Talous

Alma osti autohuoltoja kil­pai­lut­ta­van nettipalvelun Oulusta

Talous 11.1.2018 11:52
Kaleva

Alma Median tytäryhtiö on ostanut autohuollon ja -korjauksen kilpailutuspalveluita tarjoavan AutoJerry Oy:n.

Oululainen AutoJerry.fi siirtyy Alma Mediapartnersille kokonaisuudessaan. Aiemmin Alma Mediapartners omisti yhtiöstä 24 prosenttia.

Kauppahinta ei julkistettu.

AutoJerry.fi-palvelussa autoilija voi vertailla ja kilpailuttaa autohuollot ja korjaukset keskitetysti. Vuonna 2014 lanseeratussa palvelussa on mukana 1 630 autokorjaamoa eli noin puolet Suomen korjaamoista.

AutoJerry.fi:n mukaan lähes 200 000 suomalaista on kilpailuttanut huoltonsa palvelussa. Kalenterivuoden 2017 liikevaihto oli noin 0,7 miljoonaa euroa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Olen käyttänyt tätä kilpailutuspalvelua muutaman kerran ja korjaamot vastaavat Oulussa aika nihkeästi. Jos Oulussa kilpailuttaa jonkun työn niin muutama korjaamo vaivautuu vastaamaan ja kun saman tekee Rovaniemellä niin tulos on suunnilleen sama. Epäilen, että täällä Oulussa on niitä korjamoja enemmän kuin Rovaniemellä joten vastauksiakin pitäisi tulla tarjouspyyntöön enemmän vai meneekö oululaisilla korjaamoilla niin hyvin, ettei kannata vaivautua vastaamaan asiakkaan tarjouspyyntöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Autojerryssä, ja vastaavissa kilpailutuksissa, ei kannata tuijottaa pelkkää hintaa. Kilpailuta laatu! Tutustu firmojen arvosteluihin jne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Autojerryn palveluja on käytetty ja hyväksi havaittu.Säästyy monilta puheluilta ja s-posteilta kun on joku joka hoitaa homman.
Enemmän korjaamoja rinkiin!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yritin kerran kilpailuttaa jarruremontin, mutta eipä sieltä tarjouksia tullut. Olisiko ollut liian vaativa homma mukana oleville korjaamoille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Köyhällä ei ole vara halpaan. Halvalla ei saa hyvää. Ennemmin maksan vähän enempi laadusta ja luotettavuudesta, kuin vien halpaan epämääräiseen nyrkkipajaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Usein parempaa työnlaatua saa nimenomaan niiltä vähän pienemmiltä pajoilta, joissa kokenut ammattimies on perustanut oman firman. Tämän olen saanut pariinkin otteeseen huomata, että niillä isoilla merkkihuolloilla on juuri ne harjoittelijapojat hommissa, joiden työstä joutuu soittelemaan perään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarjouksen pyytämällä ei sitoudu ottamaan halvinta korjaamoa taikka yleensäkään ottamaan työtä AutoJerryn kautta.

Olen joitain kertoja jättänyt teettämättä koko homman ja jonkun kerran olen käynyt muualla kuin AutoJerryn kautta tarjonneessa yrityksessä. Aina en ole ottanut halvinta tarjousta vaan esimerkiksi toiseksi halvimman, esim käytettyjen osien perusteella.

Hyvä palvelu, joka on säästänyt minulle satasia vuodessa ja/tai tuntikaupalla vaivaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

39
Metsäkanalintujen jahdissa on saatu saalista Oulun riistakeskusalueella – "Teerikannat paikoin todella hyvällä mallilla"
29
Hajuhaitta Oulussa johtuu häiriöstä tuotantoprosessissa Stora Enson sellutehtaalla
25
Raahelaisyrityksen sukelluspallo odottaa yhä vientilupaa – miljoonasopimuksen solmimisesta Kiinaan on jo vuosi
20
Oulun kaduille kylvetään vuodessa tonnikaupalla hiekkaa, liukkaudentorjunta aloitetaan yleensä marraskuun ensimmäisellä viikolla
17
Kärkkäisen maahantuoma klapikone määrättiin poistettavaksi markkinoilta – Tukes löysi testissä vakavia turvallisuuspuutteita
15
Kenelle antaisit kunnian uusista työpaikoista? Sipilän hallituksen ansio on suurempi kuin nolla mutta pienempi kuin 120 000
10
Liigan kurinpitodelegaatio otti kärppätähden lauantain taklauksen tarkempaan syyniin – Kuparille tulossa pelikieltoa?

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

24.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image