Pohjois-Suomi

Raju palo tuhosi Pallas-hotellin keittiön

Hotelli Pallaksen keittiö tuhoitui täysin rajussa tulipalossa eilen torstaina.
Pohjois-Suomi 16.2.2006 18:14 | Päivitetty 17.2.2006 7:29
Kaleva
Rasvakeittimestä syttynyt tulipalo tuhosi täysin Pallas-hotellin keittiön torstai-iltana. Uhkaava palo saatiin rajattua päärakennuksen takana sijaitsevaan keittiösiipeen, eikä se päässyt leviämään itse hotelliin.

Hotellissa oli palon syttymishetkellä henkilökunta ja sinne torstaina majoittunut nelihenkinen perhe, sillä hotellia oltiin vasta avaamassa viikonloppuna käynnistyvään kevätsesonkiin. Kaikki poistuivat hotellista nopeasti, kun kitkerä savu alkoi levitä aulaan.

Muonion palopäällikön Pekka Väliheikin mukaan tilanne oli uhkaava. "Palossa oli ainekset hyvinkin merkittävään vahinkoon. Hotelli on nyt varmasti kiinni pitkään, koska keittiö on täysin tuhoutunut", Väliheikki kertoo.

Palo saatiin hallintaan muutamassa tunnissa. Paloa oli sammuttamassa 12 yksikköä muun muassa Muoniosta, Kittilästä ja Enontekiöltä. Palokunta sai hälytyksen paikalle kello 17.35.

Yksiköiden saapuessa paikalle kello 18 jälkeen keittiö oli tulessa ja palo oli levinnyt myös keittiön ullakkotiloihin. Palo ei levinnyt ulospäin näkyviksi liekeiksi, mutta siitä syntyi runsaasti savua.

Hotelliin on tulossa lisää asiakkaita perjantaina. Hissi ja rinteet oli tarkoitus avata normaalin aikataulun mukaisesti ensi viikolla alkavaan hiihtolomakauteen. Palon takia hotelli joutuu perumaan asiakkaidensa tulon useilta viikoilta ja pahimmassa tapauksessa koko keväältä.

Lue lisää perjantain Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

266 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko menee ruokaan

No kylläpä oli taas aloitus. Nyt Lidlin kannattajat voivat taas avata sanaisen arkkunsa. Meidän perheessä ei ole koskaan... Lue lisää...
hyvää kotimaista

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image