Pohjois-Suomi

Vuokatti-Ruka ur­hei­lua­ka­te­mia panostaa tulevaisuuden myös uin­ti­me­nes­tyk­seen

Pohjois-Suomi 21.1.2020 12:43
Kaleva

Vuokatti ja Sotkamo ovat tunnettuja lumilajien ja pesäpallon menestyksestä, jonka turvin alue on kehittynyt tunnetuksi harjoittelukeskukseksi. Nyt kolmanneksi keihäänkärjeksi ollaan nostamassa uintia.

Toisen asteen uintilinja laajenee Vuokatissa ja avaa mahdollisuuden päästä yhteishaussa huippuluokan valmennuksen piiriin.

Kaksi vuotta toiminutta yläkoululeiritystä laajennetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa toisen asteen uintiin erikoistuneella linjalla, jota ohjaa ammattivalmentaja. Linjalle valitaan 10-12 urheilijaa vuodessa. 

– Vuokatti-Ruka urheiluakatemia on ainutlaatuinen toimintaympäristö, jossa kymmenien eri lajien harjoittelupaikat ovat heti asuntolan vieressä, opiskelutoverit ovat samanhenkisiä ja jopa ravinto on suunniteltu urheilijoiden tarpeiden mukaiseksi, kertoo Toni Piirainen, Swimming Club Vuokatin nykyinen valmentaja. 

MAINOS

Kommentoi

Jotenkin huvittavaa tämä akatemia - sanan käyttö. Lienee sonniosuuskunnallakin , rlm, oma akatemia. Entä tuo urheilugaala, mahtava (?) spektaakkeli. Pystin saajat jokeltelivat esikuvinaan Oscar - patsaan saajat. No täyteohjelmaa. Ja joka jumalan päivä muikeanaamaiset urheilutöhöt älisee jo aamusta, montako pistettä Keppi iski Kalkaryn verkkoon, paljonko peliaikaa sai Ylänne, kuinka usein Tsetsei istui jäähupoksissa, montako torjuntaa oli Kynnöspellolla jne, niin ja tietenkin montako koria heitti Makkarainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisköhän myös kuppilat ja esim. Valkea katuaalue nimetä vaapaa-aika-akatemiaksi, niin tuo luova oleilukin saisi arvostuksensa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image