Pohjois-Suomi

Tielle pudonnut re­kis­te­ri­kil­pi paljasti ko­la­ri­pai­kal­ta paenneen kuljettajan Torniossa – nuoren miehen pakomatka tyssäsi tieltä suistumiseen

Pohjois-Suomi 16.2.2019 13:09
Heidi Peltonen

Torniossa lauantaina aamuyöllä sattunut kylkikolari johti toisen osapuolen pakenemiseen ja lyhyeen takaa-ajoon, kertoo poliisi.

Kylkikolari sattui puoli viiden aikaan aamuyöllä Torniossa Laivurinkadun ja Valtatien risteyksessä. Toinen kolarissa osallisena ollut henkilö pakeni paikalta, mutta poliisi lähti tavoittelemaan auton omistajaa autosta kolaripaikalle pudonneen rekisterikilven avulla. 

Poliisipartio yritti ensiksi tavoitella auton omistajaa kotiosoitteesta, mutta auto ei ollut siellä. Partion palatessa takaisin onnettomuuden tapahtumapaikalle kyseinen auto tuli poliisia vastaan, jolloin poliisi yritti pysäyttää kuljettajan.

Auto ei kuitenkaan pysähtynyt poliisin pysäytysvaloista ja hälytysäänistä huolimatta, vaan kuljettaja jatkoi matkaa kiihdyttäen vain vauhtiaan. Poliisin mukaan kuljettaja jatkoi pakoaan jonkin aikaa, kunnes tämän kuljettama auto ajautui ulos tieltä. 

Auton kuljettajaksi paljastui 18-vuotias mies, joka puhalsi nollat poliisin alkometriin. Myös hänelle tehdyn huumausaineen pikatestin tulos oli negatiivinen. 

Poliisi epäilee nuorta miestä kahdesta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

MAINOS

Kommentoi

Näitä sitä nykynuoriso kantaa miehekkäästi vastuuta teoistaan ? Jotain on jäänyt kasvatuksessa uupumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No aika ihme hommaa. Varsinkin jos ei kuskia vaihdettu ”lennosta” ja puhalsi nollat pikatesti huumetesti näyttää negatiivistä. Toki jos on viety verikokeisiin niin sieltä saattaa näkyä muuta. Ekana tuli mieleen et liikennevakuutus ei oo kunnossa mut olis kait se heti huomattu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

7:50
Oulussa meni kuitukaapeli poikki kahtena peräkkäisenä päivänä – "Kaivajilla on velvollisuus selvittää, mitä maan alla on"
7:00
Kalen! kalluppi: Pelekääkkö nää punkkeja?
7:00
Päivän elokuvapoiminnat: Aviopari unohtuu vaarallisille vesille – pienen budjetin elokuva hyödynsi tehot tarkkaan
7:00
Arvaisitko, mikä poliisisarjoista on Riku Niemisen kaikkien aikojen suosikki? Kysyimme kahdeksalta Roban poliisinäyttelijältä, mitä he itse tv:stä katsovat
7:00
Hyvä asiakaspalvelu on tärkeää kaikkien te-palvelujen asiakkaiden kohdalla Lukijalta
7:00
Lammas on tehokas vieraslajien hävittäjä – myrkyllisetkin kasvit kelpaavat muun ravinnon seassa Tilaajille
7:00
Puhinaa ja murinaa muhkean parran takaa – Kärpissä neljä kautta kiekkoillut Hakanpää: "Yritän hoitaa kiekon vain Manun lapaan" Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula pötypuhetta

Työvoimapula on todellinen. Suomi on saavuttanut rakennetyöttömyyden rajan. Se on meillä matalammalla työllisyystasolla ... Lue lisää...
Työvoimapula on tode...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image