Pohjois-Suomi

Tienhoito.fi-palvelu laajenee Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntiin

Tiedot yksityisteistä Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa ladattiin tienhoito.fi-palveluun kesäkuussa.
Pohjois-Suomi 18.6.2019 13:43
Antti Karvonen

Tienhoito.fi on Suomen metsäkeskuksen hallinnoima yksityistiesivusto ja urakoitsijahakemisto. Kesäkuussa 2019 Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan tiekunnallisten yksityisteiden paikkatietoaineisto ladattiin palveluun. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa myös tiekuntien yhteystiedot ovat helposti löydettävissä, Suomen metsäkeskuksen tiedotteessa kerrotaan.

Jatkossa ajan tasalla ja löydettävissä olevat tiekuntien yhteystiedot palvelevat metsissä ja maaseudulla liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä. Neuvoja ja lupia tienkäyttöön on entistä helpompi kysyä. Tilapäisen raskaan kuljetuksen suorittaja voi kysyä lupaa kuljetukselle ja vaikkapa tietoja lähellä olevista kääntöpaikoista.

Varsinaisten tienkäyttäjien ja osakkaiden lisäksi yhteystiedot ovat tarpeen myös viranomaisille, tapahtumien järjestäjille, kiinteistönvälittäjille sekä putki-, kaapeli- ja sähkölinjojen korjaajille.

Palvelusta voi etsiä myös tien lanausta tai lumenaurausta tekeviä yrittäjiä akuuttiin tarpeeseen osiosta Palveluntarjoajat, tiedotteessa kerrotaan. 

Palvelusta tukea yritystoimintaan

Tienhoito.fi-palvelussa yrittäjät voivat tarjota tienhoitoon liittyviä palvelujaan yksityisteiden tiekunnille, yksityisille henkilöille ja yrityksille. Palvelussa olevat yrittäjät saavat tietonsa haluamiinsa palveluryhmiin, joita ovat tienhoitopalvelut, materiaalit, lanat ja muu tienhoitokalusto sekä asiantuntijapalvelut.

Talkoilla pyöritettävien tiekuntien toiminta on vääjäämättä vähenemässä. Yksityisteiden osalta on odotettavissa, että tienhoitopalveluiden kysyntä kasvaa tulevaisuudessa. Yksityisteille palveluja tarjoavien toimijoiden kannattaa lähteä mukaan kasvuun, tiedotteessa todetaan. 

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

6:53
Merikoskenkadun asfalttiin Tuirassa ilmestyi yllättäen suuri monttu – "Ajoneuvolle olisi voinut käydä huonosti"
6:34
Mies kaahasi Kuusamontiellä Oulussa yli 170 kilometrin nopeudella
6:33
Moottoripyörä ja auto kolaroivat Oulun Peltolassa – nainen kaatui törmäyksessä moottoripyörällä ja loukkaantui
6:19
Huumeissa autolla ajanut mies otettiin kiinni Haukiputaalla – amfetamiinia käyttänyt nainen jäi kiinni ratista Tuirassa
6:11
Pelialan ihmiset harmissaan Oulu Game Labin muutoksista - Oamkin rehtori: "Yritysten liikevaihdot eivät ole mairittelevia"
6:00
Johnson saa vastata sopastaan – pääministerinä hän tarvitsee puhetaitojaan ja karismaansa
6:00
Ulkoministeriö ei aio ohjeistaa suurlähetystöjä al-Holin suomalaisista – ”Ei tarvetta erityisohjeisiin”

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Demokratia on tuhon tiellä somen takia

Äänioikeus olisikin korkea aika muuttaa maksulliseksi ja kaupallisesti oikeudeksi. Tulisi harkintaa äänestyskäyttäytymis... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image