Talous

Elop lehdelle: Nokia ei enää palavalla öljylautalla

Talous 13.2.2012 13:29
Kaleva

Nokian toimitusjohtajan Stephen Elopin mukaan Nokia on nousemassa ahdingostaan. Vuosi sitten tuore toimitusjohtaja kuvaili yhtiön tilannetta julki vuotaneessa muistiossaan palavalla öljylautalla seisomiseksi.

Elop kommentoi Nokian tilannetta viikonloppuna Business Day-lehdelle Etelä-Afrikan Sandtonissa sanoen, ettei Nokia enää seiso palavalla lautalla vaan edessä on kasvun aika.

"Palavan öljylautan aika oli vuosi sitten, sen jälkeen paljon asioita on muuttunut."

Elopin mukaan hänen optimisminsa yhtiön tulevaisuudesta perustuu uuteen, vuosi sitten julkistettuun strategiaan. Elop ei suoraan vastannut kysymykseen, vieläkö yhtiö aikoo vähentää työpaikkoja vaan totesi Nokian jatkossakin tarkkailevan ja reagoivan muuttuviin olosuhteisiin.

Elop myös kertoi yhtiön investoivan tänä vuonna Etelä-Afrikkaan.

Business Dayn juttu.

 

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Noh positiivista on se että tämä turmiotaituri sentään puhuu nyt jotakin positiivista firmastaan eikä hauku sitä suohon ja sylje omien tuotteiden päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa vielä olla kumminkin lautalla joka ajelehtii. Jokainen ymmärtää, että uusi roihahdus on aina mahdollinen. Niin tarkkasilmäistä tj:tä ei tällä alalla ole, että näkisi muutamaa kuukautta pidemmälle. Sen jälkeen kaikki on teologiaa: uskon asia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

niin yksinkertainen asia kuin suiten päivitys ??vanhalla n 73 netti pelasi moitteetta tässäkin maassa??? uusi pakko päivitys ja nettiin ei pääse noitumallakaan ???? nokia uppoaa ja syvälle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikäli Nokialaisiin olisi tulevaisuudessa mahdollisuus ladata käyttäjän itsensä valitsema käyttöjärjestelmä olemassaolevista (meego, android, window$ yms...), niin se toisi markkinoille sellaisen vahvuuden kilpailijoihin nähden, jotta oksat pois!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huh huh. Kylläpä taas Nokia-fanboy osoittaa olevansa se uskomattomin kultinpalvoja. Funtsikaas miten hitakaisesti ja montako strategiavirhettä vaati, että Nokia oli tilanteessa, että ne kalliimmat mallit alkoivat toistaa itseään niin, ettei oikein ollut varaa hypettää kilpailijoihin verrattuna? Niistä ne katteet tulee. Saahan sitä pyytää, mutta mitäs jos avainmarkkinoiden kuluttajat maksavat mieluummin kilpailijalle? Symppari kasvonkohotuksineen auttamatta vanhaa teknologiaa ja MeeGon kanssa auttamattomasti myöhässä. Jotain siinä oli tehtävä, ellei haluttu perusluurejen tekijäksi bulkkimarkkinoille - Eipä olisi Salossa tehty Intian markkinoiden mallejakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Elop upotti Nokian yhdellä lauseella niin syvälle, ettei sieltä voi kun nousta ylöspäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanoiko Elop, että onko se tulipalo saatu sammutettua, vai onko Nokia hypännyt mereen, vai onko Nokia pelastusveneissä? Hukkunut se ei ainakaan aivan kokonaan vielä ole, tekohengitys voisi olla paikallaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sammuuhan se lautta kun kaatuu. Jotenkin tuntuu että Elop kehuu itseään mutta Nokia oli todella suuri tekijä ennen Elopin aikaa ja osakekurssikin aivan toisissa lukemissa. Näin mä sen muistelen. Elop muistelee toisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image