Pohjois-Suomi

Poliisi tutkii henkirikosta Sallassa – 70-vuotiaan miehen epäillään surmanneen toisen miehen ja itsensä

Pohjois-Suomi 11.10.2018 14:02 | Päivitetty 11.10.2018 14:24
Kaleva, STT

Poliisi tutkii keskiviikkona Sallassa tapahtunutta kahden miehen kuolemaa. Poliisi epäilee 70-vuotiaan miehen tappaneen 64-vuotiaan miehen ja itsensä Naruskajärvellä kalastusreissun yhteydessä.

Hätäkeskukseen tuli aamupäivällä ilmoitus, jonka mukaan Naruskajärvellä oli kuollut tapaturmaisesti mies. Tapahtumapaikalle mennyt poliisipartio löysi ilmoitetun loma-asunnon pihasta kuolleen 64-vuotiaan sallalaisen miehen.

Hänen kuolemaansa liittyy poliisin mukaan voimakasta pään alueelle kohdistunutta väkivaltaa. Poliisi epäilee, että teossa on käytetty kättä pidempää, mutta ei kerro tekovälineestä tarkemmin. 

Hätäkeskukseen ilmoituksen tehnyttä miestä ei tavoitettu loma-asunnolta, eikä häneen saatu yhteyttä puhelimitse. Mies löytyi lopulta kuolleena läheisestä metsästä. Hänen epäillään surmanneen ensin kalakaverinsa ja soittaneen sen jälkeen hätäkeskukseen. Tämän jälkeen hänen uskotaan surmanneen itsensä. 

64-vuotiaan miehen kuolemaa tutkitaan tappona ja 70-vuotiaan kuolemaa kuolemansyyn tutkintana. 

Tapahtumiin ei epäillä liittyvän muita henkilöitä. 

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat aamuyöstä alkaen erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

255 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Kerroppas Y miksi meidän 32vuotias tytär ei kitise eläkkeistä? Voisikohan se johtua kasvatuksesta, hänelle opetetuista a... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image