Pohjois-Suomi

Teol­li­suus­hal­lin seinä syttyi palamaan Kajaanissa – palo sai alkunsa ilmeisesti rälläkän kipinästä

Hätäkeskus antoi noin kello 13.25 palosta hälytyksen, joka muutettiin alkuvaiheessa suureksi rakennuspaloksi. KUVA: Taneli Kärki
Pohjois-Suomi 18.2.2019 14:22
Heikki Uusitalo

Teollisuushallin seinä syttyi palamaan maanantaina Kajaanin Takojankadulla. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että palo oli todennäköisesti saanut alkunsa kulmahiomakoneen eli rälläkän aiheuttamasta kipinästä. 

Työntekijä oli havainnut, että seinä savuaa. Hän oli aloittanut alkusammutuksen, mutta palo ei sammunut, vaan paikalle tarvittiin myös palokunta. Se avasi seinärakenteen ja sammutti palon, jonka aiheuttamat vahingot jäivät pienehköiksi. 

Hätäkeskus antoi noin kello 13.25 palosta hälytyksen, joka muutettiin alkuvaiheessa suureksi rakennuspaloksi. Paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen yksiköitä neljästä kunnasta. Kaikki yksiköt eivät kuitenkaan ehtineet edes paikalle, vaan ne peruttiin.

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi luoteistuuli on voimakasta yöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono Kainuun maakunnassa, Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Inarin ja Utsjoen kuntia sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Taas SUOMI onnellisin maa.

172 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Taas SUOMI onnellisin maa.

YK:n Onnellisuusraportissa on tutkittu sitä, miten yhteiskunta tarjoaa erilaisia palvelujaan kansalaisilleen, EI SITÄ, m... Lue lisää...
Sinttu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image