Pohjois-Suomi

Poliisikoira löysi on­net­to­muus­pai­kal­ta paenneen kuljettajan Torniossa ja jäljesti näpistelijän Kemissä

Pohjois-Suomi 8.9.2019 12:48
Anna Leinonen

Poliisikoira löysi maassa makaavan ja huumeita käyttäneen miehen, joka oli kuljettanut autoa ilman ajo-oikeutta Torniossa Raumontiellä lauantaina aamupäivällä.

Poliisi sai ilmoituksen ulosajosta, jossa tieltä suistuneen auton kuljettaja oli paennut paikalta ja juossut kohti läheistä peltoa.

Paikalle tullut koirapoliisipartio lähti jäljestämään miestä. Pellolta johti jälki metsään. Noin 300 metrin matkan jälkeen maassa makasi mies, jonka tuntomerkit sopivat auton luota paenneeseen mieheen.

Kyseessä oli 24-vuotias mies, joka oli ajokiellossa. Hän kertoi poliisille käyttäneensä ajon aikana matkapuhelinta ja suistuneensa siksi tieltä. Huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille ja bentsodiatsepaamille.

Miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Tämä oli miehelle neljäs kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä.

Muutama tunti myöhemmin poliisi sai hälytyksen Kemin S-Marketiin, jossa näpistelijä oli paennut vartijaa.

Poliisipartio lähti poliisikoiran kanssa jäljestämään miestä. Hänet löydettiin terveyskeskuksen takaa. Mies otettiin kiinni. Kävi ilmi, että hän oli 33-vuotias maahantulokiellossa oleva ulkomaalainen mies. Hänen epäillään syyllistyneen maahantulokiellon rikkomiseen.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

17.9.
Seiväshyppääjä Minna Nikkanen, 31, lopettaa uransa – jätti jo aiemmin tämän kauden väliin
17.9.
Oululaistaustainen Juhani Järvi päätyi Raahen kautta ison vankilan johtajaksi Turkuun – "Näitä olosuhteita on turha kenenkään kadehtia, vangilla ei ole vapautta"
17.9.
Halla-ahon mielestä työministeri Harakan työllisyystoimet vaikuttavat "aika sosialistisilta"– "Painopiste näyttää olevan, että valtio maksaa palkat"
17.9.
Hallitukselta pitkä lista työllisyystoimista – aktiivimalli kumotaan ensi vuoden alusta, "vuosisadan palkkatukiuudistus alkaa"
17.9.
Tuttu vinkkimies istuu penkin päässä tietokone sylissä – oululainen apuvalmentaja Sami Kurttila kääntää marginaalit Suomen eduksi Tilaajille
17.9.
Viisikko hehkuttaa budjetin koulutusrahoja – Kulmuni muisti alueellisuuden ja Andersson perusturvan varassa elävät
17.9.
Rinteen hallituksen ensimmäinen budjettiriihi valmis: Työllisyyteen 25 toimenpidettä, kuntatalouden kriisiin varaudutaan, korkeakoulutukseen 60 miljoonaa ensi vuodesta lähtien

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image