Pohjois-Suomi

Taivalkosken kunta siirtää talous- ja hen­ki­lös­tö­hal­lin­non palveluitaan Monetralle

Pohjois-Suomi 12.10.2018 14:30
Kaleva

Taivalkosken kunnanhallitus on päättänyt siirtää kunnan talous- ja henkilöstöhallintoa Monetra Oulu Oy:lle ensi vuoden alusta alkaen.

Järjestelyllä kunta kertoo vähentävänsä talous- ja palkkahallinnon haavoittuvuutta. 

Monetra Oulu Oy on kuntien ja kuntayhtymien omistama palvelukeskus, joka on valittu myös tulevan Pohjois-Pohjanmaan maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden tuottajaksi. Monetra Oulussa työskentelee tällä hetkellä noin 480 henkilöä.

Taivalkosken kunnasta Monetralle siirtyy korkeintaan neljä henkilöä ns. vanhoina työntekijöinä. Heidän työskentelypaikkansa säilyy Taivalkoskella.

MAINOS

Kommentoi

Näinpä ne loputkin verorahat siirtyy kunnasta pois. Ei se hinta halpene sillä, että yksi välistävetäjä tulee lisää. Vaan jospa oli Hyvä Veli tai edes Hyvä Looshiveli, niin asiathan rullaavat sitten jo totuttuun tapaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa muistaa, että ulkoistuksen myötä myös työntekijöiden joustaminen poistuu. Eli he voivat tehdä vain ne asiat, joista sopimuksessa on päätetty... Esim ulkoistetut siivoojat eivät pyyhi tietokoneiden näyttöjä, koska siitä ei ole sovittu. Pienellä paikkakunnalla luulisi jouston olevan erityisen tärkeää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokainen käyttäjä voi ihan ite pyyhkiä näyttönsä ja vielä tyhjentää roskakorinsa kotiin lähtiessään, eikö totta. Se on myös sitä joustavuutta ihan paikkakunnan koosta riippumatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kunnissa ja kaupungeissa on heikko ja osaamaton johto. Kaikki vain helposti konsulteille ja firmoille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat aamuyöstä alkaen erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

255 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Kerroppas Y miksi meidän 32vuotias tytär ei kitise eläkkeistä? Voisikohan se johtua kasvatuksesta, hänelle opetetuista a... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image