? Aivan, ei mitään. Menisi vain moninkertaisesti rahaa kankkulan kaivoon kun johtajia olisi enemmän kuin hoitajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

16.2.
CNN: Yli tuhat USA:n oikeusministeriön ex-työntekijää vaatii ministerin eroa – Barrin epäillään taipuneen Trumpin painostukseen
16.2.
Uusien elämysten iltapäivä – Lentopalloseura Etta sai Iissä uusia ystäviä: "Tällaiset pelit ovat lajille älyttömän tärkeitä" Tilaajille
16.2.
Son Tottenhamin sankari – Arsenal juhli murskavoittoa
16.2.
Hallitus aikoo muuttaa potilasdirektiivin toimeenpanoa sote-uudistuksen yhteydessä
16.2.
Miten hallita aikaa niin, että rentoutumisellekin jää tilaa? Oululaisopiskelija: "Tärkeintä jaksamiselle on ehtiä möllöttää välillä kotona"
16.2.
Iin uudessa liikuntahallissa lähes 500 katsojaa, Ettan peliesitys ei riittänyt
16.2.
Lentopallohuumaa Iissä – nimikirjoitukset menivät kuin kuumille kiville, vaikka Ettan esitys pelikentällä jäi pahasti vajaaksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image