Pohjois-Suomi

Upseereita on määrätty uusiin tehtäviin – nimityksiä tuli myös Pohjois-Suomeen

Everstiluutnantti Mika Seppä siirtyy Kainuun prikaatin apulaiskomentejaksi helmikuun alussa. KUVA: Vesa Joensuu
Pohjois-Suomi 9.1.2020 12:28
Anna Leinonen

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin 1. helmikuuta alkaen.

Everstiluutnantti Mika Seppä on määrätty Kainuun prikaatin apulaiskomentajaksi. Hän palvelee tällä hetkellä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimiston päällikkönä Kainuun prikaatissa.

Everstiluutnantti Vesa Värjyvirta seuraa puolestaan Seppää Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimiston päällikkönä Kainuun prikaatissa. Hän palvelee tällä hetkellä esikuntapäällikkönä 3. Logistiikkarykmentin esikunnassa.

Pohjois-Suomen viestipataljoonan komentajaksi Kainuun prikaatiin on määrätty everstiluutnantti Samuli Terämä. Hän toimii tällä hetkellä osastopäällikkönä Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskuksen esikunnassa.

Everstiluutnantti Petri Sandberg siirtyy Itä-Suomen viestipataljoonan komentajaksi Karjalan prikaatiin. Sandberg työskentelee nyt palvelupäällikkönä Johtamisjärjestelmäosastolla Maavoimien esikunnassa.

Everstiluutnantti Janne Jortama aloittaa helmikuussa Uudenmaan jääkäripataljoonan komentajana Kaartin jääkärirykmentissä. Nykyisin hän palvelee Pääesikunnan suunnitteluosastolla.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (46)

Viisi siirtoa, mutta ei yhtään lisäystä, ja näin Suomi pelastuu. Tuleva suihkulennokkihankinta vie kaikki rahat vuosi kymmeniksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Syy piilee itärajan takana. Enempää en voi kertoa, enkä lietsoa turhaa huolta :(

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No minä kerron! Itärajan takana on pinta-alaltaan maailman suurin valtio jonka luonnonvarat NATO maat haluavat pakkomielteisesti privatisoida itselleen. Siitä on kaikessa NATO hössötyksessä päivän päätyttyä kysymys. Lopettaisitte jo teeskentelyn "warmongerit".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo on se "totuus", jota Putinin hallinto pyörittää c-kasetilta kansalaisilleen päivästä toiseen. Me Suomessa tiedämme totuuden, Venäjän ainoa uhka on Kremlin hallinto oligarkkeineen ja Kremlin johdon ja oligarkkien suurin uhka on venäläiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpas erikoisia siirtoja. Näyttää siltä, että kokeneita esikuntaupseereita siirretään pääkallonpaikalta pitkin maakuntia! Onkohan tulossa hankalia päätöksiä, vai mitä...vastustajat jaloista pois hyvissä ajoin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki siirrot kuuluvat urakehitykseen. Siirrytään vaativampaan tehtävään. Näin sen pitääkin olla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vielä ylemmällä tasolla pääsee Lemmenjoelle läträämään viinaksilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pätevät pois, sopivat tilalle. Näin se on Suomessa kaikilla aloilla. Työssä, armeijassa ja politiikassa varsinkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnittelut! Tuskin maltan odottaa, että pääsen kuulemaan herrat everstien geopoliittista propagandaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Esim. Bittium Oyj luottaa sotilasteknologian kehityksessään sotasalaisuutensa mieluummin islantilaisen insinöörin huomaan ennenkuin palkkaa tekemään samaan työhön suomalaisen. Tämä jos joku on Järkevää ja pitkäjänteistä "tasa-arvoa" töihin palkkaamisessa suomalaiselta pörssiyritysjohdolta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Riippuu hyvin pitkälle suomalaisesta, meitäkin on monenlaisia ,eikä kaikki parhaasta päästä. Laatua tarvitaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poterossa tavataan nimim. lerputtaja. Sitten muistellaan kenet rekrytoit ja kenet jätit siviilissä kylmästi rannalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Leijona-riipus pomon kaulassa ja islantilainen in, suomalainen out. Tosi isänmaallista. Tosi järkevää. Mutta tämä kuvastanee ko. pörssiyrityksen todellisia sisäisiä arvoja eikä niitä joita annetaan ulospäin ymmärtää. Ikuinen arvotalkkerien ja linssiinviilaajien puuhapaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos olet oikea osaaja ja taustat kunnossa (eli turvallisuusselvitys menee läpi), niin tervetuloa vaan CV:n kanssa kylään. Palkataan kyllä taloon, jos jää edellä mainituista kiinni, niin tervemenoa kehittämään osaamista tai muualle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Läpi menee. Laitan ison kultaisen Leijona-riipuksen kaulaani roikkumaan, siitä tunnistat minut. Tällä symbolisella eleellä ilmennän samalla pinnallista isänmaallisuuttanne eli sopeudun taitotietoineni ja osaamisellani joukkoonne täydellisesti. Islantilainen en kuitenkaan ole joten joudut jakamaan niitä T&K-tietoja ihan kuules sinun omassa maassa kanssasi elävälle Suomen kansalaiselle - pelottaako?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Töihin ei oteta, mutta näiden nappulaherrojen puolestako pitäisi sodassa kuolla? Näin hienoa ja pitkällä aikajänteellä viisasta johtamista on Suomi täynnä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"nappulaherrojen puolestako pitäisi sodassa kuolla" - Suomen itsenäisyyden puolesta kuoli viime sodissa 95 000 nuorukaista ja saman verran vammautui loppuiäkseen. Siihen sinunkin on syytä olla valmis. Nykyinen hyvinvointivaltio ja rauhan aika on pikemminkin poikkeus kuin itsestään selvyys historian ajan saatossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (46)

Uutisvirta

28.1.
Kiinalainen matkailija on tuotu eristykseen Lapin keskussairaalaan koronavirusepäilyn vuoksi – potilas oli tullut Wuhanista
28.1.
Oulun ammattikorkeakoulussa ultralujasta teräksestä rakennetulla autolla pyritään parantamaan autojen energiatehokkuutta – "Tavoitteena oli suunnitella mahdollisimman luja ja kevyt auton runkorakenne"
28.1.
Karibianmerellä voimakas maanjäristys, useille maille annettiin tsunamivaroitus – Vedenalainen järistys oli voimakkuudeltaan 7,7 richteriä
28.1.
Lin­ja-au­to suistui ojaan Enon­te­kiöl­lä
28.1.
Oulun keskustan Snellmaninpuistolle laadittiin rakennussuunnitelma – puistoon suunnitellaan oleskelumahdollisuuksia ja taidepolkua
28.1.
Trump: Palestiinalle itsenäinen valtio, Israelin miehittämät siirtokunnat tunnustetaan, Jerusalem säilyy "jakamattomasti" Israelilla, Palestiinalle pääkaupunki Itä-Jerusalemiin
28.1.
Hiihtosuunnistuksen kuusinkertainen nuorten maailmanmestari Liisa Nenonen muutti Ouluun opiskelemaan: "Lunta on pitänyt etsiä" Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, lumisten teiden ja sohjoisten teiden vuoksi.
Ajokeli on huono Lapin länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio ja Kemijärvi pöllyävän lumen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan etelä- ja keskiosassa lukuunottamatta Ahvenanmaan maakuntaa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Iitaz

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Ei mitään rajaa taas suomalaisen työntekijän haukkumisella. Ylen telkemän tutkimuksen , Yle uutiset Politiikka 28.2.201... Lue lisää...
taas aivan bullshitt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image